Tzina - Point of view

Εν τάχει

Tzina





Ειχε βγαλει τα ρουχα της κ ξαπλωσε στην αμμουδια,

αυτος, δυο βηματα παρακατω την ζωγραφιζε σαν ενας Σαλβαδορ Νταλι. Ο μεγαλος ισπανος ζωγραφος. Ο πινακας σχεδον ειχε ολοκληρωθει, λειπαν μονο δυο τρεις πινελιες. Πηγε κοντα της κ φιλησε τον παλιοφιλο καρδιακο φιλο του. Τον κωλαρακο της.

-Κριστοφ αγαπη μου, τελειωσες τον πινακα; Ειμαι ωραια;

Η γυναικεια φιλαρεσκεια κ ταυτοχρονα η ανασφαλεια τους. Αρεσω;



Δεν της απαντησε, αλλα ενοιωσε την αναγκη να την φιλησει καπου. Την φιλησε στη μυτη της, κ πηρε τα ξανθα μαλλια της στο χερι του κ τα χαιδεψε. Δεν εκανε ερωτα. Όλα τα εργα στο σινεμα εχουν κ μια σκηνη που οι πρωταγωνιστες κανουν ερωτα, για λογους μαρκετινγκ. Εβλεπα προσφατα μια ταινια πολύ ομορφη: «Ο ανθρωπος των ρεκορ», με τον Αντωνακη τον Χοπκινς. Ηθοποιαρα ο τυπος κ στο εργο εκανε ερωτα κ μετα αυτές να τον κοιταζουν λαγνα. Επαιρνε χαπια για την καρδια του, την εβγαζε δεν την εβγαζε, 75 χρονων κ παρολα τα εμποδια ηταν πηδηχταρας. Ο Χοπκινς στην ταινια, που είναι μια πραγματικη ιστορια, εκανε ρεκορ ταχυτητας πανω σε μια μοτοσυκλεττα του 1920 που με μετατροπες δικες του, πιστονια δικα του, εσπασε το ρεκορ ταχυτητας. 320 χιλιομετρα την ωρα. Φοβερος ο τυπος κ του βγαζω το καπελο, εκει καβαληκευμενος πανω στην γερασμενη του India να σπαει κάθε ρεκορ. Όμως στο θεμα του σεξ είναι πηγμαιος κ ενα πλεον πανιασμενο μαραμενο αγγουρι Τρόικας. Η τροικα, η δουλεια της τροικας είναι αυτή: Να μας προμηθευει μαραμενα αγγουρια με βαζελινη. Ετσι, η Τροικα, νομιζει ότι κανει ερωτα μαζι μας. Κ το μονο που ξερει είναι να αυνανιζεται με του μισου ποντου πραμα της.Μισου ποντου πετσα.

-τελειωσες Τακη μου

-τελειωνω οπου ναναι.

-τελειωνε γιατι νησταζω.

Τελειωσε ο Τακης. Ειχε βαλει την γυναικα να βγαλει τα ρουχα της κ αυτος ορθιος να την κοιταζει 5 μετρα μακρια, να εχει το πετσι στα χερια του κ να το παιζει.Τρυπημενη σαμπρελλα.

Κοριτσια μυρωδατα, των 20 Μαιων, μακρια από τα γεροκουσαλα. Αν τυχη να πατε μαζι τους, για να τους φατε τα λεφτα τους, να εχετε τις ευλογιες μου. Τα λεφτα πρεπει να είναι σε χερια που ξερουν τα τα τρωνε. Ολοι, μετα τα 50 θεωρουνται γέροι , δεν τους σηκωνεται. Ορματε πανω τους κ ξεζουμιστε τους. Τωρα που το σκεφτομαι, θα μπορουσαμε να στειλουμε ένα συνταγμα από μουναρες εκει στην Τροικα κ να τους μαδισουν εκει ολους αυτους τους μασονους.

Ολη η ιστορια του ανθρωπου είναι αυτό:να αποκτησει δυναμη,

νομιζοντας ότι ετσι θα μπορεσει να ελεγξει καλυτερα τα πραγματα,

που συνεχως του φευγουν από τα χερια του,

κ δεν υπαρχει τροπος να τα χαλιναγωγησει,

γιατι δεν εχουν χερουλια.

Κοιταξε τα χερια του.Αυτα τα χερια μπορουν να γραψουν, να χαιδεψουν, να σκοτωσουν κ ειναι παντα στην υπηρεσια σου. Στην πραγματικοτητα το σωμα σου είναι παντα στην υπηρεσια σου. Ενας πιστος υπηρετης σου, κ μπορεις να του συμπεριφερθεις όπως θελεις κ όπως γουσταρεις. Κ δεν υπαρχει κανενα θεικο δικαστηριο εκει στα ψηλα για να σε δικασει. Γιατι αν σε δικασει κ σε καταδικασει, εσυ αμεσως θα του φερεις πολλα στοιχεια κ αποδεικτικα ντοκουμεντα, που θα τον στησουν στον τοιχο κ θα παραδεχτει ηττα. Θα του πεις: πεθαινουν παιδακια από πεινα κ δω στη Δυση ειμαστε ολοι υπερβαροι, μικροι, μεγαλοι δεν σταματουμε να τρωμε. Είναι αδικο τα παιδακια να πεθαινουν της πεινας.

-Παραδεχομαι ηττα. Νικησες. Καθαρη νικη.

Ετσι εγινε ουρανιο θεικο συμβουλιο κ ειπαν ότι όλα καλως καμωμενα.Τερμα οι ιερες εξετασεις κ η θεια δικη. Είναι όλα ελευθερα. Κανενας θεικος νομος.

Τωρα που το εμαθες πηγαινε κ δωσε ένα χαστουκι στον προισταμενο που σε ειπε ανικανο. Το πολύ πολύ να σε απολυσει. Όμως δεν θα γραφτει στα θεικα πρακτικα κ η τιμη κ η υποληψη σου θα ανεβουν ψηλα. Επισης το δεντρο του γειτονα που σου γεμιζει την αυλη με κωλοφυλλα κ κάθε τοσο την σκουπιζεις πηγαινε κ ξερανε το. Υπαρχουν πολλα φοβερα οπλα για να σκοτωσεις εκει εξω, ότι θελεις. Ο ανθρωπος εχει ειδικοτητα στο να σκοτωνει. Εχασα κ γω το δεντρακι μου, το κυπαρισσακι μου. Ηταν 5-6 χρονων 3 μετρα αντρας κ του εβαλε φολα δηλητηριο ο γειτονας κ το ξερανε. Πριν, στο ιδιο σημειο μου ξερανε ένα άλλο δεντρο κ φυτεψα στο ιδιο σημειο το κυπαρισσακι που το ξερανε παλιν. Κ ειναι κ θρησκος.

Λοιπον ανθρωπακο, εισαι ελευθερος να κανεις οτιδηποτε εδώ πανω στη γη κ δεν θα εχεις καμια συνεπεια.Ολα μελι γαλα.

Κοιταξε τα χερια του. Αυτή την θαυματουργη μηχανη. Θελεις να σηκωσεις κατι κ τοτε ο εγκεφαλος δινει εντολη στους μυς του χεριου να δουλεψουν, για να παρεις αυτή την πετρα κ να την παρεις παρα περα, να σπασεις το τζαμι του γειτονα, να κτυπησεις ένα σκυλο.Ειχε αυτό το γυμνο γυναικειο σωμα στα χερια του κ το γυμνο σωμα του ελεγε: κανε με ότι θελεις. Ξανακοιταξε το κορμι της. Η φυση κανει θαυματα κ σου λεει: ελα φιλαρακο, μην ντρεπεσαι ειμαι δικια σου. Δικια μου! Τιποτε δεν είναι δικο μου, ουτε καν το σωμα μου,

κ η φυση να επιμενει: ειμαι δικια σου. Δικια σου. Απολαυσε με.

κ υστερα με γεμισε από πανω μεχρι κατω με μια ηδονη. Για σενα.

αφιερωμενο στην Tzina,

Εβαλε μια δυο πινελιες ακομα πανω στον ατελειωτο πινακα του,

μια δικια του κ μια δικια της πινελια,

κ πηγε να της πει: τελειωσα,

κ αυτή του εκανε νοημα να σιωπησει κ του κρατησε το χερι.

ατελειωτος πινακας,

βαζουμε συνεχως πινελιες πανω στον ατελειωτο πινακα.

Στην Tzina μου. Δεν ξερω γιατι εβαλα το μου διπλα στο ονομα σου. Δεν εχω καμια κατακτητικη εμμονη. Ισως ειμαι μια νοτα μεσα στο βιβλιο της μουσικης σου,

που ετσι εκει μεσα,

νιωθει ομορφα






via

Pages