Eίδες πoρvό στο ίντερνετ μέσα στη χρονιά; Ορίστε τι θα σου συμβεί! - Point of view

Εν τάχει

Eίδες πoρvό στο ίντερνετ μέσα στη χρονιά; Ορίστε τι θα σου συμβεί!







Ειδικοί προειδοποιούν ότι πολλά από πιο δημοφιλή pοrn sites έχουν γίνει στόχος ηλεκτρονικών εγκληματιών. Κακόβουλες διαφημίσεις έχουν βρεθεί σε ιστοσελίδες με εκατομμύρια επισκέπτες που -κατά πάσα πιθανότητα- είναι ευάλωτοι σε επιθέσεις.




Το επικίνδυνο λογισμικό ανακαλύφθηκε από την αμερικανική εταιρεία ασφαλείας Malewarebytes, σύμφωνα με την οποία, οι ιστότοποι αυτοί έχουν προσβάλλει περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες το μήνα.


Πρόκειται για διαφημίσεις τύπου pop-up, οι οποίες προσπαθούν να φορτώσουν τον κώδικα στον υπολογιστή σας με το που εμφανίζονται, ακόμη κι αν δεν κλικάρετε σε αυτές.



PornHub, Snapchat και Google Maps έκαναν τις καλύτερες Πρωταπριλιάτικες φάρσες


Η Πρωταπριλιά είναι είναι ίσως η μοναδική ημέρα του χρόνου που τα ψέματα μπορούν να δικαιολογηθούν. Θεωρείται, μάλιστα, ότι όποιος καταφέρει με το ψέμα του να κοροϊδέψει τον άλλον, θα έχει καλή τύχη. Και οι μεγάλες εταιρίες ή και μέσα ενημέρωσης κάνουν σχεδόν πάντα μια φάρσα

Φέτος, στο έθιμο συμμετείχαν επιτυχημένα το Snapchat, το PornHub αλλά και το Google Maps.

To Snapchat έγινε Instagram

Το αγαπημένο πολλών μέσο κοινωνικής δικτύωσης κέρδισε τον παγκόσμιο θαυμασμό των χρηστών με την φάρσα του καθώς διαφήμισε το αντίπαλο Instagram. Όσοι συνδέθηκαν το Σάββατο στο Snapchat θα παρατήρησαν πως δημιουργήθηκε ένα ξεχωριστό φίλτρο που μετατρέπει τις φωτογραφίες σε ποστ για το Instagram. Μάλιστα, στο φίλτρο φαίνονταν και τα likes και συγκεκριμένα της μητέρας σας και άλλων δύο χρηστών.

PornHub

Σχεδόν τρομακτική ήταν φάρσα που έκανε το PornHub στους χρήστες τους. Το Σάββατο όσοι επισκέφθηκαν τη δημοφιλή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου και είδαν κάποιο βίντεο, πρέπει να τρομοκρατήθηκαν –έστω λίγο- καθώς στο τέλος του βίντεο έβγαινε ένα μήνυμα που έγραφε πως το υλικό που είδαν οι χρήστες μόλις κοινοποιήθηκε αυτόματα στα προφίλ τους στα social media.
babyboy


Google Maps

Το Google Maps από την πλευρά του έκανε μια επίσης εξαιρετική φάρσα στους χρήστες του, καθώς όταν έμπαιναν στην εφαρμογή, εκτός από τις διευθύνσεις που τους ενδιέφεραν, θα μπορούσαν να παίξουν PacMan σε πραγματικές οδούς.





Πηγή: Lucy Nicholson / Reuters

Pages