Pretzel position - Point of view

Εν τάχει

Pretzel position



 
 Δε μας έφταναν τα «κόλπα ζόρικα που κάνουν στην Ινδία», μπήκε κι η Goolfo στο παιχνίδι τώρα. Καμία σωτηρία.

  Όταν σκέφτεστε στάσεις του sex, πιθανόν να σας έρχονται στο μυαλό δοκιμασμένα πράγματα και γενικώς, γνωστά, όπως το ιεραποστολικό, το ντόγκι και η διάσημη καουμπόισσα (κανονική κι ανάποδη). Αλλά υπάρχει και μια άλλη, λιγότερο γνωστή στάση, που κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών πονηρούληδων εκεί έξω.

Σύμφωνα με μια πλατφόρμα αξιολόγησης σεξουαλικών παιχνιδιών, το «πρέτσελ» (pretzels = κουλουράκια)  ήταν η πιο πολυσυζητημένη σεξουαλική στάση σε αναζητήσεις, με πάνω από 14 M κλικ που αφορούν το “how to do it” κομμάτι της.

 Τι είναι λοιπόν η στάση pretzel? Είναι όταν το άτομο που βρίσκεται από κάτω ξαπλώνει στο πλάι, ενώ το άτομο που βρίσκεται από πάνω γονατίζει, καβαλώντας το κάτω πόδι του συντρόφου του και κρατώντας το πάνω πόδι, ενώ διεισδύει. Είναι πιο εύκολο απ’ ό,τι υποδηλώνει το όνομα, αλλά για κάποιο λόγο φαίνεται να προκαλεί κομφούζιο σε όποιον θέλει να τη δοκιμάσει.




Η σεξοθεραπεύτρια Nazanin Moali, οικοδέσποινα του podcast “Sexology”, δήλωσε ότι το pretzel είναι μια σχετικά απλή στάση- μια στάση που πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν δοκιμάσει, αλλά -ίσως- χωρίς να γνωρίζουν ότι έχει όνομα. Η σεξουαλική παιδαγωγός Luna Matatas δήλωσε ότι ενώ δεν έχει ακούσει ποτέ να την αποκαλούν «pretzel», είναι εξοικειωμένη με αυτήν και την έχει δοκιμάσει ακόμη και η ίδια.




  Δοκιμάστε την αν:

 Είναι μια πολύ καλή στάση για να πειραματιστείτε, αν σας αρέσει το ιεραποστολικό, αλλά θέλετε να αλλάξετε λίγο τα πράγματα. Πρώτον, το pretzel μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να ενισχύσετε την οικειότητα, επειδή σας επιτρέπει να έχετε οπτική επαφή με το ταίρι σας. Για να μην αναφέρουμε ότι ευνοεί τη βαθιά διείσδυση επειδή αυτός που διεισδύει μπορεί να σηκώσει το πάνω πόδι του συντρόφου του με οποιονδήποτε τρόπο για να μπει πιο βαθιά.

 Επιπλέον, η στάση επιτρέπει και στους δύο συντρόφους να έχουν τουλάχιστον ένα χέρι ελεύθερο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε ένα άγγιγμα στο δικό σας σώμα ή στο σώμα του συντρόφου σας, ή ακόμη και να χρησιμοποιήσετε ένα παιχνίδι.

 Είναι επίσης μια καλή στάση αν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε διαφορά ύψους.





  Αφήστε το καλύτερα αν:

 Μπορεί να είναι μια άβολη θέση για όσους δεν απολαμβάνουν την αίσθηση της βαθιάς διείσδυσης ή παλεύουν με ορισμένα είδη πόνου. Για παράδειγμα, αν το άτομο που βρίσκεται στο κάτω μέρος έχει πόνο στο ισχίο, μπορεί να το βρίσκει άβολο να ξαπλώνει στο πλάι ή να κρατάει το πόδι του με αυτόν τον τρόπο, όμως με κάποιες προσαρμογές όπως το χαμήλωμα του πάνω ποδιού μπορεί να ανακουφίσει από αυτή τη δυσφορία.



  tips:

 -Εξετάστε το ενδεχόμενο να επιχειρήσετε τη στάση και από τις δύο πλευρές, καθώς ορισμένοι άνθρωποι έχουν αναφέρει ότι βιώνουν πιο έντονη ευχαρίστηση στη μία πλευρά παρά στην άλλη.

 -Το άτομο που ξαπλώνει ανάσκελα μπορεί επίσης να προσαρμόσει τη στάση του σώματός του για να βρει το σημείο που νιώθει πιο άνετα.

 -Για όσους απολαμβάνουν τη διέγερση της κλειτορίδας, επικεντρωθείτε περισσότερο σε μια κίνηση κύκλου της λεκάνης παρά σε μια κίνηση μέσα-έξω.


Pages