150 αποσπάσματα πίστης που θα σας εμπνεύσουν και θα σας ενθαρρύνουν - Point of view

Εν τάχει

150 αποσπάσματα πίστης που θα σας εμπνεύσουν και θα σας ενθαρρύνουν

   Η ζωή είναι όμορφη και γεμάτη χαρούμενες στιγμές, αλλά μπορεί να είναι και προκλητική. Μερικές φορές αναγκαζόμαστε να περάσουμε αφόρητες καταστάσεις. Σε εκείνους τους δύσκολους καιρούς, η πίστη μπορεί να είναι η σωτηρία μας.


  Η πίστη είναι ένα βασικό κομμάτι της ζωής μας. Από πολύ μικρή ηλικία μάθαμε ότι το να στηριζόμαστε στην πίστη όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα μπορεί να μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε οτιδήποτε. Η πίστη και η θετική άποψη για τη ζωή μπορούν επίσης να μας βοηθήσουν να παρακινήσουμε και να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους γύρω μας όποτε, αισθάνονται απελπισμένοι, διαλυμένοι ή απελπισμένοι.


Δεν έχει πραγματικά σημασία σε τι πιστεύετε, εφόσον δεν οδηγεί σε καταστροφική συμπεριφορά. Μπορείτε να πιστέψετε στη Θεότητα, στο Σύμπαν, στον εαυτό σας ή σε όλα αυτά μαζί.


Όταν βιώνετε απώλεια και κενό -είτε θρηνείτε για το θάνατο ενός αγαπημένου σας προσώπου, είτε κλαίτε για ένα σπασμωδικό σπαραγμό είτε αισθάνεστε εντελώς μόνοι- λίγη πίστη μπορεί να κάνει θαύματα για εσάς. Θα σας δώσει δύναμη και ελπίδα ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.


Ακολουθούν 150 αποσπάσματα πίστης που θα σας εμπνεύσουν και θα σας ενθαρρύνουν:

Πρέπει να πιστεύεις σε κάτι, είτε το βλέπεις είτε όχι. Όλοι έχουμε πίστη σε κάτι, διαφορετικά η ζωή θα έπαυε να έχει νόημα. Η πίστη είναι μια γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και την ελπίδα - ελπίδα να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και τις ασθένειες. Ακολουθεί η λίστα με τα αποσπάσματα πίστης που εξηγούν τη δύναμή της:


 Η πίστη δεν είναι η πεποίθηση ότι ο Θεός θα κάνει αυτό που θέλετε. Είναι η πεποίθηση ότι ο Θεός θα κάνει αυτό που είναι σωστό. 

MAX LUCADO


 Πίστες… όλες οι πίστες… είναι προειδοποιήσεις ότι υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, κάτι στο οποίο είμαστε υπόλογοι.

DAN BROWN


 Υπήρξαν πολλές σκοτεινές στιγμές όταν η πίστη μου στην ανθρωπότητα δοκιμάστηκε σκληρά, αλλά δεν ήθελα και δεν μπορούσα να παραδοθώ στην απόγνωση. Αυτός ο τρόπος θέτει την ήττα και τον θάνατο. 

ΝΕΛΣΟΝ ΜΑΝΤΕΛΑ


  Πίστη είναι να κάνεις. Είστε όπως ενεργείτε και όχι μόνο όπως πιστεύετε. 

MITCH ALBOM


 Πίστη είναι να πιστεύεις αυτό που δεν βλέπεις. η ανταμοιβή αυτής της πίστης είναι να δείτε ότι πιστεύετε.

ΑΓΙΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ


 Η πίστη είναι αόρατη αλλά αισθητή, η πίστη είναι δύναμη όταν αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε, η πίστη είναι ελπίδα όταν όλα φαίνονται χαμένα.

CATHERINE PULSIFER

 

 Σε αυτόν που έχει πίστη, καμία εξήγηση δεν είναι απαραίτητη. Σε κάποιον χωρίς πίστη, καμία εξήγηση δεν είναι δυνατή.

THOMAS AQUINAS


 Αυτός είναι ο ορισμός της πίστης - αποδοχή αυτού που φανταζόμαστε ότι είναι αληθινό, πραγματικό αυτό που δεν μπορούμε να αποδείξουμε.

DAN BROWN


 Η πίστη είναι εμπιστοσύνη σε αυτό που ελπίζουμε και διασφάλιση σε αυτό που δεν βλέπουμε.

Εβραίους 11: 1


 Πίστη είναι η τέχνη να κρατάς τα πράγματα που κάποτε ο λόγος σου δέχτηκε, παρά τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις σου.

CS LEWIS


 Πίστη σημαίνει ότι την έχεις στην καρδιά σου, πολύ πριν την βάλεις στις περιστάσεις σου.

KIMBERLY JONES-POTHIER


 Η πίστη και η προσευχή είναι οι βιταμίνες της ψυχής. ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει με υγεία χωρίς αυτά.

MAHALIA JACKSON


 Πίστη είναι αυτό που απομένει όταν όλες οι πεποιθήσεις σας έχουν ξεφουσκώσει στην κόλαση.

RAM DASS


 Η πίστη ως απώτερο μέλημα είναι μια πράξη της συνολικής προσωπικότητας. Συμβαίνει στο κέντρο της προσωπικής ζωής και περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία της. Η πίστη είναι η πιο κεντρική πράξη του ανθρώπινου νου. Δεν είναι μια κίνηση ενός ειδικού τμήματος ή μιας ειδικής λειτουργίας του (δικού μας) ολικού όντος. Είναι όλοι ενωμένοι στην πράξη της πίστης.

ΠΑΥΛ ΤΙΛΛΙΧ


 Η πίστη βλέπει το αόρατο, πιστεύει το απίστευτο και δέχεται το αδύνατο.

CORRIE TEN BOOM


 Πιστεύω ότι ο καθένας μας γεννιέται με έναν σκοπό. Ανεξάρτητα από το ποιοι είστε, τι κάνετε ή πόσο μακριά νομίζετε ότι πρέπει να φτάσετε, σας έχει προγραμματίσει μια δύναμη μεγαλύτερη από τον εαυτό σας για να εισέλθετε στην κλήση που σας έδωσε ο Θεός.

OPRAH WINFREY 


 Η αισιοδοξία είναι μια αλλοτριωμένη μορφή πίστης, η απαισιοδοξία μια αλλοτριωμένη μορφή απελπισίας.

ERICH FROMM


 Για μένα, η εύρεση της πίστης μου, αυτή τη στιγμή εδώ που βρίσκομαι, είναι να τοποθετήσω όλη μου την εμπιστοσύνη σε κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό μου και να ζω για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό μου και να προσπαθώ να το κάνω αυτό έμπρακτα.

ΝΟΥΡ ΤΑΓΟΥΡΙ


 Αποσπάσματα πίστης

 Όταν έχετε πίστη, μπορείτε να δείτε το φως στο τέλος της σήραγγας. Θα μπορείτε να βρείτε λύσεις για ό, τι περνάτε γιατί κατά βάθος γνωρίζετε ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο και όλα θα περάσουν. Ακολουθεί η συλλογή μας με αποσπάσματα πίστης για να διατηρήσετε ζωντανές τις πεποιθήσεις σας:


 Μερικές φορές όμορφα πράγματα έρχονται στη ζωή μας από το πουθενά. Δεν μπορούμε να καταλαβαίνουμε τα πάντα, αλλά πρέπει να τα εμπιστευόμαστε. Ξέρω ότι θέλετε να αμφισβητήσετε τα πάντα, αλλά μερικές φορές αξίζει να έχετε λίγη πίστη. 

LAUREN KATE


 Δεν πρέπει να χάσετε την πίστη σας στην ανθρωπότητα. Η ανθρωπότητα είναι σαν τον ωκεανό. Αν λίγες σταγόνες του ωκεανού είναι βρώμικες, ο ωκεανός δεν λερώνεται. 

MAHATMA GANDHI 


 Πιστέψτε σε μια αγάπη που ενσωματώνεται μέσα σας σαν κληρονομιά και πιστέψτε ότι σε αυτή την αγάπη υπάρχει μια δύναμη και μια ευλογία τόσο μεγάλη που μπορείτε να ταξιδέψετε όσο θέλετε χωρίς να χρειάζεται να βγείτε έξω από αυτήν. 

RAINER MARIA RILKE


 Πίστεψε κάτι και το Σύμπαν είναι στο δρόμο του για να το αλλάξει. Επειδή εσείς έχετε αλλάξει, πιστεύοντας. Μόλις αλλάξετε, αρχίζουν να ακολουθούν άλλα πράγματα. Έτσι δεν λειτουργεί;

DIANE DUANE


 Υπομονή δεν είναι η ικανότητα να περιμένεις. Υπομονή είναι να είσαι ήρεμος ό, τι κι αν συμβεί, να αναλαμβάνεις συνεχώς δράση για να το μετατρέψεις σε θετικές ευκαιρίες ανάπτυξης και να έχεις πίστη να πιστεύεις ότι όλα θα γίνουν στο τέλος όπως περιμένεις ελπίζοντας. 

ROY T. BENNETT


 Δεν νομίζω ότι πρέπει να καταλαβαίνουμε συνεχώς. Νομίζω ότι μερικές φορές πρέπει απλώς να έχουμε πίστη. 

NICHOLAS SPARKS


 Το να έχεις πίστη σημαίνει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου στο νερό. Όταν κολυμπάς δεν πιάνεις το νερό, γιατί αν το κάνεις θα βουλιάξεις και θα πνιγείς. Αντίθετα, χαλαρώνεις και επιπλέεις. 

Ο ALAN WILSON WATTS


 Κάντε χώρο στη ζωή σας για τα ένδοξα πράγματα που σας αξίζουν. Έχετε πίστη. 

GREG BEHRENDT


 Η μεγαλύτερη θρησκεία είναι να είσαι πιστός στη φύση σου. Έχετε πίστη στον εαυτό σας.

SWAMI VIVEKANANDA


 Και ό, τι ζητήσετε στην προσευχή, θα το λάβετε, αν έχετε πίστη.

ΜΑΤΘΑΙΟΣ 21:22


 Αφήστε τη ζωή σας να αντικατοπτρίζει την πίστη που έχετε στον Θεό. Μη φοβάστε τίποτα και προσευχηθείτε για όλα. Να είστε δυνατοί, να εμπιστεύεστε το λόγο του Θεού και να εμπιστεύεστε τη διαδικασία. 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΕΝΤ


 Έχετε πίστη ότι το πρωί που ονειρεύεστε θα έρθει τελικά. 

RICHELLE E. GOODRICH


 Μερικές φορές οι δεσμοί ψυχής είναι ισχυρότεροι από τους δεσμούς αίματος. Έχε πίστη σε αυτό. 

DIANNA HARDY


Εμπνευσμένα αποσπάσματα πίστης

 Μερικές φορές ένα εμπνευσμένο απόσπασμα μπορεί να είναι μια υπενθύμιση του γιατί πρέπει να διατηρούμε την πίστη μας ζωντανή. Για να σας ενθαρρύνουμε να πιστεύετε ακράδαντα σε ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσετε να αγωνίζεστε για τα όνειρά σας, ακολουθούν μερικά εμπνευσμένα αποσπάσματα και λόγια πίστης.


 Και τώρα αυτά τα τρία παραμένουν: πίστη, ελπίδα και αγάπη. Αλλά το μεγαλύτερο από αυτά είναι η αγάπη. 

ΑΓΝΩΣΤΟΣ


 Συνέχισε. Οι πιο δύσκολες στιγμές σας οδηγούν συχνά στις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής σας. Συνέχισε. Οι δύσκολες καταστάσεις στο τέλος χτίζουν δυνατούς ανθρώπους. 

ROY T. BENNETT


 Η λειτουργία της προσευχής δεν είναι να επηρεάσει τον Θεό, αλλά μάλλον να αλλάξει τη φύση αυτού που προσεύχεται. 

SOREN KIERKEGAARD


 Ό, τι έχω δει με μαθαίνει να εμπιστεύομαι τον Δημιουργό για όλα όσα δεν έχω δει.

RALPH WALDO EMERSON


 Ο λόγος που τα πουλιά μπορούν να πετάξουν και εμείς δεν μπορούμε, συμβαίνει απλά επειδή έχουν τέλεια πίστη, γιατί το να έχεις πίστη σημαίνει ότι έχεις φτερά. 

JM BARRIE


 Ακολούθησε την ευδαιμονία σου και το σύμπαν θα σου ανοίξει πόρτες εκεί που υπήρχαν μόνο τοίχοι. 

ΤΖΟΣΕΦ ΚΑΜΠΕΜΠΕΛ


 Είναι η πίστη σε κάτι και ο ενθουσιασμός για κάτι που κάνει μια ζωή να αξίζει.

OLIVER WENDELL HOLMES


 Η πίστη είναι στο κεφάλι. Η αφοσίωση είναι στην καρδιά και ο διαλογισμός είναι ο σύνδεσμος των δύο.

SRI SRI RAVI SHANKAR


 Όλοι γνωρίζουν ότι το μαλακό υπερκαλύπτει το σκληρό και η ευλυγισία θριαμβεύει πάνω στο άκαμπτο. Γιατί τότε τόσο λίγη πίστη; Γιατί κανείς δεν μπορεί να το εξασκήσει;

LAO TZU 


 Αν νομίζετε ότι μπορείτε να κερδίσετε, μπορείτε να κερδίσετε. Η πίστη είναι απαραίτητη για τη νίκη.

ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΧΑΖΛΙΤ


 Μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή και πίστη στον Θεό, μπορείτε να ζήσετε τα όνειρά σας.

ΜΠΕΝ ΚΑΡΣΟΝ


 Η πίστη μου δεν απομάκρυνε τον πόνο, αλλά με ξεπέρασε. Η εμπιστοσύνη στον Θεό δεν μείωσε ούτε νίκησε την αγωνία, αλλά μου επέτρεψε να την αντέξω.

ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΟΓΚΕΡΣ


 Πρέπει να μεγαλώσεις από μέσα προς τα έξω. Κανείς δεν μπορεί να σε διδάξει, κανένας δεν μπορεί να σε κάνει πνευματικό. Δεν υπάρχει άλλος δάσκαλος εκτός από τη δική σου ψυχή.

SWAMI VIVEKANANDA


 Η πίστη σας δίνει μια εσωτερική δύναμη και μια αίσθηση ισορροπίας και προοπτικής στη ζωή.

ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΠΑΓΚ


 Ένας κήπος είναι απόδειξη πίστης. Μας συνδέει με όλες τις ομιχλώδεις φιγούρες του παρελθόντος που επίσης φυτεύτηκαν και τράφηκαν από τους σπόρους της φύτευσής τους.

GLADYS TABER


 Απλά προσέξτε τη δουλειά σας και γίνετε το φως. Εμπιστευτείτε ότι ο καθένας βρίσκεται στο δικό του πνευματικό μονοπάτι και χρονοδιάγραμμα. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να μην μοιράζονται ποτέ τις πεποιθήσεις σας, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Μείνετε αφοσιωμένοι στην πίστη σας και το Σύμπαν θα φροντίσει για τα υπόλοιπα.

GABBY BERNSTEIN


 Η πίστη δεν είναι επιθυμία. Η πίστη είναι θέληση. Οι επιθυμίες είναι πράγματα που πρέπει να ικανοποιηθούν. Η θέληση είναι μια δύναμη που αλλάζει τα πάντα γύρω μας.

ΠΑΟΛΟ ΚΟΕΛΙΟ


 Η πίστη περιλαμβάνει σκέψη, συζήτηση και συμπεριφορά σαν να έχετε ήδη λάβει αυτό που ζητήσατε.

RHONDA BYRNE


 Μας λείπει η πίστη σε ότι έχουμε μέσα μας, επειδή μας λείπει η πίστη στο Ποιός υπάρχει εντός μας.

ΜΑΡΙΑΝ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣΟΝ


 Ο μικρότερος σπόρος της πίστης είναι καλύτερος από τον μεγαλύτερο καρπό της ευτυχίας.

HENRY DAVID THOREAU


  Άλματα πίστης - Αποσπάσματα

 Δεν είναι όλοι αρκετά τολμηροί για να ρισκάρουν και να βουτήξουν στο άγνωστο ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, έρχεται μια στιγμή που θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίστης για να είμαστε πιο ευτυχισμένοι, για να ερωτευτούμε ξανά ή για να βρούμε επιτέλους τη δουλειά των ονείρων μας. Δείτε τα ακόλουθα βήματα πίστης για να σας βοηθήσουν να ζήσετε τη ζωή που θέλετε.


 Μερικές φορές είναι καλύτερα να κάνετε ένα άλμα πίστης και να πιστέψετε απλώς αυτό που ακούτε αντί να προσπαθείτε να βρείτε την ιστορία πίσω από αυτό.

ASH SWEENEY


 Κάθε μεγάλη κίνηση μπροστά στη ζωή σας ξεκινά με ένα άλμα πίστης, ένα βήμα προς το άγνωστο.

BRIAN TRACY


 Το θαύμα βρίσκεται στο ξεδίπλωμα των φτερών. Μπορεί να μην γνωρίζετε πού πηγαίνετε, αλλά ξέρετε ότι όσο ανοίγετε τα φτερά σας, οι άνεμοι θα σας μεταφέρουν. 

C. JOYBELL C.


 Να είστε γενναίοι και να ρισκάρετε: Πρέπει να έχετε πίστη στον εαυτό σας. Να είσαι γενναίος και να ρισκάρεις. Δεν χρειάζεται να τα έχεις καταλάβει όλα για να προχωρήσεις. 

ROY T. BENNETT


 Ποτέ δεν μπορείς πραγματικά να γνωρίσεις κάποιον απόλυτα. Γι' αυτό είναι το πιο τρομακτικό πράγμα στον κόσμο, Όντως - Το να πάρεις κάποιον με πίστη, ελπίζοντας ότι θα σε εμπιστευτεί και εσένα με πίστη· είναι μια τόσο επισφαλής ισορροπία, είναι περίεργο που το κάνουμε καθολικά. Και ακόμη το συνεχίζουμε… 

LIBBA BRAY


 Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει ή πού ακριβώς πηγαίνουν όλα. Αυτό που χρειάζεστε είναι να αναγνωρίσετε τις δυνατότητες και τις προκλήσεις που προσφέρει η παρούσα στιγμή και να τις αγκαλιάσετε με θάρρος, πίστη και ελπίδα. 

 ΘΩΜΑΣ ΜΕΡΤΟΝ


 Κανένα πουλί δεν κάνει το πρώτο του άλμα από ένα δέντρο χωρίς πίστη και κανένα ζώο στη ζούγκλα δεν ξεκινά τη μέρα του χωρίς πίστη.

SUZY KASSEM


 Για να ζήσουμε, για να ζήσουμε πραγματικά, πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να ρισκάρουμε. Να είσαι το τίποτα για να βρεις τα πάντα. Ώστε να πηδήξεις πριν κοιτάξεις.

MANDY HALE


 Είναι τρομερά σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι το άλμα της πίστης δεν είναι τόσο ένα άλμα σκέψης όσο ως πράξη. Γιατί ενώ σε πολλά θέματα συμβαίνει πρώτα να πρέπει να δούμε και μετά να δράσουμε· σε θέματα πίστης πρώτα πρέπει να δράσουμε κι έπειτα αν επιβιώσουμε μπορούμε να δούμε τι καταφέραμε. Πρέπει κανείς, με λίγα λόγια, να τολμήσει να ενεργήσει ολόψυχα χωρίς απόλυτη βεβαιότητα.

ΚΟΦΦΙΝ WILLIAM SLOANE


 Υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι που δεν έχουν εκπληρώσει τα όνειρά τους επειδή το σκέφτονται, ή ήταν πολύ επιφυλακτικοί και δεν ήταν πρόθυμοι να κάνουν το άλμα της πίστης.

ΤΖΑΙΜΣ ΚΑΜΕΡΟΝ


 Κάνε ένα άλμα πίστης και δες αν αυτά τα ταραγμένα νερά έχουν δύναμη πάνω σου αν δεν τους το επιτρέψεις, αλλά ακόμα και τότε λένε ψέματα.

TED DEKKER


 Αφήστε πίσω τον παλιό σας εαυτό και κάντε ένα άλμα πίστης στο άγνωστο, σίγουρα θα ανακαλύψετε τι είστε πραγματικά ικανοί να γίνετε. Να έχετε πάντα πίστη παιδιά.

ΚΕΜΜΥ ΝΟΛΑ


Κάντε ένα άλμα πίστης. Είτε θα προσγειωθείτε κάπου είτε θα μάθετε να πετάτε.

MCCLURE KANDYSE


 Τελικά είναι θέμα άλματος πίστης και ενός άλματος φαντασίας να βάλεις τον εαυτό σου πίσω στο χρόνο σε ίδιες συνθήκες και καταστάσεις και να δεις πώς θα αντιδρούσες.

ΝΤΕΡΕΚ ΤΖΑΚΟΜΠΙ


 Συμφωνώ με το γεγονός ότι το να αγαπάς κάποιον απαιτεί ένα άλμα πίστης και ότι μια απαλή προσγείωση δεν είναι ποτέ εγγυημένη.

ΣΑΡΑ ΝΤΕΣΕΝ


Η αποτυχία πρέπει να είναι μάλλον μια επιλογή  τέχνης και εξερεύνησης γιατί είναι ένα άλμα πίστης. Και καμία σημαντική προσπάθεια που απαιτούσε καινοτομία δεν έγινε χωρίς κίνδυνο. Πρέπει να είσαι πρόθυμος να αναλάβεις αυτά τα ρίσκα.

ΤΖΑΙΜΣ ΚΑΜΕΡΟΝ


Η βαρύτητα είναι αγάπη και κάθε αναστροφή είναι ένα άλμα πίστης.

WARREN MILLER


 Κάντε ένα άλμα πίστης και ξεκινήστε αυτό το θαυμάσιο νέο έτος με εμπιστοσύνη.

SARAH BAN BREATHNACH


 Υπάρχει ένα άλμα πίστης σε οποιοδήποτε συμπέρασμα μπορεί να συλλάβει ο νους.

Χ. ΜΟΡΤΑΡΑ


 Χρειάζεται μόνο μια ιδέα, ένα δευτερόλεπτο στο χρόνο, ένας φίλος, ένα όνειρο, ένα άλμα πίστης, για να αλλάξουν τα πάντα για πάντα.

MIKE DOOLEY


Αποσπάσματα πίστης και φόβου

Λένε ότι η πίστη και ο φόβος δεν μπορούν να συνυπάρχουν μαζί γιατί όταν έχεις πίστη, ο φόβος εξαφανίζεται. Δεν είναι εκπληκτικό συναίσθημα να γνωρίζεις ότι η πίστη είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να διώξεις τους φόβους σου και να ζήσεις τη ζωή στο έπακρο; Ακολουθεί η συλλογή μας για την ενίσχυση της πίστης πάνω στα αποσπάσματα φόβου. Απολαύστε!


 Η παρουσία του φόβου δεν σημαίνει ότι δεν έχετε πίστη. Ο φόβος επισκέπτεται τους πάντες. Αλλά κάντε το φόβο σας επισκέπτη και όχι μόνιμο συγκάτοικο.

MAX LUCADO


 Η πίστη και ο φόβος απαιτούν και εσείς να πιστεύετε σε κάτι που δεν μπορείτε να δείτε. Εσύ διαλέγεις.

BOB PROCTOR


 Ο φόβος είναι μια αυτο -επιβληθείσα φυλακή που θα σας εμποδίσει να γίνετε αυτό που ο Θεός σκοπεύει να είστε. Πρέπει να κινηθείτε εναντίον του με τα όπλα της πίστης και της αγάπης.

RICK WARREN


 Ο φόβος δεν μπορεί να υπάρχει στην παρουσία πίστης. Ο φόβος υπάρχει μόνο επειδή αισθάνεστε ότι δεν έχετε τον έλεγχο. Αφήστε την ανάγκη να έχετε τον έλεγχο, κάντε ένα άλμα πίστης και ο φόβος θα εξαφανιστεί όπως η ομίχλη στον πρωινό ήλιο.

ΤΖΟΝ ΧΑΡΙΧΑΡΑΝ


 Τόσο η πίστη όσο και ο φόβος μπορεί να εισέλθουν στο λιμάνι σας, αλλά επιτρέπουν μόνο στην πίστη να ρίξει άγκυρα.

ΑΡΚΟΥΣ ΓΡΥΛΛΕΣ


 Ο φόβος φυλακίζει, η πίστη απελευθερώνει. Ο φόβος παραλύει, η πίστη ενδυναμώνει. Ο φόβος απογοητεύει, η πίστη ενθαρρύνει. Ο φόβος αρρωσταίνει, η πίστη θεραπεύει.

ΧΑΡΙ ΕΜΕΡΣΟΝ ΦΟΣΝΤΙΚ


 Υπάρχουν δύο κύριες δυνάμεις σε αυτόν τον κόσμο, ο φόβος και η πίστη. Ο φόβος μπορεί να σας οδηγήσει σε καταστροφικότητα ή ασθένεια ή αποτυχία. Μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις θα σας παρακινήσει να επιτύχετε. Αλλά η πίστη είναι μεγαλύτερη δύναμη. Η πίστη μπορεί να οδηγήσει τη συνείδησή σας και να σας απαλλάξει από τον φόβο για πάντα.

NORMAN VINCENT PEALE 


 Ο φόβος και η πίστη έχουν κάτι κοινό. Και τα δύο μάς ζητούν να πιστέψουμε σε κάτι που δεν μπορούμε να δούμε.

ΤΖΟΕΛ ΟΣΤΕΙΝ


 Η πίστη και ο φόβος είναι εχθρικοί σύντροφοι. Όπου βρίσκεται ο ένας, ο άλλος δεν μπορεί να υπάρχει.

ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΧΙΛ


Φόβος είναι η πίστη που δεν θα λειτουργήσει.

MARY KAY ASH


 Η πίστη είναι η φλόγα που εξαλείφει τον φόβο και η πίστη είναι ο αυτοκράτορας των ονείρων.

SUZY KASSEM


 Δεν μπορείς να περπατάς με πίστη και φόβο ταυτόχρονα.

KENNETH COPELAND


 Ανέκαθεν έπρεπε να δεσμεύομαι και να παλεύω με το φόβο, γιατί η υποκριτική είναι πραγματικά θέμα πίστης. Και η πίστη και ο φόβος δεν μπορούν πραγματικά να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο. Έτσι, για να είσαι κάτι παραπάνω από κατακτητής, θα πρέπει να νικήσεις τον φόβο με πίστη.

ΝΤΕΡΕΚ ΛΟΥΚ


 Ο φόβος και η πίστη δεν μπορούν να συνυπάρχουν στην καρδιά μας ταυτόχρονα.

NEIL L. ANDERSEN


 Σύντομα αποσπάσματα πίστης

 Μερικές φορές μερικές λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν τον τρόπο που νιώθεις. Και επειδή γνωρίζουμε ότι χρειάζεστε ένα καλό απόσπασμα για να πάτε με  αναρτήσεις στα κοινωνικά μέσα, εδώ είναι τα καλύτερα σύντομα αποσπάσματα πίστης που θα μπορούσαμε να βρούμε. Ελπίζουμε να σας αρέσουν όσο και εμάς. Απολαύστε!


 Βρίσκω ενοχλητική την έλλειψη πίστης σου.

ΝΤΑΡΘ ΒΕΪΝΤΕΡ


 Πίστη σημαίνει να πιστεύεις το απίστευτο.

GK CHESTERTON


 Η πίστη κάνει το πρώτο βήμα ακόμη και όταν δεν βλέπεις ολόκληρη τη σκάλα.

MARTIN LUTHER KING, JR.


 Αμφιβάλλετε για όλα. Βρείτε το δικό σας φως. 

Σιντάρτα BUDDHA


 Κάποια πράγματα πρέπει να τα πιστέψεις για να φανούν. 

MADELEINE L'ENGLE


 Η πίστη είναι μια παθιασμένη διαίσθηση.

WILLIAM WORDSWORTH


 Η πίστη είναι το πουλί που αισθάνεται το φως όταν η αυγή είναι ακόμα σκοτεινή.

RABINDRANATH TAGORE


 Η πίστη δεν είναι πίστη χωρίς απόδειξη, αλλά εμπιστοσύνη χωρίς επιφύλαξη.

D. ELTON TRUEBLOOD


 Χωρίς πίστη, τίποτα δεν είναι δυνατό. Με πίστη, τίποτα δεν είναι αδύνατο.

MARY MCLEOD BETHUNE


 Η πίστη συνειδητοποιεί ότι παίρνετε πάντα αυτό που χρειάζεστε.

SRI SRI RAVI SHANKAR


 Όσοι έχουν αδύναμη πίστη οι ίδιοι δεν μπορούν να προκαλέσουν πίστη στους άλλους.

ΛΑΟ ΤΖΟΥ


 Να έχετε τόσο γέλιο όσο και πίστη.

ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ


 Αν χάσετε την πίστη, τα χάνετε όλα.

ΕΛΕΝΑΡ ΡΟΥΖΕΒΕΛΤ


 Οι πεποιθήσεις σας είναι η σκλαβιά σας.

THIBAUT


 Η πεποίθηση σε σκλαβώνει , αλλά η πίστη σε ελευθερώνει.

ALAN WATTS


 Το βασικό μέρος της πίστης είναι η υπομονή.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤ


 Σταθείτε ίσια, περπατήστε περήφανα, έχετε λίγη πίστη.

GARTH BROOKS


 Όσο περισσότερο παραδίνεσαι, τόσο πιο πιστός θα νιώθεις.

GABBY BERNSTEIN


 Αποσπάσματα πίστης από τη λογοτεχνία

 Με τα χρόνια, πολλοί διάσημοι συγγραφείς ανέφεραν την πίστη στα αριστουργήματά τους - άλλοτε ως τρόπος να ενδυναμώσουν τους χαρακτήρες τους και άλλοτε απλά έγραψαν στο χαρτί τους προσωπικούς τους προβληματισμούς και πεποιθήσεις. Παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα καλύτερα αποσπάσματα πίστης από τη λογοτεχνία που θα σας κάνουν να μείνετε και να το ξανασκεφτείτε.


 Όλος ο κόσμος είναι φτιαγμένος από πίστη, εμπιστοσύνη και νεραϊδόσκονη. 

JM BARRIE


 Άπιστος είναι αυτός που λέει αντίο όταν σκοτεινιάζει ο δρόμος. 

JRR TOLKIEN


 Γιατί πρέπει οι άνθρωποι να γονατίσουν για να προσευχηθούν; Αν ήθελα πραγματικά να προσευχηθώ, θα σας πω τι θα έκανα. Θα έβγαινα σε ένα μεγάλο μεγάλο χωράφι μόνος ή στο βαθύ, βαθύ δάσος θα κοιτούσα ψηλά στον ουρανό - πάνω - πάνω - πάνω - σε αυτόν τον υπέροχο γαλάζιο ουρανό που μοιάζει σαν να μην έχει τέλος στο κυανόχρουν. Και τότε θα ένιωθα μια προσευχή. 

LM MONTGOMERY


 Με πίστη είμαστε υπόλογοι ο ένας στον άλλον, στον εαυτό μας και σε μια ανώτερη αλήθεια. Η θρησκεία είναι ελαττωματική, αλλά μόνο επειδή ο άνθρωπος είναι ελαττωματικός. Η εκκλησία αποτελείται από μια αδελφότητα ατελών, απλών ψυχών που θέλουν μόνο να είναι μια φωνή συμπόνιας σε έναν κόσμο που ξεφεύγει από τον έλεγχο. 

DAN BROWN


 Και, όταν θέλετε κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να σας βοηθήσει να το πετύχετε.

PAULO COELHO 


 Αυτή την ώρα, δεν πιστεύω ότι κάθε σκοτάδι θα την άντεχε. 

JRR TOLKIEN


 Αγάπη σημαίνει να πηδάς από έναν γκρεμό και να πιστεύεις ότι ένα συγκεκριμένο άτομο θα είναι εκεί στο κάτω μέρος για να σε πιάσει . 

JODI PICOULT


 Κανείς από εμάς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί ακόμη και το επόμενο λεπτό, ωστόσο συνεχίζουμε. Γιατί εμπιστευόμαστε. Γιατί έχουμε πίστη. 

ΠΑΟΛΟ ΚΟΕΛΙΟ


 Όχι, δεν θα ήθελα να ζήσω σε έναν κόσμο χωρίς δράκους, όπως δεν θα ήθελα να ζήσω σε έναν κόσμο χωρίς μαγεία, γιατί αυτός είναι ένας κόσμος χωρίς μυστήριο και αυτός είναι ένας κόσμος χωρίς πίστη. 

RA SALVATORE


  Η πίστη συνίσταται στο να πιστεύουμε αυτό που ο λόγος(η λογική) δεν μπορεί. 

VOLTAIRE


 Η προκατάληψη, μια βρώμικη λέξη και η πίστη, μια καθαρή, έχουν κάτι κοινό: και οι δύο ξεκινούν εκεί που τελειώνει ο λόγος(η λογική). 

HARPER LEE


 Το να έχεις πίστη στον Θεό δεν σήμαινε να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτα. Το να έχεις πίστη στον Θεό, θα σήμαινε να πιστεύεις ότι θα βρεις επιτυχία αν κάνεις το καλύτερο δυνατό με ειλικρίνεια και ενέργεια. 

KEN FOLLETT


 Ποτέ μην χάνετε την πίστη στον εαυτό σας και μην χάνετε ποτέ την ελπίδα. θυμηθείτε, ακόμη και όταν αυτός ο κόσμος ρίχνει τα χειρότερα και μετά γυρίζει την πλάτη του, υπάρχει πάντα, μα πάντα ελπίδα. 

ΠΙΤΤΑΚΟΣ ΑΛΛΗ


 Η πίστη μπορεί να είναι πολύ, πολύ επικίνδυνη και το να την εμφυτεύσουμε σκόπιμα  στο ευάλωτο μυαλό ενός αθώου παιδιού είναι ένα σοβαρό λάθος. 

RICHARD DAWKINS


 Η θλίψη κοιτάζει πίσω, η ανησυχία κοιτάζει γύρω, η πίστη κοιτάζει ψηλά. 

RALPH WALDO EMERSON 


 Έπρεπε να αρνηθώ τη γνώση για να κάνω χώρο για πίστη. 

ΙΜΑΝΟΥΕΛ ΚΑΝΤ


 Όταν όλα λέγονται και όλα γίνονται, η ζωή της πίστης δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας ατελείωτος αγώνας του πνεύματος με κάθε διαθέσιμο όπλο ενάντια στη σάρκα. 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΜΠΟΝΧΟΦΕΦΡ


 Για να έχεις πίστη στο δικό σου μονοπάτι, δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι ο δρόμος κάποιου άλλου είναι λάθος. 

ΠΑΟΛΟ ΚΟΕΛΙΟ


 Αποσπάσματα πίστης και θάρρους

 Η πίστη και το θάρρος συνήθως συμβαδίζουν. Έχετε το θάρρος να κάνετε κάτι γιατί βαθιά μέσα σας γνωρίζετε ότι θα πετύχετε και η πίστη είναι αυτό που δημιουργεί αυτό το αίσθημα βεβαιότητας. Περιστασιακά, δεν θα είστε τόσο σίγουροι για το αποτέλεσμα, αλλά θα το κάνετε ούτως ή άλλως ελπίζοντας για το καλύτερο.


Ακολουθεί η λίστα με τα αγαπημένα αποσπάσματα πίστης και θάρρους:



Ένας άνθρωπος με θάρρος είναι επίσης γεμάτος πίστη.

MARCUS TULLIUS CICERO


 Τα περισσότερα από τα σημαντικά πράγματα στον κόσμο έχουν επιτευχθεί από ανθρώπους που συνέχισαν να προσπαθούν όταν δεν φαινόταν καθόλου ελπίδα.

DALE CARNEGIE 


 Οι άνθρωποι που προσεύχονται για θαύματα συνήθως δεν κάνουν θαύματα. Αλλά οι άνθρωποι που προσεύχονται για κουράγιο, για δύναμη να αντέχουν τα αφόρητα, για τη χάρη να θυμούνται ό, τι έχουν αφήσει αντί για ό, τι έχουν χάσει, βρίσκουν πολύ συχνά τις προσευχές τους απαντημένες. Οι προσευχές τους τους βοηθούν να αξιοποιήσουν κρυμμένα αποθέματα πίστης και θάρρους που δεν ήταν διαθέσιμα σε αυτούς πριν.

HAROLD S. KUSHNER


 Θέλει οράματα και θάρρος για να δημιουργηθεί. Θέλει πίστη και κουράγιο για να το αποδείξεις.

OWEN D. YOUNG


 Αυτός που έχει πίστη έχει… μια εσωτερική δεξαμενή θάρρους, ελπίδας, εμπιστοσύνης, ηρεμίας και διαβεβαίωσης εμπιστοσύνης ότι όλα θα πάνε καλά - αν και στον κόσμο μπορεί να φαίνεται ότι βγαίνει πολύ άσχημα.

Π.Χ. ΦΟΡΜΠΕΣ


 Η ζωή θα σε σπάσει. Κανείς δεν μπορεί να σας προστατεύσει από αυτό, ούτε το να ζήσετε μόνοι σας, γιατί η μοναξιά θα σας σπάσει επίσης με τη λαχτάρα της. Πρέπει να αγαπάς. Πρέπει να νιώσεις. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεσαι εδώ στη γη. Είσαι εδώ για να ρισκάρεις την καρδιά σου.

LOUISE ERDRICH


 Η ζωή με πίστη και θάρρος είναι κάτι που η ζωή απαιτεί από τον καθένα μας. Ποτέ, απολύτως ποτέ, μην τα παρατάς! Ποτέ μην υποχωρείς ό, τι κι αν γίνει! Πάλεψε το! Και σου υπόσχομαι κάτι με όλη μου την καρδιά - ο Θεός θα σε βοηθήσει.

ΚΑΤΡΙΝ ΚΟΥΛΜΑΝ


 Κάντε παύση και θυμηθείτε - ανά πάσα στιγμή έχετε τη δύναμη να πείτε «αυτό είναι αρκετό» και να αλλάξετε ριζικά την πορεία του πεπρωμένου σας. Να έχετε την πίστη και το θάρρος να ακολουθήσετε την καρδιά σας όπου σας καλεί.

JENNIFER YOUNG


 Για να σωθεί ο κόσμος απαιτεί πίστη και θάρρος: πίστη στη λογική και θάρρος να διακηρύξουμε αυτό που ο λόγος δείχνει ότι είναι αληθινό.

ΜΠΕΡΤΡΑΝΤ ΡΑΣΣΕΛ


 Τα μαθήματα που είναι πιο δύσκολο να δοθούν είναι η Πίστη, το Κουράγιο και ο τρόπος ζωής.

EDGAR GUEST


 Το πρώτο και καλύτερο μάθημα που μπορούν να δώσουν οι γονείς στα παιδιά τους είναι η πίστη και το θάρρος.

SMILEY BLANTON


 Απλώς μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να αγκαλιάζουν την ελευθερία, την πίστη και το θάρρος μπροστά σε τεράστιες προσδοκίες.

EDWINA FINDLEY


 Σπάνια αν όχι ποτέ, κάποιος νιώθει σίγουρος ότι γνωρίζει αρκετά για να προχωρήσει με πολλά καινούργια. Βασίζεστε στην πίστη, το θάρρος και την ικανότητα να σπουδάσετε τη δουλειά σας.

CORNELIA PARKER


Οι δημιουργοί των μύθων σπανίως έμειναν ικανοποιημένοι θεωρώντας τους μεγάλους ήρωες του κόσμου ως εξέχοντες ανθρώπους που διέρρηξαν τους ορίζοντες που περιόριζαν τους συνανθρώπους τους τους και πρόσφεραν τόση ευημερία, όση θα μπορούσε  οποιοσδήποτε με ισάξια πίστη και ανάλογο θάρρος να είχε βρει.

ΤΖΟΣΕΦ ΚΑΜΠΕΜΠΕΛ


  Για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες, τις αποτυχίες και τις θλίψεις της ζωής ως πρόκληση που πρέπει να ξεπεράσουμε, και να μας κάνει πιο δυνατούς, απαιτεί πίστη και θάρρος, και όχι άδικη τιμωρία που δεν θα έπρεπε

ποτέ να μας βρει.

ERICH FROMM


  Ο πιστός άνθρωπος δεν αντιλαμβάνεται τίποτα λιγότερο από μια ευκαιρία στις δυσκολίες. Βάζοντας τα δυνατά του, η πίστη και το θάρρος συνεργάζονται: Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν φοβάται να χάσει τη ζωή του, επομένως θα διακινδυνεύσει να τη χάσει μερικές φορές για να την ενδυναμώσει.

ΚΡΙΣ ΤΖΑΜΙ


 Οι σπόροι του θάρρους φυτρώνουν στο χώμα της επιμονής και γίνονται πίστη.

MAXIME LAGACÉ


 

Διάσημα αποσπάσματα για την πίστη

Ίσως γνωρίζετε έναν φίλο που χρειάζεται λίγη θετικότητα ή ίσως ψάχνετε για τον εαυτό σας για δύναμη. Ελπίζουμε ότι τα παρακάτω αποσπάσματα θα παρέχουν κάποια πολύ απαραίτητη θετικότητα.


Ακολουθεί η λίστα μας με τα διάσημα αποσπάσματα σχετικά με την πίστη που θα σας ενδυναμώσουν σε δύσκολους καιρούς.


 Πιστεύω στον Χριστιανισμό όπως πιστεύω ότι έχει ανατείλει ο ήλιος: όχι μόνο επειδή τον βλέπω, αλλά επειδή από αυτόν βλέπω όλα τα άλλα. 

CS LEWIS


 Πιστεύω σε όλα μέχρι να διαψευστούν. Πιστεύω λοιπόν στις νεράιδες, στους μύθους, στους δράκους. Όλα υπάρχουν, ακόμα κι αν είναι στο μυαλό μου. Ποιος θα πει ότι τα όνειρα και οι εφιάλτες δεν είναι τόσο αληθινά όσο το εδώ και τώρα; 

ΤΖΟΝ ΛΕΝΟΝ


 Ποτέ μην φοβάστε να εμπιστευτείτε ένα άγνωστο μέλλον σε έναν γνωστό Θεό. 

CORRIE TEN BOOM


 Είμαστε δύο φορές οπλισμένοι αν πολεμήσουμε με πίστη.

ΠΛΑΤΩΝ


 Η πίστη είναι μια όαση στην καρδιά όπου ποτέ δεν θα φτάσει  το καραβάνι της σκέψης.

KAHLIL GILBRAN


 Η πίστη σίγουρα μας λέει αυτό που δεν κάνουν οι αισθήσεις, αλλά όχι το αντίθετο από αυτό που βλέπουν. είναι υπεράνω των αισθήσεων, όχι εναντίον τους.

BLAISE PASCAL


 Η πίστη είναι η δύναμη με την οποία ένας θρυμματισμένος κόσμος θα αναδυθεί στο φως.

ΕΛΕΝ ΚΕΛΕΡ


 Η πίστη είναι ένας τόπος μυστηρίου, όπου βρίσκουμε το θάρρος να πιστεύουμε σε αυτό που δεν μπορούμε να δούμε και τη δύναμη να αφήσουμε τον φόβο μας για την αβεβαιότητα.

BRENÉ BROWN


 Το αντίδοτο στην απογοήτευση είναι μια ήρεμη πίστη, όχι στη δική σας εξυπνάδα, ή στον δύσκολο κόπο, αλλά στην καθοδήγηση του Θεού.

NORMAN VINCENT PEALE


 Να είσαι πιστός στα μικρά πράγματα γιατί σε αυτά βρίσκεται η δύναμή σου.

ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ


 Οι επιστήμονες βαθμολογήθηκαν ως μεγάλοι αιρετικοί από την εκκλησία, αλλά ήταν πραγματικά θρησκευόμενοι άνθρωποι λόγω της πίστης τους στην τάξη του σύμπαντος.

ALBERT EINSTEIN


Flavia Medrut

Η Flavia Medrut είναι ανεξάρτητη συγγραφέας, ερευνήτρια και ψυχολόγος μερικής απασχόλησης. Πιστεύει ότι η μουσική, οι μεγάλοι περίπατοι και η καλή αίσθηση του χιούμορ είναι επιτακτικά στη διατήρηση της λογικής.

Pages