Read Aloud: Δυνατά και καθαρά - Point of view

Εν τάχει

Read Aloud: Δυνατά και καθαρά

  Read Aloud: A Text to Speech Voice Reader

 Ακούστε δυνατά την ανάγνωση του τρέχοντος άρθρου της ιστοσελίδας με ένα κλικ, χρησιμοποιώντας κείμενο σε ομιλία (TTS).

 Υποστηρίζει 40 γλώσσες.

 Το Read Aloud χρησιμοποιεί τεχνολογία μετατροπής κειμένου σε ομιλία (TTS) για τη μετατροπή κειμένου ιστοσελίδας σε ήχο. Λειτουργεί σε ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων ιστοτόπων ειδήσεων, ιστολογίων, φαντασίας, μυθοπλασίας, δημοσιεύσεων, σχολικών βιβλίων, ιστοτόπων σχολείων και τάξεων και διαδικτυακού υλικού πανεπιστημιακών μαθημάτων.

 Το Read Aloud σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία φωνών μετατροπής κειμένου σε ομιλία, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρέχονται εγγενώς από το πρόγραμμα περιήγησης, καθώς και από παρόχους υπηρεσιών cloud μετατροπής κειμένου σε ομιλία όπως το Google Wavenet, το Amazon Polly, η IBM Watson και η Microsoft. Ορισμένες από τις φωνές που βασίζονται σε cloud ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετη αγορά εντός εφαρμογής για ενεργοποίηση.

 Το Read Aloud μπορεί να διαβάσει PDF, Έγγραφα Google, βιβλία Google Play, Amazon Kindle και EPUB (μέσω της εξαιρετικής επέκτασης EPUBReader από το epubread.com).

 Το Read Aloud προορίζεται για χρήστες που προτιμούν να ακούν περιεχόμενο αντί να διαβάζουν, άτομα με δυσλεξία ή άλλες μαθησιακές δυσκολίες και παιδιά που μαθαίνουν να διαβάζουν.

 Για να χρησιμοποιήσετε το Read Aloud, μεταβείτε στην ιστοσελίδα που θέλετε να διαβάσετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Read Aloud στο μενού του Chrome.




 Επιπλέον, τα πλήκτρα συντόμευσης ALT-P, ALT-O, ALT-Comma και ALT-Period μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναπαραγωγή.




Pages