Διέρευσε το σενάριο της 7ης σεζόν Game of thrones. Δες το ολόκληρο! - Point of view

Εν τάχει

Διέρευσε το σενάριο της 7ης σεζόν Game of thrones. Δες το ολόκληρο!





Η δεύτερη μεγαλύτερη διαρροή δεδομένων στην ιστορία μετά το Wikileaks έγινε εχθές και απειλεί με κατάρρευση ολόκληρο το νευρικό σύστημα των φανατικών του Game of Thrones αλλά φυσικά και του HBO. Ένας χρήστης του Reddit, ο maureencreates, ανέβασε όλα τα σπόηλερ της επερχόμενης σεζόν του Game of Thrones, σε χρονολογική σειρά, μαζί με υποσημειώσεις και τοποθεσίες, θάβοντας μια και καλή την προοπτική της οποιασδήποτε έκπληξης.


Aν ο σκοπός σας είναι απλώς να μάθετε τι θα συμβεί στους ήρωες της σειράς και δεν σας πολυαπασχολεί να την παρακολουθήσετε (ή αν απλά δεν κρατιέστε επειδή είστε τρομερά αδύναμοι χαρακτήρες), τότε συνεχίστε και διαβάστε την 7η σεζόν μέσα σε 2 λεπτά.





Δείτε αναλυτικά:
Επεισόδιο 1 :

Κεντρικό σημείο :
Η Σέρσει σκοτώνει τον Σερ Bron του Μαυροποτάμου, καταδικάζοντας τον σε θάνατο λόγω της προηγούμενης σχέσης του με τον Τύριον. Τον περιλούζει με υγρή φωτιά και τον καίει , θυμίζοντας όλο και περισσότερο τον Βασιλιά Αίρυς.
Ο Τζέιμι εξομολογείτε μετά από αυτό το γεγονός, ότι κάποιος πρέπει να σταματήσει την “Τρελή Βασίλισσα”

Ο Μπραν Σταρκ περνάει το τοίχος και ενώνεται με τα αδέρφια του (Σάνσα – Τζον Σνοου)

Επεισόδιο 2

Η Σάνσα Σταρκ αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της , με το παιδί να είναι καρπός του βιασμού της από τον Ράμσεϊ Μπόλτον . Αποφασίζει να κρατήσει το παιδί παρά τις αντιρρήσεις του Τζον Σνοου , ότι ο διάδοχος των Μπόλτον θα είναι κίνδυνος για την ακεραιότητα του βασιλείου του Βορρά . Ο Τζον Σνόου σκέφτεται το ενδεχόμενο να την παντρευτεί και να αναλάβει την κηδεμονία του παιδιού της , αλλά τον σταματάει η Λαίδη Λυάννα Μορμοντ που του λέει ότι πρέπει να μείνει ανύπαντρος ώστε να μπορέσει να παντρευτεί κάποια βασίλισσα για πολιτικούς λόγους.

Η Καλίσι φτάνει στο Ντορν και την υποδέχονται σαν λυτρώτρια / απελευθερώτρια


Επεισόδιο 3

Ο Μπραν Σταρκ έχει ενωθεί με τα αδέρφια του, και ταξιδεύοντας στο παρελθόν βλέπει ότι ο Πρίγκηπας Ραιγκαρ Ταργκέρυεν έστειλε ένα γραμμα με την πραγματική αναγνώριση του παιδιού της Λυάννα Σταρκ (Τζον Σνοου) στην Ακρόπολη ως ασφάλεια . Οι Μειστερ τις ακρόπολης έχουν αυτό το χαρτί. Ενημερώνει τον Τζον Σνόου ο οποίος και στέλνει αγγελιοφόρο να το φέρει σαν αποδειξη ότι πλέον είναι Τζον Ταργκέρυεν .
Η αποκάλυψη ότι η Σάνσα Σταρκ δεν είναι αδερφή του , αλλάζει την απόφαση του και της κάνει πρόταση γάμου για πολιτικούς και όχι μόνο λόγους.

Επεισόδιο 4

Η Σέρσει Λάννιστερ μαθαίνει το σχέδιο του Τζον Σνόου και την πραγματική του ταυτότητα (μέσω του Μικροδάκτυλου που έχει πλέον ρόλο προδότη) , και στέλνει τον Σερ Ρομπερτ Στρονγκ (Βουνό) να βρεί και να καταστρέψει την διαθήκη του Ραίγκαρ Ταργκέρυεν που νομιμοποιεί τον Τζον Σνόου.
Στην Ακρόπολη ο Σαμ βρίσκει την Διαθήκη και ξεκινάει κλέβοντας την να γυρίσει στον Βορρά μαζί με την Γκίλι και τον μικρό Σαμ . Στον δρόμο συναντάει το Βουνό ο οποίος και σκοτώνει τον Σαμ, την Γκίλι και το μωρό σε μια σκηνή γεμάτη αίμα και βία.

Επεισόδιο 5

Η Καλίση επισκέπτεται τον Βορρά, ζητάει συμμαχία με τον Τζον Σνόου και προτείνει να παντρευτούν μόλις νομιμοποιηθεί η καταγωγή του. Ο Τζον διαφωνεί μιας και έχει μόλις παντρευτεί την Σάνσα , αλλά η Καλίσι του υπενθυμίζει ότι η πολυγαμία στους Ταργκέρυεν είναι κοινή , κάμπτοντας τις αντιστάσεις του.
Η Άρυα έχει φτάσει στο Γουέστερος και δέχεται επίσκεψη από τον Ζακεν Χ’Γκαρ ο οποίος και της αναφέρει ότι θα είναι ελεύθερη για πάντα μόνο αν εκπληρώσει μια δολοφονία για τον Πολυπρόσωπο Θεό. Το όνομα που της δίνει είναι : Σάνσα Σταρκ

Η Άρυα δέχεται μιας και καταλαβαίνει ότι αν δεν το κάνει η ίδια θα το κάνει ο ίδιος ο Ζάκεν

Επεισόδιο 6

Η Άρυα γυρίζει στο Winterfell , λέγοντας ψέματα για το που ήταν . Η επανένωση των Σταρκ γίνεται σε κλίμα χαράς και συνδυάζεται με τον γάμο της Καλίση με τον Τζον Σνόου.
Ο Μπράν Στάρκ με τις δυνάμεις του καταφέρνει να δει το σχέδιο της Άρυα, και την προδίδει στο γαμήλιο τραπέζι , με αποτέλεσμα ο Τζον Σνόου να αναγκαστεί να την φυλακίσει για προδοσία . Ή Άρυα μετανιωμένη για αυτό που έγινε αποφασίζει να δώσει το δικό της όνομα στον Πολυπρόσωπο Θεό , και πίνει η ίδια το δηλητήριο που προόριζε για την Σάνσα

Επεισόδιο 7

Οι Λευκοί Οδοιπόροι μαζεύονται μπροστά απο το Τοίχος (πλάνο ενος στρατού εκατομμυρίων) και αρχίζουν την πολιορκία. Ιερείς τους ανάβουν μαγικές μπλε φωτιές , θυσιάζοντας ανθρώπους , πλέκοντας ένα ξόρκι που θα ρίξει το Τοίχος και θα τους επιτρέψει να περάσουν.
Ο Τζον Σνόου ενημερώνεται και επιστρέφει στο τοίχος, ενώ η Καλίσι επιστρέφει να αντιμετωπίσει τον στρατο των Λάννιστερ και να καταλάβει το Κινγκς Λάντινγκ
Ο Μπραν στο πλευρό του Τζον Σνόου, πολεμάει νοητικά τον Βασιλιά της Νύχτας και χάνει , χάνοντας τον εαυτό του και το μυαλό του (δεν γνωρίζουμε αν είναι προσωρινό ή μόνιμο)

Επεισόδιο 8

Η Καλίση νικάει τον στρατό των Λάννιστερ, αποβιβάζεται στο Κινγκς Λάντινγκ. Η Σέρσει διατάζει να ανατινάξουν όλη την υγρή φωτιά που έχει κρυμμένη ανά την πόλη οδηγώντας έτσι σε θάνατο χιλιάδες αθώους. Ο Τζείμη αποφασίζει να την σταματήσει με τον μόνο τρόπο που ξέρει. Την δολοφονεί ακριβώς όπως τον τρελό βασιλιά Αιρις , και στην συνέχεια αυτοκτονεί έχοντας την αγκαλιά τελειώνοντας αυτό το δραματικό έρωτα.
Το τοίχος πέφτει και οι Λευκοί οδοιπόροι αρχίζουν και προελαύνουν προς το Γουιντερφελ . Η Καλήσι αφήνει τον Τύριον σαν Άρχοντα – Χέρι να διοικήσει τα 7 βασίλεια και πηγαίνει να βοηθήσει με τον στρατό της και τους Δράκους στην μεγάλη Μάχη.


Τέλος Σεζόν

Pages