Σε αγαπάω! - Point of view

Εν τάχει

Σε αγαπάω!


Χαρούμενα γενέθλια, με ότι αγαπάς! 
22/11/Τόσο όσο...



Σε ένα κόσμο ψεύτικο το μόνο αληθινό που έχω να σου πω είναι πως σ’αγαπώ. 




Σ’αγαπώ από εκείνη τη πρώτη φορά που σε είδα, ναι εκείνο το βράδυ που συναντήθηκαν τα βλέμματά μας, (κάπου στην Αρεοπαγίτου) και όταν γύρισα προς εσένα να ατενίσω την θεϊκή σου οπτασία, εσύ χαμογέλασες χαμηλώνοντας τα εκφραστικά και ανυπέρβλητα μαγνητικά ματάκια σου, αυτό το χαμόγελο αλήθεια από τότε το λάτρεψα πάει καιρός μα το θυμάμαι.


Σ’αγαπώ γιατί είσαι ότι πιο αληθινό έχω, για το γέλιο σου, για τον τρόπο που με κοιτάς, που με αγκαλιάζεις, που με φιλάς!

 Γιατί είσαι αυτός που είσαι και με κάνεις να αισθάνομαι έτσι. 

Για όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές που ήσουν διπλά μου, για όλα εκείνα τα βράδια που ήρθες έστω και για μια αγκαλιά, για όσα περάσαμε, για όλες τις μέρες και τις νύχτες μας σ’αγαπώ.


Οι μέρες μας, να ’ξερες πόσο άλλαξαν οι μέρες μου μετά από εκείνο το βράδυ. 

Μια μέρα μαζί σου μακριά από ακριβά εστιατόρια και δήθεν εκδηλώσεις αγάπης, μια βόλτα στην πόλη ήταν πάντα αρκετή για εμάς. 

Απλά και μόνο που υπάρχεις στις μέρες μου τις κάνεις ξεχωριστές. 

Οι νύχτες μας ήταν πάντα πιο ιδιαίτερες, μας θυμάμαι με φίλους σε μπαρ να τα πίνουμε. 

Είναι γεγονός πως οι νύχτες μας ήταν πάντα πιο ανεξέλεγκτες θύμιζαν πάντα εκείνο το βράδυ που σε γνώρισα, σκόνταψα πάνω σου ζαλισμένη απ’το ποτό με τη διαφορά πως όλα τα βράδια από τότε μας βρίσκουν ζαλισμένους μαζί.

Μπορεί να μην το πιστέψεις μα αγαπώ ακόμα και όταν μαλώνουμε, ναι και τότε που αρχίζεις τις φωνές και πετάς ότι βρεις και με πληγώνεις ακόμα και τότε σ’αγαπώ. 

Μην κοιτάς που δεν το δείχνω και σου κρατώ μούτρα, λατρεύω τη στιγμή που έρχεσαι αμήχανος να ζητήσεις συγγνώμη γιατί έκανες μαλακία τότε σ’αγαπώ πιο πολύ. 

Γιατί είναι ωραίο να ρίχνουμε λίγο τον εγωισμό μας όταν αγαπάμε και εσύ μ’ αγαπάς το ξέρω.

Pages