Γυναικείοι μύθοι και Ανδρική βλακεία - Point of view

Εν τάχει

Γυναικείοι μύθοι και Ανδρική βλακεία




Θα προσπαθήσουμε σε αυτό το άρθρο να αναλύσουμε διάφορα στερεότυπα, κυρίως περίεργες «μαγικές» ιδιότητες, τις οποίες το «σύστημα» (όχι η αυτή καθεαυτή γυναίκα) φρόντισε να «ντύσει» την γυναίκα, κάνοντας εννοείται συστηματική πλύση εγκεφάλου (brainwash) τους άνδρες. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε αλλά και δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, διότι είναι κατανοητό από όλους πλέον ότι η ψευδογυναίκα αποτελεί κατασκεύασμα της Παγκοσμιοποίησης (δείτε τις φεμέν που πηγαίνουν και κάνουν διαδηλώσεις πλάι στα gay parade και θα το καταλάβετε). 

Βέβαια, περισσότερο θα τονίσουμε την ανδρική βλακεία, διότι χωρίς εκείνην δεν θα μπορούσε ποτέ το «σύστημα» να περάσει τις ηλιθιότητες γύρω από τις γυναίκες. 
Θα πρέπει να σημειώσω, όμως, εκ των προτέρων ότι πρόκειται για «γυναίκα» ή αλλιώς ψευδογυναίκα για να μην δημιουργηθεί σύγχυση, οπότε και παρακάτω θα χρησιμοποιώ τον όρο ψευδογυναίκα απευθείας. 
Ούτως ή άλλως, η κατεξοχήν «συστημική» κοινωνία ουδόλως αγαπά και την πραγματική γυναίκα και κρύβει τα καλά της χαρακτηριστικά.
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν σήμερα με το βλακώδες στερεότυπο της κοινωνίας που δυστυχώς έχει εδραιωθεί με τόση πλύση εγκεφάλου των ανδρών (και από τους πατεράδες δυστυχώς!!!) και αφορά φυσικά την άποψη ότι ο άνδρας πρέπει να διεκδικεί την γυναίκα, γιατί εκείνη θα την πουν αλλιώς πόρνη και είναι δική σου τιμή να την κατακτήσεις. 
Εδώ έχει γίνει τόση πλύση εγκεφάλου στους άνδρες που τους έκαναν να πιστεύουν σαν στρατιωτάκια ότι αυτό πρέπει υποχρεωτικά να το κάνουν, γιατί αλλιώς δεν είναι άνδρες (πρώτη απευθείας έμμεση μείωση του ανδρισμού σας). 
Η «πλύση» εννοείται συνοδεύεται από την κλασσική ξακουστή ηλιθιότητα ότι έτσι συμβαίνει στην φύση (δεν συμβαίνει έτσι ακριβώς) και σημειολογικά σας προτρέπουν κιόλας και στην βιολογία που χιλιάδες σπερματοζωάρια κυνηγούν ένα ωάριο και τελικά το πιο ικανό κατορθώνει και εισέρχεται στο θηλυκό γαμέτη προς γονιμοποίηση (εδώ εμμέσως πλην σαφώς σας εξυψώνουν και τρέξτε λοιπόν, ορμάτε οι πιο «ικανοί»). 
Για να μην μπερδευτούμε, μιας και θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά πράγματα, ας τα πάρουμε ένα-ένα με την μορφή ερωτοαπάντησης.
1. Σας λένε ότι πρέπει να πάτε εσείς, γιατί αλλιώς, εκείνη  θα στιγματιστεί ως ελευθέρας ηθών


– Μα τώρα δεν τις βρίζετε που τις διεκδικείτε; 
Δεν τις λέτε πόρνες; 
Αρα μην τις δικεδικείτε για να μην είναι πόρνες. 
Το κυνήγι των ανδρών τις μετέτρεψε σε κλειστές, οπότε εσείς εκνευρίζεστε από το «κλείσιμο» τους και τις βρίζετε μετά. 
Εδώ λοιπόν, πρόκειται περί ανδρικής βλακείας ξεκάθαρα, διότι το αντίστροφο συμβαίνει.
 2. Είναι ανδρική τιμή να κατακτήσεις γυναίκα
– Καθόλου. 

Κάθε άλλο. 

Τιμή δική της είναι που της την «πέφτουν» τόσοι και αυτή το ευχαριστιέται. 

Ειδικά όταν είναι και όμορφοι εκείνοι που της έρχονται, τότε η τιμή της ανεβαίνει ακόμη περισσότερο!  

Super boost ευχαρίστηση. 

Και αυτός είναι ο λόγος φυσικά που δεν θέλει να χάσει ποτέ αυτό το προνόμιο, γιατί ηδονίζεται και μόνο στην ιδέα που της έρχονται τόσοι ακόμη και σε μια μέρα. 

Είναι η καθημερινή της «τροφή». 

Ουρλιάζει όταν της λες να πάει εκείνη πρώτη, γιατί δεν θέλει να χάσει αυτή την τιμή (δεν βάζω εισαγωγικά γιατί όντως είναι μεγάλη τιμή, ασχέτως αν είναι χαζός ο άνδρας και της το κάνει εύκολο).  

Τιμή δική σου θα ήταν αν σου έρχονταν όμορφες γυναίκες ή τουλάχιστον σε κοιτούσαν και όχι αν τις κατακτάς. 

Αυτό που γράφω το νιώθετε και χαίρεστε όταν σας «καρφώνουν» όμορφες γυναίκες με τα μάτια τους (εκεί ξαφνικά πως ξυπνάτε από τον λήθαργο του «συστήματος» και νιώθετε την πραγματική τιμή;). 

Συνεπώς, δεν είναι θέμα ιππότη, αλόγων, κάστρων κτλ. αλλά καθαρά θέμα ευχαρίστησης και ευκολίας. 

Εδώ, λοιπόν, υπάρχει συνδυασμός ανδρικής βλακείας που δεν κατανοεί τον απλό μηχανισμό πίσω από αυτό που κάνει η γυναίκα αλλά και γυναικείου μύθου περί πορνείας. 

Σκεφθείτε το εξής απλό. 

Αν εσάς σας έρχονταν θεωρητικά 100 γυναίκες σε ένα μήνα, στατιστικά 3-4 θα ήταν πολύ ωραίες. 

Θα θέλατε να χάσετε ποτέ αυτό το προνόμιο; 

Απαντήστε στον εαυτό σας.
3. Είναι ανδρική ανωτερότητα να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα
– Καθόλου. 

Παρομοίως, με την πρόταση 2, είναι δική της ανωτερότητα.

 Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι αν ήταν δική σου ανωτερότητα, θα ούρλιαζε και θα πάσχιζε να το αλλάξει (με τις μπάντες του φεμινισμού) όπως κάνει κάθε φορά που της λες για κάτι που ο άνδρας το κάνει καλύτερα και είναι ανώτερος σε αυτό τον τομέα. 

Γιατί άραγε να στο αφήνει αυτό, να μένει «κατώτερη»;
4. Σύμφωνα με τη φύση, τα ωάρια, σπερματοζωάρια……. κτλ.
– Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά μαζί και το NATIONAL GEOGRAFIC, ANIMAL PLANET και όλα τα ζώα βγήκαν στο κλαρί με μία φωνή: «Τι σχέση έχουμε εμείς με τους άνθρώπους;»
Τους ταίριαξε ένα γεγονός με το ένα ωάριο που γονιμοποείται από ένα μόνο εκ των χιλιάδων σπερματοζωαρίων και το μετέτρεψαν σε συμβολισμό αλλά και υποχρέωση των ανδρών. 

Και μόνο η υψηλότερη νοημοσύνη των ανθρώπων (άλλο που σαν είδος αυτοκαταστρεφόμαστε) καθιστά αδύνατη την εφαρμογή των κανόνων της υπόλοιπης φύσης, διότι υπεισέρχονται άλλοι παράμετροι με πρώτο από όλους τον εγωισμό και το κύριο παραπροϊόν του, την υπερηφάνεια. 

Δύο μόνο παράγοντες που αναιρούν τα πάντα και εξηγούν κιόλας τις προτάσεις 2 και 3.  

Κοντά σε αυτά προσθέστε ότι οι ανθρώπινες κοινωνίες είναι πιο κλειστές από ότι οι αγέλες των ζώων δυσχεραίνοντας την εύρεση συντρόφου, δεν υπάρχει η έννοια της πορνείας στα θηλυκά της φύσης, δεν υπάρχει εργασία, δεν υπάρχει γενικά χρήμα, όλα τα ζώα έχουν την ίδια μούρη και ότι άλλο σκεφθείτε εσείς. 

Ανταγωνισμός μεν υπάρχει αλλά μην ξεχνάμε δε ότι στη φύση κινούνται αποκλειστικά μόνο από ένστικτο και όχι λογική. 

Ποιο είναι το κυριότερο; 

Ότι ακόμη και αυτός ο ανταγωνισμός στην φύση δεν είναι αυτός που έχουν καταλάβει και πιπιλίζουν την καραμέλα ορισμένοι και ούτε γίνεται έτσι. 

Κοιτώντας διάφορα ντοκιμαντέρ θα διαπιστώσετε ότι το θηλυκό κάνει πολλά προτού πάνε τα αρσενικά και διεκδικήσουν (εξαρτάται και από το είδος ζώου βέβαια), σε σημείο που θα τα χαρακτήριζες και ψώνια (βλέπεις άνδρα-άνθρωπε τα ζώα πιο πολύ μυαλό από εσένα έχουν τελικά). 

Βέβαια, όχι επειδή θα μας συνέφερε αυτό και έτσι έπρεπε να γίνει, γιατί πιο πάνω αναλύσαμε ότι στις ανθρώπινες κοινωνίες δεν θα μπορούσε να συμβεί ούτε και το αντίστροφο για τους ίδιους λόγους. Επομένως, σταματήστε όλους τους παραλληλισμούς με την φύση.
5. Κάντο αλλιώς δεν είσαι άνδρας
– Και ποιο είναι το «σύστημα» που θα μου επιβάλλει εμένα τι θα κάνω και αλλιώς δεν είμαι άνδρας; 

Ποιο είναι αυτό που θα πει αν είμαι άνδρας ή όχι;
Σε γενικές γραμμές, απεμπλακείτε από το «σύστημα». 

Να θυμάστε ότι ναι μεν έχει  η γυναίκα διαφορές από τον άνδρα, αλλά δεν είναι και αυτό το μυθικό ον που εμφανίζουν. Και ναι! Σκέφτεται και λειτουργεί όπως εσείς, είτε σας αρέσει είτε όχι.
via

Pages