Ακόμη κι αν σου διαφεύγουν... αλήθειες ήταν και θά 'ναι! - Point of view

Εν τάχει

Ακόμη κι αν σου διαφεύγουν... αλήθειες ήταν και θά 'ναι!



  1. Μην λαμβάνετε αποφάσεις αργά το βράδυ. Η νύχτα είναι η πιο ευάλωτη και ευαίσθητη ώρα για τους ανθρώπους, είναι εύκολο να κάνεις κάτι παράλογο που θα μετανιώσεις το επόμενο πρωί.

  2. Μην κάνετε παρέα με τον μέσο όρο. Να είστε πολύ επιλεκτικοί σε αυτούς που δίνετε την ενέργειά σας. Να διατηρήσετε τον χρόνο, την ακμάδα και το πνεύμα σας αποκλειστικά σε όσους αντανακλούν την ειλικρίνεια.

  3. Μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Ποτέ μην βασίζεστε σε ένα μόνο εισόδημα. Κάντε επενδύσεις για να δημιουργήσετε μια δεύτερη πηγή.

  4. Να είσαι ευτυχισμένος. Ο σκοπός της ζωής μας είναι να είμαστε ευτυχισμένοι. Σκεφτείτε ό,τι σας κάνει πραγματικά χαρούμενους. Το πιο σημαντικό είναι να απολαύσετε τη ζωή σας, αυτό έχει σημασία.

  5. Να είστε σίγουροι. Ο άνθρωπος που έχει αυτοπεποίθηση κερδίζει την εμπιστοσύνη των άλλων.

  6. Σώστε τον χρόνο σας. Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, μην τον σπαταλάτε για να ζείτε τη ζωή κάποιου άλλου.

  7. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Όσο κι αν είναι δύσκολη η ζωή, υπάρχει πάντα κάτι που μπορείτε να κάνετε και να πετύχετε.

  8. Μείνετε νέοι στην καρδιά. Δεν είστε ποτέ πολύ μεγάλοι για να ορίσετε άλλο στόχο ή να ονειρευτείτε ένα νέο όνειρο.

  9. Συνεχίστε να μαθαίνετε και να διαβάζετε. Η ζωή είναι σαν να οδηγείς ποδήλατο. Για να διατηρήσετε την ισορροπία σας, πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε και να μεγαλώνετε.

  10. Μειώστε τις προσδοκίες σας. Μην περιμένετε πάρα πολλά από τους στενούς εραστές, φίλους ή ακόμα και τους αγαπημένους σας. Όσο μεγαλύτερες είναι οι προσδοκίες, τόσο μεγαλύτερη είναι η απογοήτευση.

  11. Κάντε το τώρα. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να σταματήσετε να μιλάτε και να αρχίζετε.



Pages