Πώς το όνειρο γίνεται πραγματικότητα; - Point of view

Εν τάχει

Πώς το όνειρο γίνεται πραγματικότητα;





Ξεκινώντας από πού αλλού; Από την αρχή φυσικά! Κάθε άνθρωπος έχει και επιβάλλεται να έχει στόχους στη ζωή του. Αυτό ακριβώς είναι που τον ολοκληρώνει σαν προσωπικότητα, αλλά και σαν άτομο. Πρέπει να έχεις αυτοσεβασμό, αυτοπεποίθηση, όραμα, πίστη, επιμονή και επιμονή. Όλα αυτά είναι κύρια συστατικά για να πετύχεις τους στόχους σου. Πρέπει να ακολουθείτε τους κανόνες και τα βήματα που ορίζετε σαν οδηγό στο ταξίδι κατάκτησης των ονείρων σας. Πρέπει να διαθέτετε πειθαρχία και να πιστέψετε στον εαυτό σας, διότι εάν δεν το κάνετε, εάν δεν πιστέψετε εσείς οι ίδιοι, δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτα.

Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά όνειρα, θέλω αλλά και πιστεύω. Αυτά οδηγούν σε διαφορετικές δράσεις και κινήσεις.

“Αν θες να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή, εξάρτησέ την από ένα στόχο, όχι από ανθρώπους ή αντικείμενα”, Αλβέρτος Αϊνστάιν, Φυσικός.

“Να έχεις ένα στόχο για όλη σου τη ζωή, ένα στόχο για ένα μέρος της ζωής σου και ένα στόχο για κάθε χρόνο. Ένα στόχο για κάθε μήνα, ένα στόχο για κάθε εβδομάδα, ένα στόχο για κάθε μέρα, ένα στόχο για κάθε ώρα και κάθε λεπτό. Και να θυσιάζεις το μικρότερο στόχο για το μεγαλύτερο”, Λέων Τολστόι, Συγγραφέας.

Αυτά είναι κάποια γνωμικά που πρέπει να μας εμπνέουν, έτσι ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. Μην τα παρατάτε ποτέ!!! Όποια δυσκολία κι αν συναντήσετε, γιατί εκείνο είναι το κομβικό σημείο που δεν πρέπει να το βάλετε κάτω. Οι δυσκολίες έρχονται στον δρόμο μας για να ξεχωρίσουν οι πιο δυνατοί και οι πιο αποφασισμένοι. Οι άνθρωποι πρέπει να ξεφύγουν από το βολεμένο, από το γνώριμο σε αυτούς, από το οικείο και να εξερευνήσουν το άγνωστο, το καινούριο. Πρέπει να επαναξιολογηθούν συμπεριφορές, θέλω, προτεραιότητες για να είναι πλήρως επιτυχημένες οι επόμενες δράσεις και βήματα που θα ακολουθηθούν. Δεν πρέπει να φοβούνται οι άνθρωποι την αλλαγή, γιατί αυτή είναι που θα οδηγήσει στην εξέλιξη και αυτή με τη σειρά της στην ανάπτυξη. Ο άνθρωπος πρέπει να εξελίσσεται συνέχεια και όχι μία φορά στη ζωή του, θα πρέπει να αναζητά μόνος του το καλύτερο, την εξέλιξη δοκιμάζοντας τις δυνάμεις και τις δυνατότητές του.

Η μεγάλη πρόκληση είναι η ώρα όπου πραγματοποιούνται αυτές οι αλλαγές και χρειάζεται τόλμη, κουράγιο και γερό στομάχι, επειδή δεν θα έρθουν όλα εύκολα. Για αυτό το λόγο θα ήταν καλό προτού ξεκινήσει όλη αυτή η διαδικασία να έχει γίνει η εσωτερική αναζήτηση για την σωστή διερεύνηση των θέλω σας. Να βλέπετε την αλλαγή σαν διαδικασία αυτοβελτίωσης και αυτοπραγμάτωσης, μόνο έτσι θα ορίσετε τα σωστά βήματα και σχέδια. Να κινηθείτε δυναμικά, τολμηρά σαν να μην έχετε να χάσετε τίποτα.

Αξίζετε τα καλύτερα γιατί να μην δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας να τα αποκτήσει; Δεν μπορεί κανείς και τίποτα να σας το στερήσει αυτό παρά μόνο εσείς στον εαυτό σας. Μην απογοητεύεστε από το γύρω σκηνικό και καταστάσεις, δείξτε δύναμη, θέληση μην αφήνετε πράγματα στη μέση γιατί το λογικό και επόμενο είναι να σας αφήσουν και αυτά.

Αφήστε το άγχος και την αρνητικότητα πίσω σας και πείτε ΝΑΙ στην πρόκληση που βάζετε στον εαυτό σας, θα τα καταφέρετε γιατί όλα είναι δρόμος, που τον ορίζετε εσείς!! Μην αφήνετε ανεκπλήρωτα τα όνειρά σας γιατί θα σας περιμένουν και είναι κρίμα να τα θυμηθείτε όταν θα είναι πλέον αργά.


flowmagazine

Pages