Πες μου το ζώδιό σου να σου πω την αμαρτία σου! - Point of view

Εν τάχει

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω την αμαρτία σου!





  7 τα θανάσιμα αμαρτήματα:

Αλαζονεία (υπεροψία, περηφάνεια, εγωισμός), 

Λαγνεία 

Οργή (θέληση για εκδίκηση, βία), 

Λαιμαργία 

Οκνηρία (σωματική ή πνευματική τεμπελιά), 

Απληστία (φιλαργυρία), 

Ζηλοφθονία (ζήλεια για ότι έχει ό άλλος).


 Κάθε ζώδιο έχει μια τάση για ένα, ή περισσότερα από αυτά.

Για πάμε να δούμε το (τα) αμαρτήματα σου!


ΚΡΙΟΣ: Θυμός- οργή και αλαζονεία! Μα κύριε Κριέ μου, ηρεμήστε λιγάκι κι αν δεν βγείτε πρώτος στην (φανταστική- μέσα στο μυαλό σας) κούρσα, δεν έγινε και τίποτα!


ΤΑΥΡΟΣ: Μια λαιμαργία κι ένα ανικανοποίητο στις αισθήσεις την έχουμε έτσι; Προσθέτω και την λαγνεία εδώ (το πάμε το σεξάκι έτσι;) και τσίμπα και μια οκνηρία, έτσι για να έχεις! Οκ, δουλευταράς είσαι, αλλά… όταν σηκωθείς με το καλό από τον καναπέ!


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ξέρεις ότι είσαι λάγνος; Και στο σώμα και στο μυαλό καλέ μου Δίδυμε! Μπορεί επίσης να εκδηλώσεις και οκνηρία πνευματική όταν σε πιάσει το ανάποδο σου! Σιγά μην ασχοληθείς και σιγά μην κάνεις! Για να μην σου πω ότι μπορεί να σε χτυπήσει κι ο εγωισμός, ανάλογα με τα κέφια σου!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια απληστία, μια ανάγκη να έχεις πολλά, να ικανοποιείς τις κρυφές και φανερές σου επιθυμίες, θα στην προσάψω! Για να μην ανοίξω το στόμα μου για την λαιμαργία, ή την ζήλεια που μπορούν να σε κάνουν ότι θέλουν! Θέλει πυγμή και χαρακτήρα για να τις τριπλάρεις, αλλά εσύ, μπορείς να το κάνεις!


ΛΕΩΝ: Μια περηφάνια κι έναν εγωισμό, θα στα κολλήσω, αλλά για να είμαι ειλικρινής, στα περισσότερα αμαρτήματα, θα μπορούσες άνετα να πάρεις ποσοστό! Παρόλα αυτά, θα αναγνωρίσω ότι το σωστό Λιοντάρι, έχει γερές αντιστάσεις κι έτσι… σε αφήνω μόνο με 1!!!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια ζήλεια, την έχουμε, έτσι; Δεν ζηλεύεις το ταίρι σου, αλλά θέλεις να είσαι σωστός, άψογος και δεν γουστάρεις να έχει άλλος τα πρωτεία! Στα υπόλοιπα όμως αμαρτήματα, δεν σκοντάφτεις, αν και καμία φορά, μια υπεροψία, την εκδηλώνεις!


ΖΥΓΟΣ: Θα σας δώσω μια οκνηρία για να έχετε και θα προσθέσω και μια περηφάνια, διότι μια ομορφιά και μια καλαισθησία την έχετε και συχνά πυκνά μπορεί το είδωλο σας να το θαυμάζετε και να του στέλνετε και πολλά φιλάκια!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν θέλει σκέψη: λαγνεία (σεξάκι), οργή (μια θερμοκρασία, την ανεβάζουμε έτσι;), ζηλοφθονία (ε, μια ζήλεια, σε τσιμπάει που και που) και φιλαργυρία (σιγά μην δεν σου αρέσει το χρήμα).


ΤΟΞΟΤΗΣ: Λαιμαργία, παιδιά του Δία, σας έχει πιάσει ποτέ; Μια οκνηρία, την έχετε νιώσει; Μια τεμπελιά, μια ραστώνη, μια ανάγκη να τα παρατήσετε όλα κι απλά να αράξετε και να απολαύσετε την ύπαρξη σας; Λέω όμως να προσθέσω στις αμαρτίες σας και την λαγνεία! Το παρακάνω; Μπαααααααααααα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φιλαργυρία / απληστία, αγάπη για το χρήμα, πρώτη και καλύτερη σε εσένα αγάπη μου! Θα σου προσθέσω και την αλαζονεία (είσαι ο καλύτερος του χωριού, που να σκάσουν όλοι!) και οργή για εσένα, καλέ μου Αιγόκερε!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν δεν μας σώσεις, εσύ, τότε ποιος;;; Τσίμπα έναν εγωισμό, πασπαλισμένο με μπόλικη περηφάνια και για να σου συμπληρώσω το σετάκι, θα σου δώσω δώρο μια λαγνεία,(έτσι, για να έχεις!) και μια οργή! Διότι όταν τα παίρνεις κράνος… παύει να λειτουργεί το σύμπαν!


ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην το πολυζαλίζουμε το θέμα, οκνηρία και λαιμαργία, σου ταιριάζουν κουτί! Και μπορεί να μην είναι όλα τα Ψάρια λαίμαργα ή τεμπέλικα, αλλά που και που, σας χτυπάει μια απληστία και τα θέλετε ΟΛΑ! Βρε, καθίστε καλά! Όλα στον υπερθετικό βαθμό τα θέλετε! Να μην σας δώσω και μια λαγνείααααααααααα;;;; Όχι; Ε, πείστε με ότι δεν την αξίζετε! Με τις υγείες σας!
via

Pages