Το μυστικό των stars για να δείχνουν πάντα όμορφες…και από σήμερα δικό σας! - Point of view

Εν τάχει

Το μυστικό των stars για να δείχνουν πάντα όμορφες…και από σήμερα δικό σας!


Η τέχνη του ...Contouring!


Το φως μας ομορφαίνει! Είτε πρόκειται για τον άπλετο ήλιο του καλοκαιριού, είτε για τον κολακευτικό φωτισμό εσωτερικού χώρου, το αποτέλεσμα σίγουρα μας αρέσει πολύ.
Το καλύτερο είναι ότι υπάρχει τρόπος να αντιγράψουμε αυτό το εφέ με την χρήση απλών προϊόντων μακιγιάζ και με το λεγόμενο contouring…
Το παιχνίδι των «φωτοσκιάσεων», με την εφαρμογή σκουρότερης βάσης makeup ή πούδρας στα σημεία που θέλουμε να αποδυναμώσουμε και αντίστοιχης ανοιχτότερης στα σημεία που έχουμε σκοπό να αναδείξουμε, είναι το  απόλυτο όπλο για την καθεμία μας.
Με τα σύγχρονα προϊόντα μπορούμε να βελτιώσουμε την δομή του προσώπου μας χωρίς να δείχνει υπερφορτωμένο, κάτι που το καθιστά εφαρμόσιμο και στις καθημερινές εμφανίσεις μας.
Τι θα χρειαστούμε για να το πετύχουμε;
  • makeup δύο τόνους σκουρότερο από την επιδερμίδα σας
  • makeup δύο τόνους ανοιχτότερο από την επιδερμίδα σας
  • highlighter σε υγρή μορφή ή σε πούδρα
(εναλλακτικά μια παλέτα που να περιέχει τις παραπάνω αποχρώσεις)
  1. Αρχικά, εφαρμόστε makeup στην απόχρωση της επιδερμίδας σας σε ολόκληρο το πρόσωπο.
  2. Τοποθετείστε το ανοιχτότερο makeup στο κέντρο του μετώπου, στο κόκκαλο των φρυδιών, στη γέφυρα της μύτης, στα μήλα, στην κορυφή των χειλιών και στο κέντρο του πηγουνιού. Χρησιμοποιείστε τα δάχτυλα σας για να δουλέψετε το προϊόν.
  3. Στη συνέχεια, απλώστε το σκουρότερο makeup στους κροτάφους, κάτω από τα μήλα, στα πλαϊνά της μύτης και στις κάτω γνάθους. Με τα δάχτυλα σας ενοποιείστε τα δύο makeup ώστε να μη φαίνονται σκληρές γραμμές.
  4. Τέλος, καλό θα ήταν να ασφαλίσετε το αποτέλεσμα με πούδρα σε μορφή σκόνης.

Είναι το μυστικό των stars για να δείχνουν πάντα όμορφες…και από σήμερα και το δικό μας!
 Σοφία Ξυλιά

Pages