Λάθος δρόμο πήρες, λάθος μονοπάτι - Point of view

Εν τάχει

Λάθος δρόμο πήρες, λάθος μονοπάτι



Έρχεται μια περίοδος στη ζωή μαςπου αρχίζουμε να αμφισβητούμε αν βρισκόμαστε στην πορεία που υποτίθεται ότι είμαστε.













  Έρχεται μια εποχή που πιστεύουμε ότι ίσως οι αποφάσεις μας δεν ήταν αρκετά ακριβείς και ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε κάπως τις ζωές μας για να επιστρέψουμε στο δρόμο.

Το βέβαιο είναι ότι συμβαίνει και υπάρχουν αρκετές λεπτές ενδείξεις για να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να συνεχίσουμε κατά μήκος του μονοπατιού ή να το αποκόψουμε εντελώς.

Εδώ, έχουμε 12 ισχυρές ενδείξεις που αποκαλύπτουν ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τη ζωή σας, ίσως και αρκετά δραστικά.


1 ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το απλούστερο σημάδι μιας λανθασμένης επιλογής ζωής είναι η σταδιακή μείωση της επιδίωξης όσων επιλέξατε. Μπορεί να έχετε ξεκινήσει μια νέα σταδιοδρομία ή μπορεί να έχετε ξεκινήσει μια νέα σχέση με απόλυτο ζήλο και εμπιστοσύνη, αλλά με το πέρασμα του χρόνου, συνειδητοποιείτε ότι το ενδιαφέρον σας ξεθωριάζει και ότι η ικανοποίηση που νομίζετε ότι θα βρίσκατε δεν έρχεται στο δρόμο σας.

Τελικά, καταλήξατε να απορρίψετε την επιλογή σας και αισθάνεστε απωθημένοι. Δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας και θα σας αποκαλύψουν πότε έφτασε η ώρα να αποχωρήσετε και να προχωρήσετε. 


2 Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

Όταν βρίσκεστε σε λάθος δρόμο, η ζωή σας αρχίζει να σηματοδοτεί μια αλλαγή. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε ότι κάτι δεν είναι σωστό και ότι κάτι λείπει. Θα ασχοληθείτε ασυνείδητα με μια αλλαγή. Θα αισθανθείτε ότι το περιβάλλον δεν είναι σωστό ή ότι το έργο δεν είναι σωστό, και τέτοια πράγματα. Το δυσάρεστο συναίσθημα θα ξεχειλίζει και θα το νιώσετε να σας πλημμυρίζει μέσα σας. Μην το αγνοείτε, μια δίψα για αλλαγή πρέπει να σβήσει και ίσως χρειαστεί να το κάνετε χτες αντί αύριο.


3 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΧΟΥΣ

Μια εσφαλμένη επιλογή ή η μετακίνηση σας προς λάθος κατεύθυνση εμφανίζεται μέσα από τα επίπεδα στρες σας.
Βρίσκετε τον εαυτό σας σε έξαρση, αλλά δεν είναι σε θέση να εξηγήσει γιατί. Αισθάνεστε ότι υπάρχει υπερβολική επιβάρυνση για σας, αλλά δεν είστε σίγουροι γιατί. Τα πράγματα φαίνονται αφύσικα και αισθάνεστε ένα επίπεδο δυσφορίας. Δώστε προσοχή στους παράγοντες που ενεργοποιούν αυτή τη συγκέντρωση και θα διαπιστώσετε ότι η αλλαγή θα χρειαστεί.


4 ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟΤΗΤΑ

Είναι αυτονόητο ότι με τη συσσώρευση του άγχους και την αηδιαστική αίσθηση της αλλαγής θα ευαισθητοποιηθείτε. Αρχίζετε να αισθάνεστε πιο ενοχλημένος (από το συνηθισμένο) και ακόμη και τα μικρότερα πράγματα τεντώνουν τα νεύρα σας. Το επίπεδο απογοητεύσεων σας λαμβάνει υπόσταση και σας ενοχλεί σε κάθε βήμα. Το σημάδι σας λέει ότι πρέπει να αλλάξετε μονοπάτι τώρα.


5 ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Εάν όντως είστε σε λάθος δρόμο και αισθάνεστε τα παραπάνω σημάδια να σας συντρίβουν, αρχίστε να αναζητάτε νέες ευκαιρίες ενσυνείδητα.
Αναζητήστε και εντοπίστε πράγματα που θα φαίνονται πολύ καλύτερα από αυτά που κάνετε τώρα και νιώστε την έλξη προς τα νεότερα. Σιγουρευτείτε ότι καταλαβαίνετε τους λόγους πίσω από αυτό.


6 ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Δεδομένης της συντριπτικής αίσθησης ότι «κάτι δεν είναι σωστό», το σώμα σας αντιδρά με τον ίδιο τρόπο. Θα αρχίσετε να έχετε ήπιους πονοκεφάλους που θα γίνονται έντονοι με το καιρό, θα έχετε πόνο στον ώμο και στην πλάτη εξαιτίας του άγχους που υφίσταται, θα αισθάνεστε άγχος κατά καιρούς κ.λπ. Έτσι, το σώμα και το μυαλό σας θα αποκαλύψουν ότι θα χρειαστεί να κοιτάξετε τα πράγματα διαφορετικά.


7 ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΣΤΕ 

Όταν συνειδητοποιείσετε ότι δεν είστε άνετοι ή δεν είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας κ.λπ., θα αισθάνεστε λιγότερο επιθυμητοί και λιγότερο χρήσιμοι. Θα αισθάνεσαι, χωρίς να σου το πει κανείς, ότι δεν έχεις τις καλύτερες επιδόσεις.
Αυτό το συναίσθημα θα σε κάνει να απομονωθείς και μπορεί να αποφεύγεις την ανθρώπινη αλληλεπίδραση.
Μην αγνοείς τα σημάδια αν συμβεί αυτό, καθώς θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε καταθλιπτικό επεισόδιο.


8 ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ

Θυμάσαι την εποχή που ήσουν απόλυτα σίγουρος για το τι ήθελες; Θυμάσαι τη σαφήνεια που ένιωθες όταν έκανες αυτή την επιλογή; Εάν βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο, θα αισθάνεσαι το ακριβώς αντίθετο από αυτό το συναίσθημα. Οι σκέψεις σου θα μπερδευτούν και πολλές περίεργες ιδέες θα γεμίσουν το μυαλό του κεφαλιού σας και η σαφήνεια θα χαθεί. Σκεφτείτε προσεκτικά προτού να κάνετε την επόμενή σας κίνηση.


9 ΑΤΥΧΙΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ

Μία από τις ισχυρότερες ενδείξεις προέρχεται από αυτό που φαίνεται σαν σύμπτωση. Όταν βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο, τα πράγματα φαίνεται να «δένουν» στη θέση τους, αλλά αν δεν είστε, μοιάζουν να ζορίζουν και να σκληραίνουν. Μπορεί να χάσετε μια συμφωνία, μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα παράξενο ατύχημα ή κάτι ασυνήθιστο που θα συμβεί και θα σας εμποδίσει να ακολουθήσετε το λανθασμένο μονοπάτι.

Δώστε προσοχή σε τέτοιες συμπτώσεις.


10 ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Περιττό να πούμε ότι θα βρίσκεστε πάντα χαμένοι(αποσπασμένοι). Προφανώς, δεδομένου ότι το μονοπάτι που επιλέξατε δεν προοριζόταν για εσάς και δεν ήταν το πιο άνετο βόλεμα για να βρίσκεστε, θα καταλήξετε να καλωσορίσετε και τους περισπασμούς. Εάν παρατηρήσετε ότι δαπανάτε αρκετό χρόνο για περισπασμούς και λιγότερο για την επιλογή σας, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε άλλες επιλογές.


11 ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

Ένα γεγονός που σίγουρα θα σάς κάνει να σκεφτείτε το μονοπάτι στο οποίο βρίσκεστε, είναι το συναίσθημα της συντριπτικής αυτοπεποίθησης. Θα αρχίσετε να αμφισβητείτε κάθε επιλογή ζωής και θα αισθάνεστε δυστυχισμένοι αφού το μονοπάτι που επιλέξατε δεν ήταν αυτό που υποτίθεται ότι είστε.
 Εάν συμβεί αυτό και αισθανθείτε ότι χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, προσπαθήστε να αναζητήσετε νέες ευκαιρίες, η παρούσα μάλλον δεν είναι ιδανική για εσάς.


12 ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ

Η αντίδραση των σπλάχνων σας είναι αυτή που σας οδηγεί στο μονοπάτι. Είναι μια φωνή που προέρχεται από μέσα, Ρωτώντας σας αν θέλετε να είστε σε αυτό το μονοπάτι ή όχι. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, είναι η άμεση σύνδεση μεταξύ του πεπρωμένου σας και της επιλογής σας. Εάν το ένστικτό σας διαφωνεί με τις επιλογές σας αν απωθεί τα πράγματα που κάνετε και αν αυτό σας λέει ότι κάτι λείπει, μην το αγνοείτε, γιατί κανείς άλλος δεν θα μπορέσει ποτέ να σας το πει πιο ξεκάθαρα.


[gostica]

Pages