10+1 σημάδια ότι η σχέση σας τελειώνει - Point of view

Εν τάχει

10+1 σημάδια ότι η σχέση σας τελειώνει




Οι σχέσεις θέλουν δουλειά και η απομάκρυνση από κάποιον που αγαπάτε, μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα.
Κανείς δεν θέλει να τελειώσει μια σχέση που τελείωσε ρομαντικά, αλλά... μήπως έχει ήδη τελειώσει;
Διαβάστε τα παρακάτω σημάδια που το μαρτυρούν:
1) Έχει αλλάξει η σεξουαλική ζωή σας: Το σεξ είναι η καρδιά κάθε σχέσης και όταν το αποφεύγετε σημαίνει είτε πως έχει χαθεί η οικειότητα, είτε πως δεν σας έλκει ο άλλος σεξουαλικά.
2) Τσακώνεστε χωρίς λόγο: Οι μικρές «μάχες» για τα λάθος δημητριακά στο σούπερ μάρκετ δείχνουν ότι υπάρχει ένας θυμός, τον οποίο ξεσπάτε με όποια πρόφαση και αν βρείτε.
3) Δεν αγγίζεστε πια: Η ασυνείδητη και φυσική ώθηση μεταξύ εραστών είναι σημάδι έρωτα. Η γλώσσα του σώματος προδίδει πως ο έρωτας έχει τελειώσει.
4) Θέλετε να κάνετε χώρια πράγματα: Ή αλλιώς θέλετε τον χώρο σας χωρίς το άλλο σας μισό. Προσπαθείτε να το κρατήσετε μακριά σας και αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει.
5) Γνωρίζετε ότι δεν είναι για πάντα: Εάν δεν μπορείτε να φανταστείτε το μέλλον μαζί του και τη ζωή με αυτόν, τότε μάλλον θα χωρίσετε, αργά ή σύντομα.
6) Δεν έχει πλάκα πια: Δεν περνάτε καλά, δεν διασκεδάζετε όπως παλιά. Εάν ακόμη και οι απλές διασκεδάσεις έχουν γίνει πολυτέλεια, θα πρέπει να προβληματιστείτε.
7) Δεν νιώθετε έλξη: Παλιά θέλατε να του βγάλετε τα ρούχα, να βρεθείτε μαζί του στο κρεβάτι... Τι έχει αλλάξει;
8) Δουλειά και πάλι δουλειά: Γίνατε εργασιομανής τελευταία; Το ξαφνικό ενδιαφέρον για την καριέρα σας, ίσως σημαίνει ότι σε κάποιον άλλο τομέα δεν υπάρχει ενδιαφέρον.
9) Έχετε αισθήματα για άλλον: Τι άλλο χρειάζεστε για να πειστείτε ότι έχετε αφήσει συναισθηματικά τη σχέση προ πολλού;
10) Χαμένη εμπιστοσύνη: Το να χαθεί η στήριξη, η σιγουριά για τον άλλο είναι ακόμη ένα σημάδι ότι έρχεται χωρισμός.
Plus:
Δεν αναγνωρίζετε ότι υπάρχει λάθος: Εάν αρνείται να μιλήσετε και δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δεν είναι έτοιμος να το αντιμετωπίσει ακόμη. Αλλά τον απασχολεί εξίσου.

via

Pages