10 τρόποι να του δείξεις τι σημαίνει για σένα - Point of view

Εν τάχει

10 τρόποι να του δείξεις τι σημαίνει για σένα



Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να του δείξεις πόσο νοιάζεσαι για εκείνον. Εδώ είναι 10 από αυτά.


1.Ζήτησε του συμβουλές για τα θέματα που σε απασχολούν-από κάτι ασήμαντο έως κάτι πολύ σημαντικό. Του αρέσει να βλέπει ότι νοιάζεσαι για την γνώμη του ακόμα κι αν είναι για κάτι εντελώς ασήμαντο και μικρό.

2.Να είσαι ευτυχισμένη μόνο και μόνο που θα είσαι παρούσα όταν εκείνος κάνει κάτι που του αρέσει. Αν θέλει πραγματικά να περάσει το απόγευμα του βλέποντας ποδόσφαιρο θα εκτιμήσει το γεγονός ότι θες να είσαι εκεί στον καναπέ (ακόμα κι αν έχεις κολλήσει στην οθόνη του κινητού σου και μιλάς με την κολλητή σου στο WhatsApp).

3.Να έχεις ανοιχτό μυαλό (αλλά να μην αλλάζεις και την άποψη σου). Όταν βλέπει μια κατάσταση με εντελώς διαφορετικό τρόπο δεν χρειάζεται να απορρίψεις τον τρόπο σκέψης του. Προσπάθησε να το δεις από την δικιά του οπτική γωνία- αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να συμφωνήσεις μαζί του κιόλας στο τέλος.


4.Να περηφανεύεσαι γι αυτόν. Όλοι χρειάζονται μια περιστασιακή ενίσχυση της αυτοπεποίθησης τους, όπως ακριβώς κι εσύ. Θα τον κάνεις χαρούμενο γνωρίζοντας ότι σε εντυπωσιάζει τόσο ώστε να μιλήσεις στους γύρω σου γι αυτόν.

5.Κάνε του μικρές εκπλήξεις. Δώσε έμφαση στο ΜΙΚΡΈΣ. Δεν χρειάζεται να του αγοράσεις το καινούργιο iphone η καινούργιο PS. Ετοίμασε του το αγαπημένο του γλυκό και κατέβασε το καινούργιο επεισόδιο της σειράς που λατρεύει. Αυτά είναι τα μικρά πράγματα που μετράνε πολύ πραγματικά.

6.Στείλε του χαζά μικρά πράγματα που στον θυμίζουν. Συνδέσμους με ιστορίες, εικόνες που γράφουν κάτι που σου είπε χθες, το οτιδήποτε! Θα αισθανθεί μοναδικός ξέροντας ότι είναι στο μυαλό σου ακόμα κι όταν είναι μακριά σου.

7.Απλά φίλα τον. Η πιο φυσική επαφή που μπορείτε να έχετε. Θα αισθανθεί πιο κοντά σου από ποτέ εξαιτίας όλων αυτών των χαρούμενων ορμονών. 

8. Γέλα με τον εαυτό σου – και με αυτόν! Μην παίρνεις τα πράγματα τόσο σοβαρά κι άσε να φανεί η αίσθηση του χιούμορ σου! Θα αγαπήσει το γεγονός ότι μπορείς να δεις τη φωτεινή πλευρά των πραγμάτων. Δεν χρειάζεται να είσαι σοβαρή όλη την ώρα.

9.Γίνε η καλύτερη του φίλη. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που αγαπάς περισσότερο; Οι καλύτεροι σου φίλοι. Δούλεψε για να διαμορφώσεις την φιλίας σας – με ένα όριο βέβαια έτσι; Δεν είστε μόνο φίλοι, είστε ΚΑΙ ΑΥΤΟ. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσεις έναν ισχυρό δεσμό.

10.Αναγνώρισε την αξία σου. Αν αγαπάς τον εαυτό σου θα του υπενθυμίζεις αυτομάτως όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να σε αγαπάει κι αυτός. Γι αυτό πρέπει να ξέρεις χωρίς αμφιβολία ότι είσαι ΑΠΊΘΑΝΗ. Αν το ξέρεις εσύ να είσαι σίγουρη ότι το ξέρει κι αυτός. 

Pages