Η φίμωση του διαδικτύου ξεκινάει (Άρθρο 13 Ε.Ε.) - Point of view

Εν τάχει

Η φίμωση του διαδικτύου ξεκινάει (Άρθρο 13 Ε.Ε.)





Το άρθρο 13 της πρότασης Οδηγίας για τα πνευματικά δικαιώματα απειλεί το Διαδίκτυο

Σώστε το Διαδίκτυο - Διαγράψτε το άρθρο 13 της Οδηγίας για τα πνευματικά δικαιώματα






Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ψηφίσει για την οδηγία σχετικά με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
Εάν εγκριθεί το άρθρο 13 της πρότασης οδηγίας για την πνευματική ιδιοκτησία, θα επιβληθεί ευρεία λογοκρισία σε όλο το περιεχόμενο που μοιράζεστε ηλεκτρονικά. 
Πείτε στους ευρωβουλευτές σας ότι τους χρειάζεστε για να προστατεύσουν το Διαδίκτυο, από μηχανές επιτήρησης και λογοκρισίας!
Δείτε την επιστολή που απέστειλαν σχετικά με το προτεινόμενο άρθρο 13 στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινβουλίου, Antonio Tajani, δεκάδες διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί και ειδικοί στο χώρο της τεχνολογίας, όπως ο Vint Cerf, ο Tim Berners-Lee, ο Jimmy Wales, η Mitchell Baker και πολλοί ακόμα.
Τα μέλη του κοινοβουλίου είναι τα μόνα που μπορούν να σταθούν ενάντια στην προτεινόμενη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
Τι μπορώ να κάνω;
Επικοινωνήστε με τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ενημερώστε τους ότι χρειάζεστε νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας που προστατεύουν το Διαδίκτυο σας, ένα διαδίκτυο όπου μπορείτε να μοιράζεστε ειδήσεις και πολιτισμό με τους φίλους και την οικογένειά σας, όπου μπορείτε να περιμένετε δίκαιη μεταχείριση και όπου τα δικαιώματά σας ως πολίτες  της ΕΕ  προστατεύονται.

via
Μάθετε περισσότερα στο openstandards.ellak.gr

Pages