Οι πιο τρομακτικές φυσικές καταστροφές στην ιστορία - Point of view

Εν τάχει

Οι πιο τρομακτικές φυσικές καταστροφές στην ιστορία



Οι φυσικές καταστροφές προκαλούν γοητεία σε όλους-με αυτό το συγκεκρημένο χαρακτήρα τους.Άλλα αυτή η γοητεία μπορεί πολύ εύκολα να γίνει φόβος και τρόμος για τον καθένα μας.Αυτή είναι η λίστα με τις δέκα πιο τρομακτικές φυσικές καταστροφές από ποτέ.

Ο Τυφώνας του Ειρηνικού

Οι τυφώνες του Ειρηνικού είναι γενικά πιο ισχυροί από ό, τι οι τυφώνες του Ατλαντικού, επειδή έχουν πολύ πιο πολύ νερό που και μπορούν να συγκεντρώσουν δύναμη.

Η λύμνη Nyos

Η λύμνη Nyos ένα παράδειγμα από τις ποιο γνωστές παράξενες φυσικές καταστροφές. Τα κριτήρια που απαιτούνται για να συμβούν τα καθιστούν πολύ σπάνια.

Ο σεισμός της Χιλής το 1960

Ο πιο ισχυρός σεισμός που έχει καταγραφεί ποτέ χτύπησε κοντά Valdivia, Χιλή στις 22 Μαΐου 1960, στις 14:11 τοπική ώρα.

Το 2003, Ευρωπαϊκό κύμα καύσωνα

Η Ευρώπη δεν είναι εξοικειωμένοι με τα ζεστά καλοκαίρια.Δείτε το ποιο ζεστό καλοκαίρι που έχει καταγραφεί ποτέ στη Ευρώπη.

Η καταιγίδα του αιώνα

Από της 12 - 13 Μαρ του 1993, μία πραγματικά κυκλωνική καταιγίδα που σχηματίζεται ανοικτά των ανατολικών εδάφων των Ηνωμένων Πολιτειών, τόσο μεγάλη σε μέγεθος που την προκάλεσε ένα μοναδικό συνονθύλευμα από κακές καιρικές συνθήκες.

Η μεγάλη πλημμύρα του 1931

Η θανατηφόρα φυσική καταστροφή που έχει καταγραφεί ποτέ.Είχε συμβεί στα μέσα του χειμώνα,την άνοιξη του 1931 στην κεντρική Κίνα

Η έκρηξη Tunguska

Στις 30 Ιουνίου του 1908, περίπου στις 07:14 π.μ. τοπική ώρα, ένας αστεροειδής ή κομήτης έπεσε κατακόρυφα πάνω από το χαμηλότερο ποταμό της Τουνγκούσκα, στο Κρασνογιάρσκ,της Ρωσίας,σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Σιβηρίας, και πυροδότησε σε υψόμετρο από 3 έως 6 μίλια.

Η Γέφυρα Creek F5 Tornado το 1999

Στις 3 Μαΐου 1999, ένα ξέσπασμα ενός δυνατού ανεμοστρόβιλου διάρκειας 3 ημερών, ξεκίνησε με ένα κτύπημα, στο Tornado 19:12 τοπική ώρα.

Η Έκρηξη του ηφαιστείου Tambora το 1815

Mt. Tambora βρίσκετε στο νησί Sumbawa, στη νότια Ινδονησία. Εκεί ξέσπασε η έκρηξη του ηφαιστίου από 6 - 11 Απρ 1815, αλλά το χειρότερα ήταν στο τέλος, 10 με 11 Απριλίου.

Στο Lituya Bay το μέγα τσουνάμι

Megatsunamis ήταν μόνο η θεωρία μέχρι τις 9 Ιουλίου, 1958, όταν, στο Lituya Bay, έναν πολύ στενό σημείο κόλπου της Αλάσκας, ένας σεισμός μεγέθους 7,7 έπληξε 90 εκατομμύρια τόνους πέτρας και πάγου από το βουνό στην κορυφή του κόλπου.

ΠΗΓΗ

Pages