Γιατί είναι γαμάτες οι πολυοργασμικές γυναίκες - Point of view

Εν τάχει

Γιατί είναι γαμάτες οι πολυοργασμικές γυναίκες



Ο μύθος θέλει το μάντη Τειρεσία να τυφλώνεται από το εκδικητικό μένος της θεάς Ήρας, όταν τόλμησε να μην τη στηρίξει στη διαμάχη της με το Δία σχετικά με το ποιος έχει τον πιο έντονο οργασμό -ο άντρας ή η γυναίκα. Όταν εκείνος δήλωσε με βεβαιότητα ότι ο γυναικείος οργασμός είναι πολλάκις πιο ισχυρός από τον αντρικό, η Ήρα, νιώθοντας ότι ο Τειρεσίας πρόδωσε το πιο απόκρυφο γυναικείο μυστικό, τον τύφλωσε. Δεν είναι ο μόνος μύθος που καταδιώκει επί αιώνες τη γυναικεία σεξουαλικότητα.
Αλλά, για να μεταφερθούμε και στη σύγχρονη πραγματικότητα, πολλές φορές σπας το κεφάλι σου πώς τα καταφέρνουν ορισμένες γυναίκες κι έχουν τον οργασμό στο τσεπάκι τους. Μάλιστα, δε μιλάμε απλά για έναν οργασμό, αλλά για πολλούς, τη στιγμή που εσύ ψάχνεις με το φανάρι τον ένα. Αλλά τελικά έχουν κι αυτές το μυστικό τους και τον τρόπο τους.
Και πραγματικά πιστεύω πως δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να πετύχεις μία τέτοια γυναίκα. Είναι απλά γαμάτο! Κι όποιος την έχει πετύχει, καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοώ. Καταλαβαίνει πoια είναι η μαγεία κι η καύλα να κρατάς στα χέρια σου αυτή τη γυναίκα. Μια γυναίκα η οποία θα βγάζει φωτιές, η οποία θα είναι ηφαίστειο στο κρεβάτι και την οποία θα κάνεις εσύ να σπαρταράει από τους πολλούς οργασμούς.
Φυσικά, δεν είναι μόνο στο χέρι του άντρα η πολυοργασμικότητα της γυναίκας, αλλά τουλάχιστον είναι στο χέρι του να την ενεργοποιήσει κι απλά να τη δει να εκρήγνυται. Να την δει να φωνάζει, να βογκάει, να τελειώνει και να κάνει ένα restart από την αρχή. Αυτή είναι η καύλα όλης της υπόθεσης.
Όταν είσαι με μια πολυοργασμική γυναικά, ξέρεις πως δε θα χρειαστεί να κάνεις τάματα, προσευχές και παρακλήσεις για να τη δεις να τελειώνει στα χέρια σου ξανά και ξανά και ξανά. 
Από την άλλη πάλι, ξέρεις πως αυτές οι γυναίκες θα σου εξάψουν πολύ πιο εύκολα τη φαντασία. Θα τη στείλουν περίπατο και μόνο με τη φωνή και την έκφρασή τους. Θα σε παρασύρουν με όλα αυτά στο δικό τους οργασμό, στο δικό τους κόσμο, στη δική τους καύλα. Κι ειδικά αν είναι ακουστικός κι οπτικός τύπος, τότε ετοιμάσου για μεγάλες στιγμές κι απίστευτους οργασμούς. Κι αν υιοθετήσεις μια στάση που έχεις βρει τα κουμπιά της, τότε δε θα προλαβαίνεις να τους μετράς.
Κακά τα ψέματα, ο καθένας μας θα προτιμούσε μια πολυοργασιμή γυναίκα. Πέρα από όλα τα καλούδια στο κρεβάτι, πέρα από το γεγονός πως μπορεί να σου «πηδάει» άνετα το μυαλό και τη φαντασία με τις φωνές και τις κινήσεις της, αποτελούν παράλληλα κι εκείνες τις γυναίκες που είναι τις περισσότερες φορές­ μονογαμικές.
Κι ο λόγος της μονογαμίας είναι απλός. Σ' ένα σύντροφο έχουν βρει την υγεία τους και τα κουμπιά τους και μπορούν να πετυχαίνουν τα σημεία του οργασμού τους κάθε φορά που βρίσκονται στο κρεβάτι. Κι όμως οι περισσότερες πολυοργασμικές γυναίκες, είναι εκείνες που δίνονται σε έναν άντρα και μόνο.
Για εμάς τους άνδρες, καλώς ή κακώς, το σεξ είναι κυρίως εγκεφαλικό. Και ξέρουμε πολύ καλά πως αν δεν ακούμε τη γυναίκα να βογκάει, να λαχανιάζει, να φωνάζει και να σπαρταράει με αυτά που τις κάνουμε, τότε ξέρουμε πως ο δικός μας οργασμός θα είναι μια αγγαρεία. Ενώ όταν απλά θα ξέρεις και θα νιώθεις τους πολλαπλούς οργασμούς μιας γυναίκας, τότε γίνεσαι ηφαίστειο και παρασύρεσαι στους δικούς της οργασμούς.
Γι’ αυτό, αν πετύχεις τέτοια γυναίκα, ετοίμασε στέφανα να την παντρευτείς. Δύσκολα θα ξαναβρείς τέτοια σύντροφο και δύσκολα θα εντοπίσεις τα κουμπιά της. Αλλά αν τη βρεις, ετοιμάσου για τις πιο ωραίες εμπειρίες της ζωής σου και το πιο γαμάτο σεξ που έχεις κάνει.
via

Pages