Κακές συνήθειες που οδηγούν σε προβλήματα στη σχέση σας - Point of view

Εν τάχει

Κακές συνήθειες που οδηγούν σε προβλήματα στη σχέση σας



Μήπως οι κακές συνήθειες είναι αυτές που βάζουν τρικλοποδιές στη σχέση σας; Μήπως αν αλλάξετε λίγο την οπτική σας θα καταφέρετε να τη βελτιώσετε αλλά και να βρείτε πιο αποτελεσματικές λύσεις για πιθανά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν; Ας δούμε ποιες από αυτές είναι καλύτερο να αλλάξετε…







Αποφεύγετε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε ή να αποκαλύψετε τις ανάγκες σας. Δεν κάνετε το πρώτο βήμα σε ότι αφορά την έκφραση των συναισθημάτων σας και αυτό ενδέχεται να έχει αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση μιας και ο άλλος πιθανόν να το εκλάβει ως αδιαφορία.
Δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσετε κάποιες διαφωνίες. Αποτέλεσμα; Τσακώνεστε διαρκώς για τα ίδια πράγματα χωρίς να αποφασίζετε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για όσα σας ενοχλούν και να βρείτε κάποια πιθανή λύση.


 

Θεωρείτε τον άλλον δεδομένο. Κι όμως το ενδιαφέρον διατηρείται όταν δείχνετε κάθε φορά πόσο εκτιμάτε τον άλλον και του εκφράζετε με απλές πράξεις πόσο τον αγαπάτε.
Είστε πολλές ώρες online, αφαιρώντας πολύτιμο χρόνο από τη σχέση σας. Το να περνάτε χρόνο σαν ζευγάρι είτε γευματίζοντας μαζί είτε κάνοντας κάποια κοινή δραστηριότητα είναι πολύ σημαντικό για την ποιότητα της σχέση σας

via

Pages