Της Άρνης το νερό (Πίνω να σε ξεχνώ) - Point of view

Εν τάχει

Της Άρνης το νερό (Πίνω να σε ξεχνώ)




   Η Άρνη (ή Αρνάς) είναι χωριό της Άνδρου, του δήμου Υδρούσας, και βρίσκεται στο εσωτερικό ορεινό τμήμα του νησιού χτισμένη σε υψόμετρο 500 μέτρων. Το χωριό έχει πληθυσμό 100 κατοίκων σύμφωνα με την απογραφή του 2001.

   Λέγεται από παλιά πως της Άρνης το νερό είχε την εξής ιδιότητα: Όποιος το έπινε αυτομάτως ξεχνούσε τους ανθρώπους που αγαπούσε. Έτσι με αυτό τον τρόπο, για κάποιον η κάποια που δεν ήταν εύκολο να ξεχάσει ανθρώπους που αγάπησε αληθινά, έπινε της Άρνης το νερό για να ξεφύγει από αυτές τις σκέψεις.

 Το τραγούδι αυτό έχει τίτλο ” Της Άρνης το νερό” και είναι πραγματικά πολύ όμορφο σε συνδυασμό με την συγκλονιστική ερμηνεία του από τον Σταύρο Σιόλα. 

Ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα.






Αααα.... Της Άρνης το νερό Της αρνησιάς... Της αρνησιάς τη βρύση Αααα... Της Άρνης το νερό το ήπιες και... το ήπιες και μ' αρνήθης Αχ, αγάπη μου, στα χείλη στάξε να το πιω της Άρνης το πικρό νερό, κι αν σε ξεχάσω, αν σ' αρνηθώ και πάλι εσένα άμα σε δω κι αν σε ξεχάσω, αν σ' αρνηθώ και πάλι εσένα θ' αγαπώ Αααα... Της λήθης το στενό το πέρασες... το πέρασες κι εχάθης Αχ, αγάπη μου, στα χείλη στάξε να το πιω της Άρνης το πικρό νερό, κι αν σε ξεχάσω, αν σ' αρνηθώ και πάλι εσένα άμα σε δω κι αν σε ξεχάσω, αν σ' αρνηθώ και πάλι εσένα θ' αγαπώ στα χείλη στάξε να το πιω της Άρνης το πικρό νερό, κι αν σε ξεχάσω, αν σ' αρνηθώ και πάλι εσένα άμα σε δω κι αν σε ξεχάσω, αν σ' αρνηθώ και πάλι εσένα θ' αγαπώ...

Pages