Τα σάπια οπίσθια του μοντέλου - Point of view

Εν τάχει

Τα σάπια οπίσθια του μοντέλου




Η Andressa Urach θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της Βραζιλίας – μια χώρα που ούτως ή άλλως είναι γνωστή για τις πανέμορφες γυναίκες της. Η 27χρονη έχει μακριά μαλλιά μέχρι τον ώμο, μελί μάτια και φουσκωτά ρουμπινί χείλη. Όμως αυτό για το οποίο είναι πασίγνωστη είναι τα....

οπίσθιά της.



Ήταν η πρώτη επιλαχούσα στον διαγωνισμό Miss Bum Bum της Βραζιλίας. Τα οπίσθια της προκάλεσαν πάταγο. Κορίτσια στην εφηβεία με σιδεράκια στα δόντια τη χαιρετούσαν στα αεροδρόμια λες και ήταν οι Beatles ή ένας από τους Backstreet Boys. Κάπως έτσι, όπως ο Bieber έχει τους Beliebers και η Lady Gaga έχει τα Little Monsters, η Αndressa δημιούργησε ένα φαν κλαμπ παθιασμένο με τα οπίσθιά της, τους Urachers.




Όμως τώρα στους μηρούς της έχει μία σειρά από τρύπες γεμισμένες με γάζες. Το πολύτιμο κορμί της σαπίζει εξαιτίας κάποιων ουσιών που χρησιμοποίησε για να αποκτήσει καμπύλες. Αυτά τα υγρά που χρησιμοποίησε ( hydrogel και PMMA) άρχισαν να ενσωματώνονται στους μυς της προκαλώντας της σηπτικό σοκ.







Αυτό που συνέβη στην Andressa είναι ενδεικτικό του τι συμβαίνει στη Βραζιλία με όσους θέλουν να αλλάξουν τον σωματότυπό τους. Η Βραζιλία είναι η δεύτερη χώρα στον κόσμο στις πλαστικές επεμβάσεις με τις ΗΠΑ να κατέχουν την πρωτοκαθεδρία.




Μπορεί να ακούγεται παράταιρο που σε μια αναπτυσσόμενη χώρα είναι τόσο διαδεδομένη η πλαστική χειρουργική. Οι άνθρωποι στη Βραζιλία αντιμετωπίζουν την ομορφιά ως δικαίωμα. Δεν υπάρχει κανένα ταμπού στο να παραδεχτεί κάποιος ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη, διότι με αυτή την επέμβαση εκτιμούν ότι βελτιώνεται η αυτοπεποίθησή του σαν να πήγαινε σε ψυχολόγο. Ωστόσο, η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Adressa δεν εφαρμόζεται από πιστοποιημένους πλαστικούς χειρουργούς πια. Τα ενέσιμα υλικά που χρησιμοποίησε έχουν απαγορευτεί στη Βραζιλία από το 2010, πολύ πριν πραγματοποιήσει αυτή την επέμβαση στη «μαύρη αγορά».






ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή η φωτογραφία είναι πραγματικά δυσάρεστη. Σας προειδοποιούμε.




Η Andressa υπεβλήθη στην επέμβαση στους γλουτούς και τους μηρούς πριν από πέντε χρόνια­. Στις 30 Νοεμβρίου άρχισε να αισθάνεται πόνο στα πόδια με αποτέλεσμα να μεταφερθεί υπό άκρα μυστικότητα σε νοσοκομείο του Porto Alegre. Αν και σε κάποια φάση ήταν σε κόμμα και κυκλοφορούσαν φήμες ότι οι γιατροί την ακρωτηρίασαν, το μοντέλο κατάφερε να αναρρώσει, σχεδόν. Πριν από δύο μέρες, δημοσίευσε το ποστ στο Instagram «Ο Θεός είναι υπέροχος που μου έδωσε πίσω τη ζωή μου».




Το γεγονός ότι μια τόσο γνωστή προσωπικότητα στη Βραζιλία, όπως η Andressa Urach, αντιμετώπισε αυτή τη σοβαρή επιπλοκή, είναι η απόδειξη ότι δεν απευθύνονται στη μαύρη αγορά των πλαστικών χειρουργών μόνο γυναίκες που ανήκουν σε χαμηλότερη οικονομική τάξη. Όσο οι γυναίκες πασχίζουν να αποκτήσουν γλουτούς αντάξιους της Κιμ Καρντάσιαν και να #breaktheinternet (να τσακίσουν το Διαδίκτυο) είναι πολύ πιθανό ότι πολλές από αυτές στο τέλος θα τσακίσουν την υγεία τους. Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι η Andressa απευθύνθηκε σε ιατρό 5 χρόνια μετά την επέμβαση, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν εκατοντάδες αντίστοιχες περιπτώσεις γυναικών στο μέλλον, οι οποίες δεν θα είναι διάσημες όπως η Andressa.




Στις 27 Νοεμβρίου, μόλις δύο ημέρες πριν η μητέρα της Andressa ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας της κόρης της, το μοντέλο είχε ποστάρει μία εικόνα με τα οπίσθιά της στο ίντερνετ, η οποία μετά την ανακοίνωση εξαφανίστηκε. «Ποιο είναι το μυστικό αυτού του κ.......oυ» ρώτησε ένας follower για να λάβει την απάντηση από έναν άλλο «Είναι από άλλο κόσμο».



via

Pages