H μόδα επιτάσσει πουλόβερ - Point of view

Εν τάχει

H μόδα επιτάσσει πουλόβερ




Ας κάνει όσο κρύο θέλει, η μόδα και φέτος επιτάσσει πουλόβερ. Γεμάτες οι πασαρέλες με φαρδουλά, χαχόλικα πουλόβερ και όλες όσες μέχρι τώρα κρύβαμε τα ζεστά μας πλεκτά και τα κρατούσαμε για τα βράδια στο σπίτι, ήρθε η ώρα να τα φορέσουμε και έξω κάνοντας μοδάτες εμφανίσεις.
Για φέτος υπάρχουν δυο βασικές κατευθυντήριες γραμμές σε ότι αφορά τα πλεκτά. Η πρώτη αφορά την πλέξη και εδώ τα πράγματα είναι απολύτως ελεύθερα. Οι γνωστότεροι οίκοι μόδας «παίζουν» με χαλαρές ή ζακάρ πλέξεις αλλά και με μονόπλακα πλεκτά με σφιχτή πλέξη που είναι πιο σταθερά και με πιο στιλιζαρισμένη εφαρμογή.
Ως προς την πλέξη λοιπόν μην ανησυχείτε ό,τι κι αν διαλέξετε είναι in fashion. Τι θα είναι όμως το πλεκτό μας; Μόνο πουλόβερ; Ε όχι βέβαια! Η μόδα και φέτος προτείνει εκτός από πλεκτά πουλόβερ και ζακέτες, φορέματα μέχρι και φούστες και παντελόνια. Συνδυασμένα με πολύχρωμα οπάκ καλσόν, με μποτάκια και μεγάλες τσάντες, τα πλεκτά ρούχα αποτελούν για φέτος το απόλυτο trend!
Ζακέτες, εσάρπες και μπολερό: Οι πλεκτές ζακέτες είναι ένα διαχρονικό ρούχο που σπάνια λείπει από την γυναικεία ντουλάπα. Φέτος οι προτάσεις για πλεκτές ζακέτες είναι πραγματικά θηλυκά κομμάτια με σμόκιν γιακά ή κόψιμο «χαμόγελο», μανίκια που παίζουν με το μήκος από εντελώς αμάνικες, μανίκια τριών τετάρτων και το κλασικό μακρύ μανίκι, και μήκη που ξεκινούν από κοντά ζακετάκια για τις πιο μικροκαμωμένες μέχρι μακριές ζακέτες που αγκαλιάζουν τους γοφούς που κάνουν τις γυναίκες με μεσογειακό σωματότυπο να δείχνουν λεπτότερες και πιο ψηλές.
Συνδυάστε την ζακέτα σας με στενά παντελόνια και κολάν, μποτάκια ή μπότες τύπου ιππασίας και προσθέστε μερικούς πόντους μοναδικού στιλ σφίγγοντας τη μέση σας είτε με μια λεπτή είτε με μια φαρδιά ελαστική ζώνη.
Στη μόδα φέτος είναι και οι πλεκτές εσάρπες αλλά και τα θηλυκά κοντά μπολερό. Ειδικά τα τελευταία μπορούν να συνοδέψουν και το βραδινό σας ντύσιμο. Φορέστε λοιπόν το λαμπερό σας τοπ ή το φόρεμά σας, ρίξτε στους ώμους σας ένα θηλυκό πλεκτό μπολερό για σικ αλλά και ζεστές εμφανίσεις.
Πουλόβερ, μπλούζες και φορέματα: Ένα φαρδύ πουλόβερ πάνω από το τζιν σας είναι η Νο 1 διαχρονική επιλογή. Το γεγονός ότι φέτος είναι και στην μόδα προσθέτει έξτρα πόντους στιλ στις casual εμφανίσεις μας. Διαλέξτε λοιπόν ένα φαρδύ πουλόβερ με χοντρή πλέξη, φορέστε το πάνω από ένα καρό πουκάμισο και συνδυάστε το με ένα εφαρμοστό τζιν ή κολάν. Μπότες ή μποτάκια θα συμπληρώσουν τέλεια την εμφάνιση.
Αν ωστόσο στο χώρο που εργάζεστε ο ενδυματολογικός κώδικας θα σας κάνει να φαίνεστε σαν την μύγα μες στο γάλα αν εμφανιστείτε ντυμένη σαν να φεύγετε για εκδρομή, οι μπλούζες από μονόπλακο πλεκτό θα σας κρατήσουν ζεστές και σικάτες. Το μονόπλακο είναι πλεκτό μηχανής που κόβεται σε πατρόν (κανονικά δηλαδή σαν όλα τα υφάσματα) και έχει πιο σταθερή φόρμα. Συνδυάστε τις με pencil φούστες, με παντελόνια σε κλασική γραμμή και ολοκληρώστε το θηλυκό σας ντύσιμο με γόβες και μικρά κοσμήματα.
Και φτάνουμε στο αγαπημένο, κομμάτι για το φετινό χειμώνα, τα πλεκτά φορέματα. Από νεανικά φορεματάκια με ζακάρ πλέξη και ζιβάγκο μέχρι στράπλες αμάνικα ρομαντικά φορέματα σε πιο φαρδιά γραμμή, συνδυάστε τα με χοντρά οπάκ καλσόν και βγείτε! Για την δουλειά, για την απογευματινή βόλτα με φίλες μέχρι και για σινεμά και ποτάκι το βράδυ.
Απλά θηλυκά! Απλά υπέροχα! Απολαύστε την θαλπωρή, την ομορφιά και την ζεστασιά τους.
poulover (1)
poulover (6)
poulover (16)
poulover (3)
poulover (4)
poulover (5)
poulover (11)
poulover (12)poulover (13)
poulover (9)

via

Pages