Το προφίλ του “τέλειου” συζύγου - Point of view

Εν τάχει

Το προφίλ του “τέλειου” συζύγου



Ο γάμος είναι υπέροχος και ταυτόχρονα γεμάτος προκλήσεις. Η αλήθεια ενίοτε βρίσκεται κάπου στην μέση της διαδρομής, στην κοινή προσπάθεια και των δύο. Ανεξάρτητα από τους ιδανικούς άντρες που πολλές φορές τους φαντάζεστε ως θεούς, υπάρχουν κάποια σημάδια που θα μπορούσαν να σκιαγραφήσουν το προφίλ τουτέλειου συζύγου που συμπεριφέρεται με αγάπη.




  • Ο άντρας που θέλει να επικοινωνεί μαζί σας. Απολαμβάνει και επιδιώκει να ανοίγετε συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και φυσικά σας ακούει με προσοχή. Δείχνει ενδιαφέρον και συμμετέχει στην κουβέντα μαζί σας. Ξέρει πότε πρέπει να μιλήσει και πότε όχι Επίσης δεν χρειάζεται να εξηγείτε όταν δεν έχετε τι να πείτε και επικρατεί σιωπή.
  • Του αρέσει να περνάει το χρόνο του μαζί σας. Δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνετε ή που θα βγείτε, του αρκεί να είναι μαζί σας. Ακόμα και όταν δεν έχετε τίποτα να κάνετε και βαρίεστε, εκείνος είναι μες στην καλή χαρά γιατί βρίσκεται δίπλα σας.
  • Σας κάνει να χαμογελάτε και να γελάτε μέχρι δακρύων. Ο τύπος με το καλό χιούμορ που το χρησιμοποιεί ακόμα και στις δύσκολες στιγμές με ένα πείραγμα ή ένα χαμόγελο του για να σας παρασύρει στη χαρά και γιατί λατρεύει να σας βλέπει να χαμογελάτε που υποστηρίζεί θερμά κάθε φορά το πόσο σας πάει!
  • Είναι υποστηρικτικός στις αποφάσεις σας, ενθαρρύνοντάς σας να παραμερίσετε τις αμφιβολίες σας όταν σας ταλανίζουν. Εκείνος πιστεύει σε σας και είναι εκεί για να σας το θυμίζει και να σας το επιβεβαιώνει κάθε φορά που βρίσκεται τα δύσκολα.
  • Είναι πρόθυμος να σας διδάξει τι ξέρει χωρίς να θεωρεί ότι είναι πιο έξυπνος από εσάς. Αλλά επιθυμεί να μοιραστεί τις γνώσεις του μαζί σας με σκοπό να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων.
  • Είναι πιστός. Γιατί μπορεί να θαυμάζει το ωραίο που μπορεί να περάσει δίπλα του αλλά ο θαυμασμός και ο έρωτάς του για εκείνη που του έχει κλέψει την καρδιά και αντιστοίχως είναι κάτι μοναδικό που δεν επιθυμεί να προδώσει.Beautiful embraced couple in the park.
  • Αναγνωρίζει τα λάθη του και δεν επιμένει όταν έχει άδικο. Είναι πρόθυμος να ζητήσει συγχώρεσει αλλά και συγχωρεί το έτερο ήμισυ του γιατί πιστεύει στην αλήθεια των σχέσεων και στην αυθεντικότητα των ανθρώπων.
  • Σας προστατεύει και σας φροντίζει όταν το χρειάζεστε. Όταν έχετε κάποιο προσωπικό πρόβλημα και ζητάτε την συμβουλή ή ακόμα και όταν πρόκειται για την ασφάλεια σας και την υγεία σας.
  • Σας καταλαβαίνει. Ξέρει τι σας αρέσει και τι όχι από τα καθημερινά πράγματα μέχρι το τι σας απασχολεί, όταν είστε σκεπτικές ή λιγομίλητες. Κατανοεί τις αξίες σας, τους στόχους σας, τα όνειρά σας και τον σκοπό της ζωής σας.
  • Βλέπει τον υπέροχο εαυτό σας με τα ταλέντα σας και τις κλίσεις σας αλλά συνάμα και τις αδυναμίες σας. Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτό που είστε πραγματικά. Σας επιβραβεύει και θεωρεί για όσα δεν έχετε κάνει ακόμα ότι ανά πάσα στιγμή, αν το θελήσετε, μπορείτε να κάνετε σπουδαία πράγματα.


Πηγή

"Στον έρωτα της ζωής μου " o 46χρονος Χιου Τζακμαν για την 59χρονη σύζυγό του;

Πάντα ερωτευμένος με την πολύ μεγαλύτερη γυναίκα του ο διάσημος πρωταγωνιστής, το δηλώνει δημόσια με την κάθε ευκαιρία.
Ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Jackman) και η Ντέμπορα Λι Φέρνις (Deborah Lee Furness) είναι παντρεμένοι μια ζωή -θα μπορούσε να πει κανείς με τα δεδομένα της σόουμπι- και παραμένουν βαθιά ερωτευμένη.
Τα 13 χρόνια που τους χωρίζουν δεν έχουν σταθεί ποτέ εμπόδιο στη σχέση τους, ούτε στην αρχή, ούτε τώρα 19 χρόνια μετά τον γάμο τους.
59 χρονών εκείνη, 46 εκείνος δεν σταματούν να καμαρώνουν ο ένας για τον άλλο.
Χθες το ζεύγος -που στη φωτογραφία του ανοιγματος βλέπετε σε μια ρετρό γλυκύτατη φωτογραφία του πρώτου καιρού- είχε επέτειο και ιδού πώς ευχήθηκε ο σταρ στον 'έρωτα της ζωής του' όπως γράφει χαρακτηριστικά στο Instagram.
via

Pages