Τι κάνει έναν άνδρα να ερωτευτεί μια γυναίκα - Point of view

Εν τάχει

Τι κάνει έναν άνδρα να ερωτευτεί μια γυναίκα





Στις γυναικείες συζητήσεις επικρατεί πολύ συχνά το θέμα σχετικά με τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τον άντρα να ερωτευτεί μια γυναίκα. Και πάντα οι ίδιες απορίες: Τι τους αρέσει; Τι θέλουν να φοράμε; τους αρέσει όταν χαμογελάμε; θέλουν να είμαστε δυναμικές; κτλ κτλ.

Στο πρώτο ραντεβού, αλλά και σε κάθε επόμενη συνάντηση με τον τύπο που μας αρέσει προετοιμαζόμαστε για να τον κερδίσουμε. Τόσο με την εξωτερική μας εμφάνιση, όσο και με ορισμένα μικρά στοιχεία του χαρακτήρα μας που είναι ερωτεύσιμα.

Σίγουρα τα κριτήρια του καθενός είναι διαφορετικά και πολλές φορές ανεξήγητα. 





Κάποια χαρακτηριστικά όμως δεν αφήνουν ποτέ τον άνδρα αδιάφορο και είναι τα εξής:

1.Κομψό ντύσιμο

Πολλές φορές οι γυναίκες υπερβάλλουν προσπαθώντας να φανούν σέξι ώστε να εντυπωσιάσουν έναν άνδρα. Κι όμως οι άντρες προτιμούν τα απλά αλλά ωραία ντυσίματα, που σε δείχνουν κομψή, αναδεικνύουν ωστόσο τη θηλυκότητα, αρκεί αυτό να βγαίνει και στην κίνησή σας. Το θηλυκό περπάτημα και η στάση του σώματος είναι συχνά πιο σέξι από τα σύνολα που αφήνουν ακάλυπτο μεγάλο μέρος του σώματος.

2.Ελκυστικό άρωμα

Τοποθετήστε το άρωμα σας στους καρπούς σας, γύρω από το λαιμό, πίσω από τα αυτιά και διαλέξτε ένα άρωμα το οποίο διαρκεί. Μια αγκαλιά όταν θα τον χαιρετήσετε ακόμα και ένα απλό άγγιγμα θα αφήσει πάνω του το στίγμα σας. Αυτό που θα τους θυμίζει πόσο ερωτεύσιμες ήσασταν στη συνάντησή σας.

3.Εκφραστικότητα

Στους άνδρες αρέσουν πολύ οι γυναίκες που με το ύφος τους και τις κινήσεις τους δείχνουν ακριβώς αυτό που νιώθουν. Ποτέ όμως με υπερβολές στην έκφραση των συναισθημάτων. Θέλουν μια γυναίκα έξυπνη που λέει το σωστό τη σωστή στιγμή.

4.Χαμόγελο

Το χαμόγελο είναι το σημαντικότερο όπλο γενικά για να κερδίσει κανείς έναν άνθρωπο. Και φυσικά ένα χαμόγελο είναι συχνά ερωτεύσιμο, ενώ πολύ συχνά το χαμόγελο είναι αυτό που μπορεί να κάνει έναν άνδρα να σε ερωτευτεί. Το χαμόγελο και το γέλιο, όχι όμως σε υπερβολικό βαθμό, αλλά όταν η στιγμή το επιτρέπει.

5.Αντίρρηση

Συχνά συμβαίνει στους άνδρες να τους αρέσουν οι γυναίκες που τους φέρνουν αντιρρήσεις, που έχουν άποψη και δε δέχονται πάντα ότι τους λες. Που βγάζουν μια μικρή αλλά ερωτεύσιμη επιθετικότητα, μια μικρή κόντρα που τους φτιάχνει. Βέβαια το να φτάνεις να γίνεις ισχυρογνώμων δε θα είναι αρκετά ελκυστικό.

6.Επαφή

Ίσως είναι μια μικρή παγίδα. Γενικότερα στους άνδρες αρέσουν τα μικρά αγγίγματα που τους δίνουν το μήνυμα ότι μας αρέσει η παρέα τους και ότι νιώθουμε οικειότητα. Προσοχή όμως, ποτέ μην υπερβάλλετε γιατί ίσως να δώσετε λάθος μηνύματα και εντυπώσεις.

7.Μη γίνεστε δεδομένη

Ο άνδρας δεν επιθυμεί μια γυναίκα την οποία θεωρεί δεδομένη. Tου αρέσει να έχει αμφιβολίες, να κυνηγάει και στο τέλος να κερδίζει. Του αρέσει αυτό το παιχνίδι. Το να είσαι ξεκάθαρα όλη δική του δεν του προκαλεί κανένα ενδιαφέρον.

8.Παθιασμένη

Οι παθιασμένες με κάτι γυναίκες είναι πάντα πιο ερωτεύσιμες. Αυτές που έχουν χόμπι, συζητούν για αυτά και δείχνουν την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν. Αρκεί με το ίδιο πάθος να τον διεκδικήσουν.

9.Ευγένεια

Ένα από τα σημαντικότερα προτερήματα μιας γυναίκας. Να είναι ευγενική με όλους. Όχι αγαθή, αλλά ευγενική. Να μιλάει όμορφα και σίγουρα να μη βρίζει, κάτι που ενοχλεί πολύ τους άνδρες και τους απωθεί.

via

Pages