Εσύ δημιουργείς όλες τις «ταμπέλες» της ζωής σου - Point of view

Εν τάχει

Εσύ δημιουργείς όλες τις «ταμπέλες» της ζωής σου



Μιλήστε στον ανθρωπο για τα Εργαλεία της Δημιουργίας:
Σκέψη, Λόγος, Πράξη.
Αυτά είναι τα μέσα με τα οποία δημιουργείτε την προσωπική σας πραγματικότητα.
Είναι τέλεια εργαλεία κι εξόχως αποτελεσματικά.
Αυτά που σκέφτεστε, αυτά που λέτε και αυτά που πράττετε δημιουργούν την εμπειρία που αποκαλείτε “εαυτός”, καθώς και τις συνθήκες και τις περιστάσεις της ζωής σας.
Έχει ειπωθεί και στο παρελθόν: αν σκέφτεσαι ότι είσαι θύμα, λες ότι είσαι θύμα και δρας σαν να είσαι θύμα, τότε θα βιώνεις τον εαυτό σον σαν θύμα, παρά το γεγονός ότι δεν είσαι. Το ίδιο ισχύει όταν επιλέγεις να βάλεις ταμπέλες στην εμπειρία των άλλων.
Αν σκέφτεσαι ότι κάποιος είναι θύμα, λες ότι είναι θύμα και δρας σαν να είναι θύμα, τότε θα βιώνεις τον άλλον σαν θύμα, παρά το γεγονός ότι δεν είναι.
Είναι αδύνατον να είναι κάποιος θύμα των περιστάσεων που ο ίδιος δημιουργεί.
Να το θυμάσαι πάντοτε αυτό.
Είναι αδύνατον να είσαι θύμα των περιστάσεων που δημιουργείς εσύ ο ίδιος. Κατά συνέπεια, για να είσαι θύμα των περιστάσεων, πρέπει να ορκιστείς ότι δεν τις δημιούργησες εσύ. Κι αυτό είναι ψέμα.
Εσύ δημιουργείς όλες τις περιστάσεις της ζωής σου. Αν τις δημιουργείς σε συνειδητό επίπεδο, τότε το συνειδητοποιείς αυτό. Αν τις δημιουργείς σε υποσυνείδητο ή υπερσυνειδητό επίπεδο, ίσως να μην το συνειδητοποιείς.
Όπως και να έχει το πράγμα, εσύ είσαι αυτός που τις δημιουργεί.
Κάθε βαθύς γνώστης το γνωρίζει αυτό και επομένως δεν κατηγορεί ποτέ κανέναν λέγοντας:
“Εσύ μου το έκανες αυτό”
Μπορείς να βιώσεις οτιδήποτε επιλέξεις.
Μπορείς να βιώσεις αυτά τα οποία ήρθες εδώ να γνωρίσεις σχετικά με το ποιος είσαι, ή μπορείς να βιώσεις κάτι διαφορετικό ή κάτι λιγότερο από αυτό. Όπως και σε κάθε τι άλλο, λειτουργεί κι εδώ η ΔΥΝΑΜΗ σου.
Η ποιότητα της Δύναμης σου είναι που δημιουργεί την ζωή σου.
via

Pages