Είμαι ικανός να επιτύχω όσα θέλω - Point of view

Εν τάχει

Είμαι ικανός να επιτύχω όσα θέλω






Ανοίγω τα όριά μου!

Πιστεύω στον εαυτό μου. Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που δεν μπορώ να καταφέρω. Ακόμη και αν βρεθώ στο «άγνωστο», διαχειρίζομαι όλες τις προκλήσεις και τα εμπόδια με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Συνειδητοποιώ ότι μπορώ να πετύχω ό,τι αποφασίζω.

Όταν νιώθω πιεσμένος, κάνω μία μικρή παύση για να ξεκουραστώ. Κατανοώ ότι όταν υπάρχει πίεση, έρχεται η απογοήτευση, γι’ αυτό επιλέγω να ξεκουραστώ και να ανακτήσω τη δύναμή μου αντί να τα παρατήσω. Μόλις νιώσω ξανά δυνατός, συνεχίζω το ταξίδι μου προς την επιτυχία.

Η αποφασιστικότητά μου ενισχύεται μετά από ένα μικρό διάλειμμα και εγώ είμαι ικανός να επιτύχω όσα θέλω, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μου. 

Οι προθεσμίες είναι αγχωτικές αλλά επιλέγω να μην κρυφτώ πίσω από την πίεση και την αναβλητικότητα που φέρνει το άγχος. Ανακαλύπτω δημιουργικούς τρόπους για να ξεπερνώ το stress. Όταν χρησιμοποιώ τη δημιουργικότητά μου για να ξεπεράσω τις δύσκολες στιγμές, γίνομαι ικανός να πετύχω τους στόχους μου.

Ξέρω ότι έχω όλες τις ικανότητες και τις δεξιότητες για να διαχειρίζομαι και να ξεπερνώ τις δυσκολίες που παρουσιάζονται στο δρόμο μου.

Μαθαίνω τα όριά μου και τη δύναμή μου όταν ξεπερνώ μια πρόκληση. Ακόμη και όταν νιώθω να με παραλύει ο φόβος, αρνούμαι να καταρρεύσω ή να χάσω το κουράγιο μου. 

Σήμερα, γίνομαι η δύναμη στην οποία μπορώ να στηριχθώ. Οι ικανότητές μου είναι πέρα από όσα έχω ήδη επιτύχει στη ζωή μου. Είμαι ικανός να κάνω κάθε βήμα που χρειάζεται για να ξεπεράσω κάθε πρόκληση. Τα όριά μου ανοίγουν και μεγαλώνουν όσο εγώ προχωρώ.

Ανακαλύπτω και ανοίγω τα όριά μου ρωτώντας τον εαυτό μου…

1. Ποιοι εξωτερικοί παράγοντες με βοηθούν να ενισχύσω την αποφασιστικότητά μου και να οδηγηθώ στην επιτυχία;

2. Έχω επιτύχει ποτέ κάτι που ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου; Με ποιο τρόπο το κατάφερα;

3. Πως είμαι σίγουρος ότι έχω ανοίξει τα όριά μου σε μια συγκεκριμένη κατάσταση;



Κάθε μέρα έχεις μία μεγάλη ευκαιρία.

Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου!



via

Pages