9 Σημάδια που Δείχνουν ότι η Ψυχή του Αγαπημένου μας Προσώπου είναι ακόμα Κοντά Μας! - Point of view

Εν τάχει

9 Σημάδια που Δείχνουν ότι η Ψυχή του Αγαπημένου μας Προσώπου είναι ακόμα Κοντά Μας!





Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να κοστίσει ψυχολογικά στους οικείους του και είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να την ελέγξουν. Ωστόσο, αρκετοί από μας πιστεύουν ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος και ότι οι αγαπημένοι μας που έχουν φύγει μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας μετά τον θάνατο.
Υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με τη μεταφυσική πλευρά του θέματος, μέντιουμ, παραψυχολόγοι, συγγραφείς, ακόμα και απλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν βιώσει την εμπειρία του να νιώσουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο κοντά. Αυτές οι ανεξήγητες εμπειρίες και τα συναισθήματα μπορεί να είναι κάποιο σημάδι επικοινωνίας από το υπερπέραν.
Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη μιας τέτοιας επικοινωνίας μετά το θάνατο, αλλά υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που επαναλαμβάνονται σε αυτούς που τις βιώνουν. Ενδεχομένως, κάποιος μπορεί να έχει τέτοιες εμπειρίες και να έχει δει ένα από αυτά τα σημάδια χωρίς να καταλάβει τι σημαίνει.
Διαβάστε στην παρακάτω λίστα 9 από αυτά τα σημάδια που δείχνουν πως η ψυχή ενός αγαπημένου μας προσώπου είναι κοντά.

1. Μυρωδιά

Έχουμε συνδέσει τους ανθρώπους με μια ιδιαίτερη γι’ αυτούς οσμή, έτσι πιάνοντας στην ατμόσφαιρα το άρωμα των αγαπημένων μας προσώπων, που δεν είναι πλέον στη ζωή, είναι πιθανόν ένα σημάδι ότι μπορεί να είναι κάπου εκεί κοντά το πνεύμα τους. Τέτοιες οσμές θα μπορούσε να είναι το άρωμά τους, η κολόνια που χρησιμοποιούσαν, ο καπνός του τσιγάρου τους ή ακόμα και η μυρωδιά του αγαπημένου τους φαγητού.

2. Όνειρα

Η στιγμή των ονείρων κατά τη διάρκεια του ύπνου είναι η κατάλληλη ευκαιρία για το άτομο που αγαπάτε να έρθει σε επαφή μαζί σας. Όταν ονειρευόμαστε συχνά φίλους και συγγενείς που έχουμε χάσει, μπορεί να σημαίνει ότι είναι κοντά μας και προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Ορισμένοι λαμβάνουν στον ύπνο τους καθησυχαστικά μηνύματα που τους οικείους τους πως είναι καλά και χαρούμενοι εκεί που βρίσκονται.

3. Εκτοπισμός ή Μετακίνηση Αντικειμένων

Αν παρατηρείτε αντικείμενα να κινούνται μόνα τους τους, αυτοβούλως, χωρίς τη βοήθεια κάποιου, μπορεί να παίρνετε ένα σημάδι πως ένα αγαπημένο σας πρόσωπο είναι κοντά. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν το αντικείμενο που μετακινείται έχει συναισθηματική αξία ή κατά κάποιο τρόπο συνδέεται με το πρόσωπο που έχει χαθεί. Η μετακίνηση αντικειμένων είναι κάτι που ένα πνεύμα μπορεί να κάνει χωρίς πολλή προσπάθεια.

4. Διαίσθηση

Αν έχουμε ζήσει με κάποιον για μεγάλο χρονικό διάστημα, διαισθητικά μπορούμε να ξέρουμε αν είναι κοντά ή όχι. Το ίδιο ισχύει και για το πνεύμα ενός αγαπημένου προσώπου που μοιραστήκαμε μαζί του μεγάλο μέρος της ζωής μας. Πολλοί από μας αισθάνονται μέλη της οικογένειας ή φίλους τους που έχουν πεθάνει.

5. Μουσική & Τραγούδια

Ένα ακόμα σημάδι ενός αγαπημένου προσώπου, πως μπορεί να είναι κοντά, είναι η μουσική. Ένα τραγούδι που θυμίζει τη σχέση που μοιραστήκατε μπορεί να δηλώνει την παρουσία του πνεύματός του. Συμβαίνει συχνά μετά την απώλεια να ακούμε το ραδιόφωνο να παίζει τυχαία αυτά τα είδη των τραγουδιών ξανά και ξανά.

6. Ηλεκτρομαγνητικά Φαινόμενα

Παράξενα φαινόμενα που έχουν να κάνουν με τον ηλεκτρισμό και τις ηλεκτρικές συσκευές έχουν εμπνεύσει αρκετές ταινίες με παραφυσικά φαινόμενα, αλλά μπορεί επίσης να είναι πραγματικά σημάδια παρουσίας στο χώρο των αγαπημένων μας προσώπων.
Αυτά τα παράξενα περιστατικά μπορεί να έχουν διάφορες μορφές, όπως ένα φως που τρεμοπαίζει ή το ξαφνικό άνοιγμα ή κλείσιμο της τηλεόρασης, μια συσκευή ξαφνικά ενεργοποιείται, η ένταση της φωνής στο ραδιόφωνο ξαφνικά αυξάνει.Μερικοί αναφέρουν ακόμα και κλήσεις στο τηλέφωνο, στις οποίες δεν απαντά κανείς στην άλλη άκρη της γραμμής.

7. Αριθμοί

Οι αριθμοί συνήθως θεωρούνται ένας εύκολος τρόπος για τους αγαπημένους να επικοινωνούν από το υπερπέραν. Αυτοί θα μπορούσε να είναι οι αγαπημένοι τους αριθμοί, αριθμοί που δηλώνουν επετείους, ηλικίες ή οποιοσδήποτε άλλος αριθμός που έχει να κάνει με το πρόσωπο που έχει χαθεί. 

8. Άγγιγμα

Η αίσθηση της επαφής, όταν κανείς δεν είναι γύρω μας είναι ένα κοινό και ανατριχιαστικό φαινόμενο. Είναι επίσης ένα πολύ ισχυρό σημάδι ότι ένα χαμένο αγαπημένο μας πρόσωπο προσπαθεί να έρθει σε επαφή με μας. Θα μπορούσε να είναι ένα άγγιγμα στον ώμο, ένα φιλί ή ένα ελαφρύ χάιδεμα στο μπράτσο. Επίσης, είναι σύνηθες η ενέργεια του δωματίου να αλλάξει και να υπάρχει αίσθηση πως κάποιος είναι εκεί κοντά.

9. Παρουσία Ζώων

Οι αγαπημένοι μας, που έχουν φύγει από τη ζωή, μπορεί μερικές φορές να χρησιμοποιούν ζώα να μας προσεγγίσουν. Ένα πουλί, μια πεταλούδα ή οποιοδήποτε άλλο πλάσμα μπορεί να προσεγγίζει κάποιον που θρηνεί και να κάτσει κοντά του ή πάνω του για αρκετό διάστημα. Πολλοί άνθρωποι, που έχουν βιώσει τέτοιες εμπειρίες, λένε πως τα ζώα αυτά τους φαίνονται οικεία. Είναι επίσης γνωστό ότι διάφορα ζώα πλησιάζουν εκείνους που έχουν χάσει πρόσφατα κάποιον.
Αυτά τα 9 σημάδια μπορεί να είναι απλές συμπτώσεις ή μπορεί πράγματι να είναι ένα μήνυμα από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, πως θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μας ή να μείνουν για λίγο κοντά μας Την επόμενη φορά που θα βιώσετε ένα από αυτά, δεχτείτε το σαν μια απρόσμενη επίσκεψη και νιώστε όμορφα.
via

Pages