Άξια Λόγου

[άξια λόγου][bleft]

Ψυχολογία

[ψυχολογία][threecolumns]

Οι 4 βασικοί λόγοι που ένας άντρας αποφασίζει να παντρευτεί μια γυναίκα

Είστε λίγο ή πολύ καιρό με έναν άντρα, είστε ερωτευμένη και φαίνεται πως κι εκείνος είναι ερωτευμένος μαζί σας. Μέσα σας θέλετε πολύ να σας κάνει πρόταση γάμου, εξάλλου κάνετε τέλειο σεξ και περνάτε όμορφα όταν είστε μαζί, φθάνουν όμως αυτά για να κάνει το επόμενο βήμα; Για να δούμε πώς επιλέγει ένας άντρας τη γυναίκα που θα παντρευτεί;

Οι βασικοί λόγοι που ένας άντρας αποφασίζει να παντρευτεί μια γυναίκα είναι οι εξής:

Kαλύτερη ζωή: Nιώθει δηλαδή ο άντρας πως με αυτή τη γυναίκα, η ζωή του θα γίνει καλύτερη και μαζί και ο εαυτός του. Πολύ σημαντικό ρόλο λοιπόν παίζει αν μια γυναίκα δείχνει να ενδιαφέρεται για τον άντρα, να τον φροντίζει με τον τρόπο που καταλαβαίνει εκείνος, να είναι υποστηρικτική κι εκείνος να είναι ήρεμος.Άρα όσο παθιασμένο σεξ κι αν κάνετε μετά από έναν τσακωμό, αν οι τσακωμοί είναι συχνοί, ο άντρας θεωρεί πως η ζωή του δεν είναι ήρεμη και σε ένα γάμο, αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εκείνον.
Eνδιαφέρον: Ένας άντρας θέλει η γυναίκα που θα παντρευτεί να ενδιαφέρεται γι αυτόν, για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του όπως κάνει και για τον εαυτό της.
Εμπιστοσύνη: Πρόκειται για το πιο σημαντικό στοιχείο που κάνει έναν άντρα να πάρει την απόφαση να παντρευτεί, το να εμπιστεύεται την σύντροφό του. Γι αυτά που του λέει, γι αυτά που κάνει και φυσικά γιατί κι οι άντρες έχουν τις ανασφάλειές τους και θέλουν η γυναίκα που θα παντρευτούν να είναι πιστή! 

   Eλευθερία: Να του αφήνει χώρο να αποφασίζει γι αυτά που τον αφορούν αλλά και για πολλά πράγματα της κοινής τους ζωής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Φιλοσοφία

[φιλοσοφία][threecolumns]

Μεταφυσικά

[μεταφυσικά][list]

Εκλεκτά

[εκλεκτά][twocolumns]

Πνευματικά

[πνευματικά][grids]

Απόψεις

[απόψεις][bsummary]