Natural birth: 10.000.000 προβολές στο You tube - Point of view

Εν τάχει

Natural birth: 10.000.000 προβολές στο You tube




Όλο και περισσότερες γυναίκες στον κόσμο αποφασίζουν να γεννήσουν μακριά από μαιευτήριο, στο σπίτι τους ή ακόμα και στη φύση και μερικές μάλιστα χωρίς καν την παρουσία γιατρού.

Ως γυναίκα εγώ που σας παρουσιάζω αυτό το βίντεο, δεν θα μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι θα γεννήσω με κάποιον από τους παραπάνω τρόπους.
Δεν βρίσκω καν τη σημασία και το νόημα, του να έφερνα έτσι ένα παιδί στον κόσμο.
Μια γέννα έχει πολλές επιπλοκές και η παρουσία γιατρού και μαίας, είναι απαραίτητη.
Κάποιοι θα πουν «και πώς γεννούσαν χιλιάδες χρόνια οι γυναίκες; Έτσι δεν γεννούσαν;».
Ναι, έτσι γεννούσαν, μέχρι τη στιγμή που το θείο δώρο της ιατρικής και η τεχνολογία, μας προσφέρθηκαν ώστε να μειωθεί σημαντικά ο κίνδυνος από τις επιπλοκές, που οδηγούν μητέρα και βρέφος, μέχρι και στο θάνατο.




Παρόλα αυτά, παρά τη διαφωνία μου στη φυσική γέννα, σέβομαι απόλυτα την επιλογή όποιας γυναίκας αποφασίζει να φέρει στον κόσμο έτσι το παιδί της, για όλους αυτούς τους λόγους που εγώ δεν καταλαβαίνω, αλλά και ούτε θέλω να καταλάβω.
Σέβομαι και το γεγονός, πως αναλαμβάνει μια τέτοια μεγάλη ευθύνη.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί, θα δούμε τη Σιμόν που κάνει την τέταρτη γέννα της σε κάποιο εξωτικό νησί, παρουσία των παιδιών της, του συζύγου της φυσικά, που τη βοήθησε και λοιπών συγγενών της.

Στα πρώτα καρέ η Σιμόν προετοιμάζεται για τη γέννα, παίρνοντας ένα χλιαρό μπάνιο σε μια μπανιέρα στον κήπο, καθώς όλη η υπόλοιπη οικογένεια ασχολείται με την καθημερινή της ρουτίνα.
Την επόμενη μέρα η Σιμόν, γνωρίζοντας ότι ήρθε η ώρα του τοκετού, πάλι με όλη την οικογένεια, μεταφέρεται σε ένα ρυάκι και ενώ όλοι κολυμπούν και περνούν ευχάριστα την ώρα τους, η Σιμόν, με εξαιρετική ηρεμία και στωικότητα, προετοιμάζεται δίπλα τους, να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της.



Το βίντεο που έχει κάνει 10.000.000 προβολές στο You Tube, το σχολιάζει η ίδια η Σιμόν, ζητώντας να σεβαστούμε το λόγο που το ανέβασε, μια και εκτίθεται σημαντικά, προκειμένου να παρουσιάσει μια φυσικά γέννα, στην προσπάθειά της να στηρίξει όσες μέλλουσες μητέρες σκέφτονται να γεννήσουν με αυτό τον τρόπο.
Γράφει λοιπόν, η Σιμόν, κάτω από το βίντεο:

«Αυτό το βίντεο παρουσιάζει την τέταρτη γέννα μου.
Μια γέννα που με τον τρόπο που έγινε, αποτέλεσε την κορυφαία στιγμή της ζωής μου, ως ανθρώπου και ως γυναίκας.
Αν επιλέξετε να το δείτε, παρακαλώ κάντε το με σεβασμό και κατανόηση στο γεγονός ότι εκτίθεμαι και μοιράζομαι δημόσια, στο μέγιστο βαθμό.
Το πώς και γιατί επέλεξα να γεννήσω στη φύση, αφορά το εσωτερικό ταξίδι, που ξεκινά από αυτή την εξωτερική διαδικασία.
Η αίσθηση της ολότητας και της ειρήνης με τον εαυτό μου, ήταν μεγαλύτερη και βαθύτερη από οτιδήποτε είχα νιώσει ποτέ πριν.
Αυτό το συναίσθημα διαρκεί πια μέσα μου και επεκτείνεται σαν κυματισμός και έξω από εμένα, στην οικογένειά μου, τις σχέσεις μου, στη ζωή μου ολόκληρη.
Είχε επίσης, μια βαθιά επίδραση στη μητρότητα μου και τα παιδιά μου, ειδικότερα.
Δίνω την άδειά μου να μοιραστείτε το παρόν βίντεο, ώστε να δείτε αν θα θέλατε να βιώσετε κι εσείς αντίστοιχη εμπειρία και παρακαλώ και πάλι, να γίνει με αγάπη και σεβασμό σε μένα και την οικογένειά μου.
Παρακαλώ μην το φορτώσετε και σε άλλα κανάλια του YouTube.

Με ευγνωμοσύνη και ανοιχτή καρδιά
Simone».

Προσοχή: στο βίντεο θα δείτε να εξελίσσεται μια γέννα, οπότε καλό θα ήταν όσοι δεν τα πάτε καλά με αυτά, να μην το παρακολουθήσετε.
Είναι ένα εντυπωσιακό βίντεο, για δυνατούς λύτες του θαύματος της ζωής.



eyedoll

Pages