Οι άντρες κατάντησαν τόσο στερημένοι και λιγούρηδες;Παρακολουθώ εδώ και μερικά χρόνια, το φαινόμενο της "λιγουρίασης". Μια πάθηση κυρίως αντρική, η οποία αρχίζει συνήθως στην ηλικία της εφηβείας, και θα έπρεπε να λήγει -φυσιολογικά- με την σύναψη σχέσης με το άλλο φύλλο. Όπως αποδεικνύεται, ο λιγούρης συνάπτει σοβαρή και μόνιμη σχέση μόνο με τη χούφτα του.


Συμπτώματα

Κάθεται και αγοράζει περιοδικά και εφημερίδες όπου δημοσιεύονται φωτογραφίες με διάφορα μοντέλα που φοράνε μόνο το βρακί τους ή μίνι φούστες μέχρι τις ωοθήκες, και εκστασιάζεται.
Ένα από τα πλέον υποσχόμενα παραισθησιογόνα sites είναι το Instagram.

Μερικά από τα συμπτώματα της λιγουρίασης, περιγράφονται από τους ίδιους τους τίτλους των εφημερίδων και περιοδικών που τις δημοσιεύουν. Δείτε μερικούς τέτοιους τίτλους, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας σε τι κοινό απευθύνονται, και θα κατανοήσετε πλήρως γιατί οι περισσότερες γυναίκες άρχισαν σιγά σιγά να αποστρέφονται το αντρικό φύλλο μετά βδελυγμίας:

 1. προκαλεί πανικό με την εμφάνιση της..
 2. έρχεται να μας «ταράξει» κάνοντας body- art στο κορμί της...
 3. καθημερινά φροντίζει να κολάζει τους πάντες..
 4. το κορμί της είναι… θρυλικό
 5. «έριξε» το instagram ποζάροντας με μαγιό..
 6. «ανέβασε» μια φωτογραφία στο instagram με τους θαυμαστές της να παραληρούν..
 7. Κόλαση με το σέξι ολόσωμο μαγιό της..
 8. θα σας… στείλει αδιάβαστους..
 9. Κόλασε το Instagram..
 10. φοράει στρινγκ και μας ζαλίζει..
 11. τρέλανε τους εκατομμύρια followers της..
  ..και αμέτρητες παρόμοιες εμετικές αηδίες..

Θεραπεία

Ξεχάστε την. Πρόκειται για ανίατη ασθένεια

Όσο για τις πανέμορφες καλλονές που βγάζουν ως και το δέρμα τους για να αποκτήσουν Follower, χρήμα και φήμη, λυπάμαι ομοίως. Το να δείχνεις τον πισινό σου, το στήθος ή το... "μήλο της Έριδος" στον άνθρωπό σου, ακόμη κι από μακρυά, είναι κάτι όμορφο που μοιράζονται δύο άνθρωποι που τρέφουν αισθήματα αναμεταξύ τους. Το να τα δείχνεις σε εκατομμύρια άγνωστους, λέγεται ξεφτιλίκι.

Δεν βλέπω το γιατί θα έπρεπε να αισθανθώ υπερήφανος αν ήξερε ο Flou Flee από το Jang Τzu της Κίνας πόσο ξυρισμένο τό 'χει, ή σε πιο κωλομέρι έχει ελιά, η δικιά μου.
Αυτά τα ολίγα και.. συγνώμη κορίτσια, αλλά, κι εσείς πηγαίνατε γυρεύοντας..Share this: