Μαλώστε ανώδυνα - Point of view

Εν τάχει

Μαλώστε ανώδυνα



4 κινήσεις ματ για να λήξει ο καυγάς...

... γρηγορότερα 

Οι τσακωμοί είναι μια απόλυτα φυσιολογική κατάσταση για μια σχέση. Άλλωστε χωρίς αυτούς δεν θα«δυνάμωνε» η σχέση μας και δεν θα γνωρίζαμε και την «άλλη» πλευρά του καλού μας. Εξάλλου αν δεν υπήρχαν και οι κακές στιγμές δεν θα εκτιμούσαμε τις καλές!
Παράλληλα αν δεν τσακωνόμαστε με τον σύντροφο μας… τότε κάτι πάει λάθος.
Ναι μεν οι τσακωμοί να λειτουργούν ευεργετικά σε μία σχέση, αλλά αν είναι έντονοι και συχνοί τότεδιαταράσσονται οι ισορροπίες, ειπώνονται λόγια που δεν ισχύουν (και δεν πρέπει να ακουστούν), ενώ παράλληλα μπορεί ένα μικρό καβγαδάκι να καταλήξει ακόμα και σε χωρισμό.
Ποιες είναι λοιπόν οι 4 κινήσεις που πρέπει να υιοθετείτε σε κάθε καυγά αν αγαπάτε τον σύντροφο σας και δεν θέλετε να του κουνήσετε το μαντίλι;
  1. Χιουμορ: Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην πλάκα! Γι αυτό λοιπόν ότι σας ενοχλεί, και για εσάς είναιαιτία για καυγά, πείτε το μεταξύ σοβαρού και αστείου. Οι άντρες όταν τους λέμε τα παράπονα μας με μιαδόση χιούμορ, τα καταλαμβάνουν καλύτερα και δεν θα τα ξανάεπαναλάβουν. Μόλις νιώσουν ότι τους ρίχνουμε ευθύνες τότε αρχίζουν τα παρατράγουδα.
  2. Χαλαρά: Κατά την διάρκεια ενός τσακωμού με τον σύντροφό σας μπορεί να ακουστούν κακά λόγια τα οποία δεν ισχύουν, αλλά πάνω στα νεύρα του ο καθένας μπορεί να τα πει. Προσπαθήστε λοιπόν να μην λέτε υπερβολές που μπορεί να τον πληγώσουν γιατί μόλις ηρεμήσετε θα μετανιώνετε την ώρα και την στιγμή.
  3. Παύση: Ως γυναίκα οφείλετε να κρατάτε ισορροπίες και να τον αφήσετε να πει τα παράπονα του να ξεθυμάνει και μετά μιλήστε εσείς. Έτσι θα καταλάβει ο ένας το πρόβλημα του άλλου ευκολότερα και ο καυγάς θα λήξει γρηγορότερα.
  4. Ρίξτε λίγο τον εγωισμό σας: Μην προσπαθείτε να το παίξετε υπεράνω κατά την διάρκεια ενός καυγά. Με τον εγωισμό το μόνο που θα καταφέρετε είναι να έχει περισσότερη διάρκεια ο καυγάς. Το point είναι τα βρείτε με τον σύντροφό σας, για αυτό βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας, αν τον αγαπάτε κι αν αξίζει.



via

Pages