Γιατί οι γυναίκες το «παίζουν» δύσκολες; - Point of view

Εν τάχει

Γιατί οι γυναίκες το «παίζουν» δύσκολες;




Μπορεί οι άνδρες να εκνευρίζονται και να θυμώνουν με τις γυναίκες που το παίζουν δύσκολες αλλά η συμπεριφορά τους αυτή βρήκε την επιστημονική εξήγηση της.

Conflict

Αυστραλοί ερευνητές απεφάνθησαν ότι οι γυναίκες με τον τρόπο αυτό υποβάλλουν σε crash test τους άνδρες ώστε να δοκιμάσουν τις αντοχές τους αλλά και να εξακριβώσουν τι ακριβώς θέλουν από εκείνες.
»Τα πράγματα στον άνδρα φαίνεται ότι είναι πιο ξεκάθαρα: είτε θέλει να προχωρήσει σε ερωτικές επαφές τρίτου τύπου με την γυναίκα που επιθυμεί είτε να συνάψει μόνιμη σχέση.
Αντίθετα οι γυναίκες επιθυμούν ξεχωρίσουν τους άνδρες που ενδιαφέρονται μόνο για μια εφήμερη σχέση, δηλώνει η Ντιάνα Λορέιν, σύμβουλος σχέσεων από το Λος Άντζελες.
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε 800 γυναίκες με επικεφαλής την δρ. Λορέιν έδειξε ότι το αδύναμο φύλλο κάθε άλλο από αδύναμο μπορεί να χαρακτηρισθεί αφού χρησιμοποιεί τακτικές και στρατηγικές που θυμίζουν πολεμικές εκστρατείες. 
Εφευρίσκουν δικαιολογίες
Είναι η πιο συνηθισμένη και προφανής στρατηγική για να δοκιμάσει μια γυναίκα την επιμονή του άνδρα. Πολλές γυναίκες το παίζουν δύσκολες στο σεξ επειδή δεν αισθάνονται σίγουρες και ασφαλείς.
Δεν χάνουν ευκαιρία για σαρκασμό
Αυτός ο επιθετικός τρόπος έκφρασης μπορεί να αποθαρρύνει γρήγορα έναν άντρα που δεν έχει υπομονή. Ο σαρκασμός είναι ένας ιδιαίτερος τρόπος φλερτ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να δείξουν ότι αποτελούν πρόκληση.

158797179


Θέλουν κυνηγητό

Όσο περισσότερο πασχίζει ένας άνδρας να κατακτήσει μια γυναίκα, τόσο εκείνη ρίχνει τις άμυνές της. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να τις πολιορκούν και κάνουν τα πάντα για να το καταφέρουν.
Ναι μεν άλλα
Μια κλεφτή ματιά ή ένα ανεπαίσθητο χαμόγελο μπορεί να είναι τα μόνα ερωτικά σήματα που θα στείλει μια γυναίκα. Μετά από αυτό, θα αφήσει στον άνδρα το περιθώριο να την πλησιάσει και να την κερδίσει.
Αργεί να απαντήσει
Όταν μια γυναίκα θέλει να δυσκολέψει έναν άντρα θα αργεί να επιστρέψει τις κλήσεις ή να απαντήσει σε ένα γραπτό μήνυμα. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται, απλώς έχει δεύτερες σκέψεις.

Pages