Για να νικήσεις το θάνατο - Point of view

Εν τάχει

Για να νικήσεις το θάνατο




Ο φυσικός θάνατος μπορεί να υλοποιηθεί μόνο και μόνο επειδή πεθαίνουμε μέσα μας, συνεχώς.


Συλλέγουμε τραύματα, τα αρνητικά συναισθήματα και καταστροφικές σκέψεις στο σώμα μας μέχρι να έρθει σε μια τέτοια δυσάρεστη θέση και να ζήσει τον φυσικό θάνατο ο οποίος φαίνεται να είναι η μόνη διέξοδος.

Χρειάζεται να γίνει εξάσκηση για να σταματήσουν τα κύτταρα να πεθαίνουν.

Πρέπει να μάθουμε να μην επιτρέπουμε σε καμία στιγμή μέσα μας το θάνατο.

Θα πεθαίνεις λιγότερο, εάν είσαι σε εγρήγορση και λάβεις μεγαλύτερη προσοχή της εσωτερικής ζωής σου και έτσι δεν θα υπάρχουν στιγμές με υπνηλία, κόπωση, έλλειψη ενέργειας ...

Θα ανακαλύψεις ότι υπάρχει μια κατάλληλη στιγμή για να κοιμηθείς και ένας σωστός χρόνος για να ξυπνήσεις, μια κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ή να μην κάνεις κάτι και θα το γνωρίζεις χωρίς καμία προσπάθεια ή προγραμματισμό.

Είμαστε εδώ μόνο για ένα λόγο:

για να κερδίσουμε το θάνατο

Τίποτα άλλο.

Η μακρά αγωνία που αποκαλούμε πραγματικότητα.

Το να κερδηθεί ο θάνατος είναι το μόνο παιχνίδι.





Κοιτάζω μέσα μου. Νιώθω θλίψη. Αν δεν δω την πλαισίωσή της, θα υλοποιηθεί σε δυσάρεστα γεγονότα.

Καριέρα, χρήματα, επιτυχία, είναι όλα τα προβλεπόμενα από το εσωτερικό μας κόσμο.. Πώς μπορούμε να έχουμε μια όμορφη ζωή, μια νικηφόρο προσωπική περιπέτεια, αν πεθάνουμε μέσα μας;(?)

Όταν είμαστε κουρασμένοι, βαριεστημένοι, χωρίς δύναμη της θέλησης ... όταν είμαστε φοβισμένοι ,όταν νοιώθουμε ζήλια, φθόνο, άγχος, .. όταν κατηγορούμε εμάς ή , κατηγορούμε τους άλλους.

Η λύπη, αν έχεις παρατηρήσει είναι πιο βαθιά, και θα διαπιστώσεις ότι είναι πάντοτε ο ίδιος πόνος, που πηγάζει από το θάνατο... Η θλίψη που κουβαλάμε μέσα μας, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη, δεν γνωρίζουμε από πού προέρχεται.


Μην γυρίζεις την πλάτη σου στην κόλαση σου , ούτε σε τίποτα που έχει το άρωμα ή τη γεύση του πόνου. Το πρόσωπο σου ,είναι η κόλαση σου.

Παράδεισος δεν είναι παρά η συνειδητοποίηση της δικής σου εσωτερικής κόλασης.

Είμαστε εδώ για να ξυπνήσουμε, να ξεσηκωθούμε εναντίον τους εαυτούς μας και να ξεκινήσουμε την δική μας επανάσταση ... μια σιωπηλή, μυστική επανάσταση για να ξεφύγουμε από αυτό που δημιουργείται από τη φυλακή.

Για να πιστέψουμε στην ιδέα ότι ο θάνατος είναι ανίκητος, αναπόφευκτος.

Για να κερδηθεί ο θάνατος ένα είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε.

Θέλεις νίκη, την επιτυχία, ή μια επιτυχημένη καριέρα; Θα πρέπει να κερδίσεις το θάνατο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να είναι παρόντες.

Μόλις ανιχνευτεί ότι ο πόνος, ότι ο θάνατος είναι μέσα, θα πρέπει να παρέμβουμε. Όπως και στην παραβολή του χαμένου προβάτου, πρέπει να εγκαταλείψουμε ό, τι άλλο, μέχρι να βρούμε την χαμένη ακεραιότητά μας.

Εάν το όραμά σου στενεύει, εάν το επίπεδο της Ύπαρξης σου χαμηλώνει, ο εξωτερικός κόσμος, αυτό που αποκαλούμε πραγματικότητα γίνεται τόσο βαρύ όπως ο μόλυβδος. Αυτή είναι η στιγμή που περιμένεις κάτι από το εξωτερικό για να σε βοηθήσει, όταν ψάχνεις κάποιον για να σε βοηθήσει, ψάχνεις την βεβαιότητα στα μάτια των άλλων... ψάχνεις για την επιβεβαίωση από τον κόσμο.

 Άλλαξε το όραμά σου, συζήτησε το θέμα. Κοίταξε τον κόσμο με νέα επαγρύπνηση, ευαισθητοποίησε την ενέργεια, και το σύμπαν θα γίνει ένας κόκκος άμμου, και θα συνειδητοποιήσεις το άπειρο μέσα σε σένα.

Δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά, καθόλου.

Δεν υπάρχει τίποτα εκεί έξω. Έξω από εσένα, δεν υπάρχει καμία δύναμη, είτε πρόκειται για γνωστές ή άγνωστες, φυσικά ή υπερφυσικά, που μπορούν να επηρεάσουν το πεπρωμένο σου. Είσαι αντιμέτωπη με τον εαυτό σου και μόνο.

Μην περιμένετε τίποτα, για κανέναν. Ζουν όλοι σε μια κατάσταση χάριτος. Είσαι ο μόνος που μπορεί να το κάνει.

Γιατί να ζεις σε συνθήκες κόλασης; (?)

Δηλητηρίαση είναι και βλάπτουν τον εαυτό σου, όταν έχεις όλα όσα χρειάζεσαι για να σε απελευθερώσουν, να αναζωογονηθείς, να αναπτυχθείς σε πιο πλούσια, πιο υγιή, πιο ευτυχισμένη ύπαρξη.

Θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερα κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, όταν αισθάνεσαι μια απώλεια

Αλλά όταν συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει τίποτα να φοβάσαι, ο φόβος εξαφανίζεται και η ελευθερία παίρνει το πάνω χέρι.




Pages