Πρωταθλητές Ευρώπης οι Έλληνες εραστές! - Point of view

Εν τάχει

Πρωταθλητές Ευρώπης οι Έλληνες εραστές!



Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σεξ, οι Έλληνες κατατάσσονται πρώτοι με μεγάλη διαφορά, καθώς κάνουν το κρεβάτι (και ενίοτε την/τον σύντροφο) να αναστενάζει 164 φορές τον χρόνο!


Οι Ολλανδοί κερδίζουν τον όχι και τόσο τιμητικό τίτλο των… ταχύτερων, οι Ισπανοί των «πιο σίγουρων για τον εαυτό τους» («αυτοπεποίθησης), οι Γάλλοι της πιο ερωτικής γλώσσας και οι Αυστριακοί μαζί με τους Σκανδιναβούς της… ομαδικότητας!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα για τις ερωτικές συνήθειες των Ευρωπαίων, οι Έλληνες ματσακονιάζουν την βάρκα περισσότερες φορές από κάθε άλλο Ευρωπαίο. Με 164 ετήσιες συνουσίες βρίσκονται με άνεση στην πρώτη θέση της λίστας, ενώ ακολουθούν οι Ιταλοί με 121 φορές το χρόνο, οι κάθε άλλο παρά «κρύοι» Γερμανοί με 117, οι Ολλανδοί με 94 φορές και οι Βρετανοί με 92.

Τι λένε οι Ευρωπαίοι όταν ολοκληρώνουν;

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, στην Ελλάδα, τη στιγμή της κορύφωσης λέμε «τελειώνω», στην Ουγγαρία αναστενάζουν φωνάζοντας «ELMENTEM!» , δηλαδή «φεύγω» (!), στην Ισπανία «MADRE MIA!» («Μάνα μου!»), στην Ιταλία «MADONNA!», στη Γαλλία «MON DIEU!» (Θεέ μου), ενώ «JUZ-JUZ-JUZ!» φωνάζουν οι Πολωνοί («ήδη-ήδη-ήδη»!) και «A TERMINA!», δηλαδή «είμαι έτοιμος», οι Ρουμάνοι…

Η σεξουαλική λίμπιντο εκτοξεύεται το Μάιο, ενώ το Φεβρουάριο μειώνονται κατακόρυφα οι ερωτικές διαθέσεις με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Γερμανία, όπου μόλις 4 στους 100 έχουν όρεξη για ερωτικές «τρέλες».

Πορνό στο διαδίκτυο

Την πρωτιά στη συγκεκριμένη κατηγορία κατέχουν οι Ολλανδοί, οι οποίοι αφιερώνουν καθημερινά κατά μέσο όρο 9,3 λεπτά σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο για ενήλικες. Οι Γερμανοί αφιερώνουν 8,13 λεπτά , ενώ οι Ρουμάνοι… μόλις 7,41 λεπτά. Μυστήριο, δε, αποτελεί το συγκεκριμένο στοιχείο για τους Έλληνες.

Γυναίκες κυνηγοί!

Οι πιο τολμηρές Ευρωπαίες είναι οι Ιταλίδες, καθώς το 55% δεν διστάζει να κάνει το πρώτο ερωτικό βήμα. Εντελώς αντίθετο σκηνικό στη Γερμανία, όπου μόλις μία στις τέσσερις γυναίκες κάνει το πρώτο βήμα, αφήνοντας την πρωτοβουλία (90%) στους άνδρες.

Το 54%, δε, των Ιταλών θεωρεί ότι εάν σε καλέσει κάποιος για ποτό στο σπίτι του τότε μόνον το μόνο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι το… σεξ. Οι Βρετανοί επιβεβαιώνουν τη φήμη των συντηρητικών καθώς μόλις το 38% θεωρεί ότι η πρόσκληση για ποτό στο σπίτι σημαίνει σεξ.

Ποιοι φθάνουν γρηγορότερα στον προορισμό;

Κλήση για υπερβολική ταχύτητα θα έκοβε τους Ολλανδούς (αν υπήρχε) η αστυνομία του σεξ. Και αυτό γιατί έρχονται σε οργασμό σε μόλις 5,1 λεπτά. Πρωταθλητές στη διάρκεια αναδεικνύονται πάντως οι Βρετανοί με 7,6 λεπτά…


Οι λάτρεις του ομαδικού πνεύματος

«Ναι» στο ομαδικό σεξ λέει μόνο το 12% των Ιταλών, το 13% των Γερμανών και των Ισπανών, το 15% των Βέλγων, το 16% των Γάλλων και το 18% των Αυστριακών.

Και επειδή άλλο το λέμε και άλλο το… κάνουμε, ένας στους πέντε (21%) Σκανδιναβούς υποστηρίζουν ότι το έχουν δοκιμάσει.

Ποια είναι η πιο ερωτική γλώσσα;

Όπως αναμενόταν, τα Ελληνικά παίρνουν απουσία από την πρώτη δεκάδα, με τους Ευρωπαίους να ψηφίζουν ως την πιο ερωτική γλώσσα τα Γαλλικά (52,8%). Ακολουθούν τα ιταλικά (16%), τα ισπανικά (8,5%), τα αγγλικά (7,9%), τα ολλανδικά (3,5%), τα σουηδικά (3,3%), τα δανέζικα (1,9%), τα πορτογαλικά (1,2%), τα πολωνικά (0,8%) και τα τουρκικά (0,7%).

One night stand

Πρωταθλητές και σε αυτήν την κατηγορία οι πιο ελαφρών ηθών και απελευθερωμένοι Ολλανδοί, το 43,4% των οποίων το έχει κάνει μία φορά, και μετά… χαίρετε! Ακολουθούν οι Γερμανοί με 40,3%, ενώ πιο συντηρητικοί είναι οι Γάλλοι με 37,7%.

Σεξ στο πρώτο ραντεβού

Οι Ισπανοί, ως μεσογειακός λαός με κάτι από… Λατίνους, δεν θα μπορούσαν να μην πανηγυρίζουν και μια πρωτιά. Ένας στους δύο λοιπόν από αυτούς καταλήγει στο κρεβάτι (όχι μόνος του) απ’ το πρώτο κιόλας ραντεβού. Από… κοντά και οι Δανοί (43%), όπως και οι Ολλανδοί (τέσσερις στους δέκα), ενώ ακολουθούν οι Γερμανοί με (36%).

Η αυτοπεποίθηση των Ισπανών πάντως είναι όλα τα λεφτά στο χρηματιστήριο του σεξ, αφού οκτώ στους 10 θεωρούν ότι δίνουν τα πιο καυτά φιλιά στην Ευρώπη.

Ακολουθούν οι Γάλλοι μαζί με τους Γερμανούς (70%), ενώ τη χαμηλότερη επίδοση καταγράφουν οι Βρετανοί, μόλις το 60% των οποίων αισθάνεται σίγουρος για το φιλί του…




Πηγή: nooz.gr

Pages