Τόσες και τόσες δημοσκοπήσεις έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα, ούτε ένας δεν βρέθηκε να θέσει την σωστή ερώτηση. Αυτή που λέει: “Ξέρεις να φτιάχνεις καφέ;”. Και είναι σχεδόν βέβαιο ότι σε αυτή την ερώτηση, είτε τη θέταμε για τον Nescafé frappé είτε την θέταμε για τον Nescafé, θα παίρναμε μία αφοπλιστική απάντηση εμπλουτισμένη με ύφος χιλίων καρδιναλίων που θα έλεγε “εννοείται, φτιάχνω πολύ καλό καφέ”.
Και όπως μπορείς να ανακαλύψεις κι εσύ μέσα από την πλατφόρμα www.nescafeforstarters.gr και τα online μαθήματα barista που θα βρεις εκεί, η τέχνη αυτή βασίζεται σε κάποιες αρχές.
Ο ζεστός Nescafé
- Για να μην κάνει φυσαλίδες ο Nescafé σου, προσθέτεις το ζεστό νερό στα τοιχώματα της κούπας και όχι στο κέντρο της κρέμας.
Ο Nescafé frappé
Κάνε το κάτι παραπάνω με το Nescafé
Ποτέ δεν είναι αργά να πάρεις κάποια μαθήματα. Ακόμα και για πράγματα τα οποία θεωρείς ότι είσαι ο καλύτερος του είδους. Δεν είναι κακό να ξεκινάς από την αρχή με λίγη βοήθεια.