Πως να είστε και να γίνετε καλύτεροι σύντροφοι! - Point of view

Εν τάχει

Πως να είστε και να γίνετε καλύτεροι σύντροφοι!




Φίλοι & φίλες...

Ενώ όλα φαίνεται πως "πάνε καλά "..(είδομεν επ' αυτού), νομίζουμε ότι θα ήταν δόκιμο να δοκιμάσουμε να κάνουμε ποιοτικά ανώτερες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, εκεί που, ίσως όλοι μας πάσχουμε εκατέρωθεν..
Τι πρέπει να γίνει; 

  1. Να είστε καλοί & ευγενικοί όσο συχνότερα γίνεται..
  2. Να σκέφτεστε τις ανάγκες του συντρόφου σας ακόμη και όταν.. μαλώνετε ή διαφωνείτε..
  3. Απλά δείξτε τους την δέουσα προσοχή..
  4. Αγνοήστε το λάθος και το κακό και εξυμνήστε το όμορφο και το καλό..

Μπορεί οι σύντροφοι μας να ΜΗΝ είναι όπως εμείς.. να ΜΗΝ πράττουν τα πράγματα όπως εμείς.. να ΜΗΝ τρώνε ότι εμείς... να ΜΗΝ σκέπτονται όπως εμείς.. αλλά.. δεν πρέπει να είναι όπως εμείς!!


Για αυτό τον λόγο, είναι ίσως μεγάλη μου τιμή να πλένω μερικές φορές τα πιάτα (η σύζυγος μου είναι εξαίρετη τόσο ως μαγείρισσα και το αυτό στην καθαριότητα!)... να σκουπίζω τις σκάλες.. να μαζεύω τα σκουπίδια.. να απλώνω τα ρούχα... να τα μαζεύω κιόλας ...να σιδερώνω τα ρούχα και αρκετές φορές.. να ανοίγω την πόρτα που εκείνη περνά... να προβαδίσω εκείνην σε λόγο και έργο και αυτό το πράττω για κανέναν άλλο λόγο παρά μόνο για το γεγονός ότι Κάποιος έκανε και πράττει το ίδιο και περισσότερα για μένα.. πριν από μένα... και σε μένα!! Εσαεί!

Θέλω να καταδείξω το πόσο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είναι για μένα τόσο η σύζυγος αλλά και η κόρη μας.... και ΟΛΑ τα αλλά μικρά.. ανόητα και αφελή..δεν έχουν απλά ΚΑΜΜΙΑ σημασία!
Σας αγαπώ ..ίσως μερικές φορές με ..λάθος τρόπο... έχετε υπομονή μαζί μου...

Με σεβασμό,
Δρ.Μουρούτης Κων/νος

Pages