Οι άνδρες και η πουτανιά της γυναίκας - Point of view

Εν τάχει

Οι άνδρες και η πουτανιά της γυναίκας




Ο άνδρας, λένε, είναι το ισχυρό φύλο. Ποιος το λέει αυτό; Τα μπράτσα. Σωματικά είναι πιο δυνατός ο αρσενικός. Σίγουρα. Στο γαμήσι, όμως, η γυναίκα τον αφήνει πίσω τον άνδρα. Είναι περισσότερο πολυδύναμη σεξουαλικά η γυναίκα. Ον πολυοργασμικό. Άνδρας και γυναίκα εις σάρκαν μία, αυτός να «τελειώσει» και η άλλη να έχει φθάσει ήδη σε 3-4 οργασμούς και να είναι πανέτοιμη να συνεχίσει.
Άμα είναι μαγκιά ότι ο αρσενικός είναι το ισχυρό φύλο επειδή αν πλακωθούν στις μπουνιές θα τις φάει η κυρία, τότε πάω πάσο. Στην ανωτερότητα μετράει, δίνει πόντους, εκτός από το σωματικό και ο πνευματικός τομέας. Δεν εννοώ μονάχα την εξυπνάδα, την ευφυία, αλλά και την απουσία κόμπλεξ. Εδώ είμαστε.
Μια κυρία είναι περίπτωση στο κρεββάτι. Τα δίνει όλα. Ηφαιστειώδης, αισθησιακή. Δεν είναι παγοκολώνα, ούτε στη διάρκεια του ματς μασάει τσίχλα ή, κόβει τα νύχια της με το στόμα. Άνευ ημιχρόνου και χωρίς να αισθάνεται ότι κάποιος θα της σφυρίξει φάουλ, αράουτ, ότι θα της βγάλει κάρτα, κίτρινη, κόκκινη, το κορίτσι επιθυμεί να σε φάει κι εσύ να της κάνεις σημάδια επάνω της, κανένα πρόβλημα.



Ο ανασφαλής, σεξουαλικά κι όχι μόνον, άνδρας επιτόπου θα την παρεξηγήσει την κοπέλλα. Θα σκεφθεί ότι είναι νυμφομανής. Μια πουτάνα. Μια γαμιάρα. Γιατί; Επειδή είναι κομπλέξα (ο άντρας). Επειδή το ισχυρό φύλο αισθάνεται ότι αμφισβητείται η κυριαρχία του από το... αδύνατο φύλο.
Δεν την θέλει «πουτάνα» την γυναίκα του ο άνδρας. Ούτε και θα την ακολουθήσει στο σεξουαλικό «κατήφορο», επειδή αν της βγάλει την «πουτανιά» πάνω στο γαμήσι, τότε θα την κάνει ισότιμή του.
Ρίχνει στην γυναίκα το φταίξιμο ο άνδρας αν κάποια ημέρα δεν του σηκωθεί. Όπως θαρρεί ότι ίσως δεν ευθύνεται ο ίδιος αν η άλλη δεν φθάσει σε οργασμό. Όπως και να 'χει ο άνδρας φοβάται, προβληματίζεται με την γυναίκα που είναι καυλιάρα, ερωτική, ανάφτρα, πορνοδότρα.
Από την άλλη, είναι δεδομένο ότι η γυναίκα στο γάμο, χάνει τη θηλυκότητά της, την «πουτανιά» της, γιατί το σεξ δεν είναι το πρώτο της μέλημα. Κι αυτό, βολεύει τον μαλάκα, τον συμπλεγματικό άνδρα, τον φαλλοκράτη, που αντί να «βγάλει» την «πουτανιά» από την σύζυγο, δίνει τις εξετάσεις του σαν εραστής εκτός γάμου.

Pages