Εσύ είσαι η τέλεια σύντροφος; - Point of view

Εν τάχει

Εσύ είσαι η τέλεια σύντροφος;




Πέντε μυστικά θα σου χαρίσουν τον τίτλο… ακολούθησε τα. 

Οι περισσότερες γυναίκες όταν ερωτευτούν κεραυνοβόλα, τα δίνουν όλα για όλα και αγαπάνε άνευ όρων. Καθημερινά αναζητούν τρόπους για να αναζωπυρώσουν την σχέση τους, ενώ την ίδια στιγμή προσπαθούν ακόμη και οι ίδιες να βελτιωθούν ως άνθρωποι… γιατί πολύ απλά έτσι είναι η αγάπη. 
Αν κι εσύ με την σειρά σου ζεις «το όνειρο» με τον πρίγκιπα του παραμυθιού και νιώθεις πιο ευτυχισμένη και πιοολοκληρωμένη από ποτέ, τότε τα πέντε tips που ακολουθούν  θα σε μεταμορφώσουν στην ιδανικότερη σύντροφο. 
Το αποτέλεσμα; Ο καλός σου θα κάνει τα πάντα, για μην σε χάσει ποτέ… επειδή πολύ απλά ποτέ δεν θα βρει καλύτερη σου και το όνειρο θα διαρκέσει!
1) Το πάθος του, είναι και πάθος σου: Προκειμένου να διαρκέσει μια σχέση στην πάροδο των χρόνων, χρειάζεται το ζευγάρι να έχει κοινά ενδιαφέροντα σύμφωνα με τους ψυχολόγους. Κάντε πράγματα μαζί λοιπόν, συζητήστε βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες και χτίστε εμπειρίες. Άλλωστε αυτά που κρατούν ζωντανή μια σχέση, είναι οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες αλλά και οι κοινές στιγμές.
2) «Το κινητό στο ψυγείο»: Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε πάθει «εμμονή», με τα κινητά μας τηλέφωνα σε σημείο που κατάντησαν να είναι προέκταση του χεριού μας. Ο λόγος; Οι κρυμμένοι θησαυροί που κουβαλάνε και δεν είναι άλλοι από το instagram, το Facebook και το twitter. Δυστυχώς όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς τα social media μπορούν να μας απομακρύνουν από το άλλο μας μισό. Φρόντισε λοιπόν όταν είσαι με τον καλό σου να μην τα χρησιμοποιείς τόσο πολύ, αποδεικνύοντας στον σύντροφο σου ότι είσαι πραγματικά εκεί… μόνο για εκείνον!  Όλα τ’ αλλά μπορούν να περιμένουν…ακόμη και τα ''λατρεμένα'' social media!    
3) Η καλύτερη του φίλη είσαι… εσύ: Αν «επιτελείς» όχι μόνο τον ρόλο της συντρόφου αλλά και της καλύτερης του φίλης, τότε να ξέρεις πως είσαι πολύ τυχερή καθώς οι ψυχολόγοι απέδειξαν ό,τι οι πιο δυνατές, ουσιαστικές και μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις βασίζονται στην αληθινή φιλία. Συνέχισε λοιπόν να τον καταλαβαίνεις και με τον τρόπο σου απέδειξε του πως μπορεί να σου εκμυστηρεύεται τα πάντα.  
4) Μην «αφήσεις» την ζωή σου: Ένα από τα βασικότερα συστατικά μιας επιτυχημένης σχέσης, που θα διαρκέσει στον χρόνο είναι η ανεξαρτησία.  Οι γυναίκες όταν μπουν σε μια σχέση τείνουν να παραμελούν την ζωή τους, και από τον ''πολύ έρωτα'' αποζητούν να είναι μόνο με τον σύντροφο τους. 
Κάτι τέτοιο είναι μέγα λάθος, γιατί ο ένας άνδρας νιώθει να πιέζετε από μια τέτοια συμπεριφορά, τι κι αν οι προθέσεις σου είναι καλές.  Δείξε του λοιπόν ότι έχεις εναλλακτικές. Μην οργανώνεις -πάντα- το πρόγραμμά σου με βάση το δικό του και μην κάνεις όλα αυτά που θέλεις, μόνο όταν εκείνος δεν μπορεί να είναι μαζί σου
5) Μην γκρινιάζεις για μικροπράγματα: Η γκρίνια είναι γένους θηλυκού, τι κι αν οι περισσότερες δεν το παραδεχόμαστε. Το θέμα είναι ότι οι άνδρες όχι μόνο δεν αντέχουν την μουρμούρα, αλλά την απεχθάνονται σε σημείο που μπορούν ακόμη και να τερματίσουν την σχέση τους. Πάψε λοιπόν να ασχολείσαι, να γκρινιάζεις και να αναλύεις τα πάντα, και επικεντρώσου μόνο στα θετικά.


via

Pages