Μαζί μιλάμε, χώρια καταλαβαίνουμεΤι του λες και τι ακούει: 10 ατάκες φωτιά


Υπάρχουν φορές που μέσα στη σχέση σου, νιώθεις να σε πνίγει το δίκιο. Κι εκεί, πάνω στο θυμό και την απογοήτευση που ο πρίγκιπας άρχισε να μεταμορφώνεται σε βατράχι, σου φεύγουν μερικές ατάκες σκέτη φωτιά και λαύρα.
Έλα όμως που εσύ άλλα λες, κι εκείνος άλλα καταλαβαίνει και απαντά (από μέσα του συνήθως)! Ποιά ερμηνεία δίνει ο καλός σου στις πιο δημοφιλείς ατάκες σου; Μάθε και λάβε τα μέτρα σου.

1. Που ήσουν χτες το βράδυ; Ποιοι ήσασταν χτες; Μεγάλη παρέα; Πάντως άργησες. Για ένα ποτό είπες θα πας.


Φυσικά, στα αυτάκια του καλού σου όλα αυτά ηχούν σαν: πες μου τώρα που ήσουν. Γιατί μου λες ψέματα ότι δεν υπήρχαν γυναίκες στο μαγαζί; Αντί να μείνεις μαζί μου να περάσουμε καλά, πήγες και μπεκρόπινες με όλους αυτούς τους χαμένους!
Τι να πεις τελικά: αν εκείνος έχει τη φωλιά του λερωμένη, ό,τι κι αν του πεις, στραβά θα το πάρει. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μην τον ξυπνήσεις για να τον ρωτήσεις που πήγε και τι έκανε. Κι αν από μόνος του δεν πάρει την πρωτοβουλιά να σου μιλήσει για την έξοδό του, θα κάνεις κι εσύ το ίδιο στην επόμενη δική σου έξοδο. Και τότε θα δούμε πόσο θα του αρέσει η μυστικοπάθεια.

2. Πού είσαι; Γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο; Είσαι καλά;


Όπως καταλαβαίνεις, στο μυαλό του τα κακά νέα μαθαίνονται γρήγορα. Οπότε, το να τον ρωτάς αν είναι καλά και πού είναι ακούγεται σαν δικαιολογία για να τον ελέγξεις, εσύ, η υπερβολικά ζηλιάρα. Όταν δεν βρίσκεις τον αγαπημένο σου στο τηλέφωνο, απλά προσπάθησε στο ένα μήνυμα που θα του αφήσεις (και όχι στα οργισμένα εκατό) να είσαι κουλ, χαλαρή και με ύφος: σε έπαιρνα απλά να δω τι κάνεις, μιλάμε αργότερα. Αυτή η αδιαφορία σου θα τον τσακίσει.

3. Θέλω να μιλήσουμε:


Έλα τώρα... Όταν ακούς κι η ίδια αυτή την προειδοποίηση, σου γυρίζει το μυαλό, λες, τι να θέλει τώρα αυτός; Χωρίζουμε; Ε, και ο καλός σου σκέφτεσαι: Έκανα κάτι κακό; Είδες που πήρε θάρρος και η Κατερινούλα; Πάλι θα με πρήξει; Μήπως ξέχασα το καπάκι της τουαλέτας όρθιο; Όπως καταλαβαίνεις έρχεται νευριασμένος, φορτωμένος και προετοιμασμένος να σε φοβίσει για να μην τον πρήξεις. Αν θέλεις όντως να μιλήσετε για κάτι, μην τον προειδοποιήσεις. Όρμα!

4. Όλοι οι άντρες είστε ίδιοι:


Αυτές οι γενικεύσεις θα μας φάνε ως φύλο! Γιατί από την μια τον πρήζεις πόσο μοναδικός είναι, που τέτοιον άντρα δεν έχεις ξαναγνωρίσει, το παίρνει εκείνος επάνω του και στον πρώτο καυγά που του ξεστομίζεις πως είναι ίδιος και απαράλλαχτος με τους άλλους, πέφτει απότομα από το θρόνο του. Κι εκεί σκέφτεται δικαίως κι εκείνος: κι όλες οι γυναίκες τέτοιες είστε και δεν θ' ασχοληθώ πάλι μαζί σας αλλά μόνο με τη μπάλα και το Pro μου!
Απόφυγε τις γενικεύσεις τέτοιου τύπου: όλοι οι άντρες είστε ίδιοι, άχρηστοι, δεν κάνετε για τίποτα! Αν θέλεις να του δειξεις πόσο σε έχει στεναχωρήσει κάτι που έκανε, χρησιμοποίησε το όνομα του: Μπάμπη, δεν περίμενα πως θα κάνεις κάτι τέτοιο.

5. Θα έρθεις να με πάρεις;


Αν ο αγαπημένος σου δε είναι επαγγελματίας οδηγός ταξί, οι σκέψεις που κάνει ακούγοντας την ατάκα αυτή είναι δύο: αν πάω, είμαι σκυλάκι. Αν πάλι δεν πάω, θα με πει γαϊδούρι. Βάσει χαρακτήρα, θα φορέσει είτε το κολάρο είτε το σαμάρι!
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να του δίνεις την επιλογή να φερθεί σωστά. Αν όντως χρειάζεται μέσο μεταφοράς, μπορείς να το θέσεις ως εξής: χάλασε το αυτοκίνητό μου και δεν έχω μέσο μεταφοράς γιατί αύριο θα έχουν απεργία τα Μέσα. Αλλά τι να κάνω θα πάρω ταξί αν δεν βρω κάποιο άλλο τρόπο. Εκεί, είναι στο χέρι του να μιλήσει ή να σιωπήσει σαν γνήσιο και σκέτο γαϊδούρι.
6. Μ' αγαπάς; Μ' αγαπάς; Μ' αγαπάς; Μ' αγαπάς;
Τι σκέφτεται: αν της πω την αλήθεια (ότι δεν την αγαπάω ακόμα ή δεν ξέρω αν την αγαπάω) θα με πρήξει: Γιατί δεν μ' αγαπάς! Και η κολλητή μου που τα έχει τον ίδιο καιρό με το αγόρι της, τα λένε αυτά τα πράγματα. Και άντε και πες ότι σε αγαπάει. Πόσες μαργαρίτες να μαδήσει για να σε πείσει;
Τι να πεις εναλλακτικά: άστον αγαπούλα μου, όταν είναι έτοιμος να στο πει, θα στο πει! Κι αν δεν είσαι εσύ έτοιμη να ακούσεις το όχι, απόφυγέ το διπλά.

7. Τι έχεις; Έχεις κάτι; Τι σκέφτεσαι; Σε βλέπω κάπως!

Το πιθανότερο είναι να σκέφτεται την κολλητή σου με εσώρουχα ή το γκολ της ομαδάρας του που ακυρώθηκε. Και στις δύο περιπτώσεις, η εμμονή σου να σου πει τι έχει, αν έχει κάτι, θα φέρει στην επιφάνεια άλλα βαθύτερα προβλήματα που ούτε ήξερες ότι υπάρχουν.
Τι να πεις εναλλακτικά: χάλια πήγε η μέρα μου. Κι εσένα βλέπω δεν πήγε καλύτερα. Αν όντως έχει κάτι, θα στο πει. Αν όχι, θα σε ρωτήσει πως έβγαλες το συμπέρασμα.

8. Έχω πονοκέφαλο! Άσε με τώρα!


Δεν θέλεις να κάνεις σεξάκι μαζί του ένα βράδυ. Ωραία! Πες το καρδούλα μου. Τι πονοκεφάλους σκαρφίζεσαι και τον μπερδεύεις. Εκείνος ακούει πονοκέφαλο και σου λέει: ναζάκια μου κάνει, κατά βάθος θέλει να το κάνουμε.
Τι να πεις εναλλακτικά: αγάπη μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη για τρελίτσες. Αν θέλεις μπορώ να σου προσφέρω φιλιά εκεί χαμηλά! Όχι δεν θα πει!

9. Κάνε ό,τι νομίζεις. Κάνε ότι καταλαβαίνεις:


Αν νομίζεις ότι με την ατάκα αυτή, εκείνος θα καταλάβει ότι το μόνο που κάνεις είναι να του ρίξεις την ευθύνη αργότερα για την λάθος επιλογή που έκανε, απατάσαι. Εκείνος, έτσι κι αλλιώς θα κάνει ότι καταλαβαίνει σαν γνήσιο ξεροκέφαλο αρσενικό (του το πεις, δεν του το πεις εσύ)!
Τι να πεις εναλλακτικά: ξέρεις ότι θα κάνεις λάθος, αλλά ας ελπίσουμε πως θα μάθεις από αυτό. Όχι, ότι με τον τρόπο θα τσαντιστεί λιγότερο, αλλά τουλάχιστον θα τον έχεις προειδοποιήσει.

10. Καλά λοιπόν:

Καλά κρασιά, καλά Χριστούγεννα και καλά να περάσουμε! Αν το ξεστομίσεις, θα καταλάβει πόσο εκνευρισμένη είσαι εσύ βασικά και κατόπιν θα φροντίσει να σου κάνει τα νεύρα, ακόμα πιο τσατάλια.
Τι να πεις εναλλακτικά: μην του δώσεις την χαρά αυτή!!!!!
 Και τα απαγορευμένα μπαλαντέρ: υπάρχουν κάποιες ατάκες που δεν πρέπει ούτε να τις λες, ούτε μπορούν να αντικατασταθούν με άλλες. Απλά απόφυγέ τες!
Δεν θέλω να το συζητήσω: γιατί νομίζεις πως αυτός θέλει αλήθεια; Χάρη του κάνεις!
Αυτά να τα πεις αλλού: που δηλαδή;
Εγώ δεν είμαι η μάνα σου: και δεν θα γίνεις ποτέ η μανούλα. Η σύγκριση είναι άκυρη και θα τον τσαντίσει αφού καμία δεν συγκρίνεται με τη μανούλα στο μυαλουδάκι του.
Φίλοι το λέμε τώρα: και φίλοι να μην είναι, αντέχεις να μάθεις την αλήθεια;

Απορείς γιατί δεν κάνετε το τέλειο, παθιάρικο, βασανιστικό, τρελό, αγαπησιάρικο σεξ που φανταζόσουν ότι θα μπορούσε να συμβεί μεταξύ σας.

6 ατάκες σου που τον ξενερώνουν πλήρως στο κρεβάτι


Μήπως οι ατάκες που ξεστομίζεις τον ξενερώνουν τόσο που δεν μπορεί να δουλέψει η χημεία σας; Μάθε ποιές είναι οι 6 ατάκες που τον ξενερώνουν στο σεξ και τι σκέφτεται κάθε φορά που τις ακούει να βγαίνουν από τα χειλάκια σου.
1. Τι του λες: μην ανησυχείς αγάπη μου. Συμβαίνει σε όλους!
Τι καταλαβαίνει: όσο κι αν προσπαθείς να του χρυσώσεις το χάπι, ο αγαπημένος σου γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν αντιμετωπίζουν όλοι προβλήματα στύσης. Η ατάκα σου αυτή ισοδυναμεί με ένδειξη απογοήτευσης για το προσωρινό (φαντάζομαι) πρόβλημά του. Αν πάλι το πρόβλημα δεν είναι τόσο τυχαίο και συμβαίνει συχνά, το να λες ότι συμβαίνει σε όλους, ούτε το πρόβλημα λύνεις ουσιαστικά, ούτε την αγάπη σου δείχνεις. Πάρτον από το χεράκι και επισκεφτείτε το γιατρό, που θα σας πει τι συμβαίνει και γιατί!
2. Τι του λες: διάβασα ότι σου αρέσει το δαχτυλάκι στον πρωκτό και είπα να το δοκιμάσω
Τι καταλαβαίνει: το πιθανότερο είναι να; θεωρήσει το σχόλιο σου ως έμμεσο ομοφυλοφιλικό εμπαιγμό, να ξεκινήσει τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο και αφού ζητήσει να δει το εν λόγω περιοδικό, θα το κοψει κομμάτια και θα το κάψει. Σκέψου απλά, πως θα αισθανόσουν αν χωρίς καμία προεργασία ή λίπανση προχωρούσε στο σεξ από την πίσω πόρτα. Εύκολα θα μπορούσε να σου πει ότι διάβασε σε κάποιο περιοδικό ότι οι γυναίκες λατρεύουν το εν λόγω σεξ. Όλα τα πειράματα στο κρεβάτι χρειάζονται συζήτηση από πριν, ειδικούς χειρισμούς και διάθεση και από τα δύο μέλη!
3. Τι του λες: μπήκες ή όχι ακόμα;


Τι καταλαβαίνει: αυτή η φράση στο μικρό του μυαλουδάκι μπορεί να μεταφραστεί με δύο τρόπους. Είτε ότι είναι προικισμένος με προσόντα που δεν ξεπερνούν το φασολάκι, είτε εσύ είσαι συνηθισμένη σε πολύ μεγαλύτερα ''εργαλεία''. Και στις δύο περιπτώσεις, η συγκεκριμένη ερώτηση - ατάκα, δεν θα φέρει την απάντηση που επιθυμείς. Αν έχει διεισδύσει και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι, να μεγαλώσεις το πέος του δεν είναι πιθανό, αλλά ούτε και να φέρει τον προικισμένο πρώην σου πίσω. Μην στεναχωριέσαι πάντως. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί άντρες και πολλοί δονητές.
4. Τι του λες: ο πρώην μου δεν το έκανε έτσι, του πρώην μου του άρεσε αυτο...
Τι καταλαβαίνει: τίποτα δεν είναι πιο καταστρεπτικό για την διάθεση και τη στύση του, παρά μια ψιλή κουβεντούλα για τα πράγματα που άρεσαν στον πρώην σου και ειδικά στο κρεβάτι..Αν δεν θέλεις να ακούσεις για το εκπληκτικό στοματικό που του έκανε η πρώην του, άσε τις πολλές συζητήσεις για τα σεξοκόλπα του δικού σου πρώην.
5. Τι του λες: είναι η πρώτη φορά που το κάνω αυτό, εκείνο δεν το έχω ξαναδοκιμάσει


Τι καταλαβαίνει: είναι μεγάλο λάθος να πιστεύεις ότι όλοι οι άντρες θέλουν να είναι οι πρώτοι που βαδίζουν σε απάτητα εδάφη. Το να έχεις μια εμπειρία στο σεξ και να μην την κρύβεις θα βοηθήσει τον τρόπο που κάνετε σεξ. Για κάποιους άντρες, η συνεχής υπενθύμιση της πρωτιάς, τους αγχώνει αβάσταχτα και απίστευτα.
6. Τι του λες: τέλειωσες ή όχι ακόμα; Κοντεύεις; 


Τι καταλαβαίνει: μπορεί να έχεις ολοκληρώσει αρκετές φορές πριν ξεστομίσεις την παραπάνω ατάκα, αλλά ο αγαπημένος σου ένα πράγμα καταλαβαίνει. Ότι βαρέθηκες, ότι δεν σου αρέσει το σεξ μαζί του και ότι βιάζεσαι να τελειώσει για να τον ξεφορτωθείς. Όταν είναι να τελειώσει, θα στο πει. Τώρα, αν αγχώνεσαι για λόγους αντισύλληψης, καλύτερα να ενδώσετε στο προφυλακτικό που δεν ξενερώνει ούτε εκείνον, ούτε εσένα μετά από εννιά μήνες.


via

Share this: