Από μόνο του το αλάτι νοστιμίζει όλα τα φαγητά, οπότε φαντάζεσαι πού μπορεί να φτάσει η γεύση, αν του προσθέσεις μυρωδικά.
Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:
- Χοντρό αλάτι
- Αποξηραμένο θυμάρι, βασιλικό, ρίγανη, δενδρολίβανο, δυόσμο
- Σκόρδο σε σκόνη
- Μαύρο πιπέρι σε κόκκους
Παρασκευή:
Αλέθεις όλα τα υλικά μαζί και τοποθετείς το μείγμα σε καθαρό γυάλινο βαζάκι.
Το διατηρείς σε σκοτεινό και ξερό μέρος.
Πηγή: Golden Magazine