Κατηγορίες ζευγαριών - Point of view

Εν τάχει

Κατηγορίες ζευγαριών




Ακολουθούν μερικές βασικές κατηγορίες ζευγαριών που σίγουρα θα έχετε συναντήσει στη ζωή σας.
Οι τέλειοι

Εχουν τέλεια εμφάνιση, τέλεια δουλειά, τέλεια ζωή, τέλεια σχέση και βροντοφωνάζουν την ευτυχία τους όπου βρεθούν. Αν δεν τους έχεις ήδη κόψει από φίλους, γενικά δεν θα σε ενοχλήσουν, πέρα από το να κάνουν τη δική σου ζωή να φαίνεται απελπιστικά μίζερη.


Οι ερωτευμένοι

Είναι αφόρητα ερωτευμένοι και δε το κρύβουν, σπαμάροντας τον τοίχο σου στο Facebook, με γλυκούλικες φωτογραφίες αγκαλιά. Το πιο πιθανό είναι ότι τους έχεις ήδη διαγράψει από το προφίλ σου.
Οι καυγατζήδες

Τσακώνονται για το παραμικρό και καταλήγει να χαλάνε τη διάθεση σου και της παρέας με το χαμό και τα κλάματα. Βέβαια σε λίγο θα τα έχουν ξαναβρει, μέχρι να χωρίσουν πάλι για 3η φορά μέσα σε μία εβδομάδα.
Οι αόρατοι

Με το που έκαναν σχέση τους έχασε ο κόσμος. Βγαίνουν από το σπίτι μόνο για να πάνε σουπερμάρκετ και αυτό οπωσδήποτε μαζί. Μία στο τόσο σας στέλνουν μήνυμα ότι είναι καλά και να μην ανησυχείτε.


Οι καταδρομείς

Κάθε σαββατοκύριακο πάνε για κάμπινγκ, ορειβασία, σπηλαιολογία και ότι άλλο παλαβό μπορείτε να βάλετε με το μυαλό σας. Ολες τους οι φωτογραφίες είναι σε εκπληκτικά τοπία και μέρη που μόνο το National Geographic έχει πάει. Όποτε ποστάρουν μία φωτογραφία μαζί, θα τους δεις να κρέμονται από κάποια βουνοπλαγιά ή να χαμογελάνε με φόντο κάποια απομονωμένη παραλία. Όταν τους συναντάς έχουν τις καλύτερες ιστορίες να σου διηγηθούν.
Το ζευγάρι από απόσταση

Ζουν σε διαφορετικές πόλεις ή και χώρα και είναι μαζί μέσω Skype και τηλεφώνου. Είναι άξιο απορίας το διατηρείται αυτή τη σχέση, αλλά η αλήθεια είναι κάπου μεταξύ της επικοινωνίας του ζευγαριού και της διάθεσης επανασύνδεσης που σου δημιουργεί η τόση ανεξαρτησία.
Το μη-ζευγάρι

Και να χωρίσουν δεν θα το καταλάβει κανείς τους, αφού δεν κάνουν ποτέ τίποτα μαζί. Δεν είναι ότι δεν θέλουν ο ένας τον άλλον, απλώς λειτουργούν διαφορετικά από τον μέσο όρο.
Οι αταίριαστοι

Ο ένας ροκ, η άλλη μπουζούκια. Ο ένας παρτάρει τρελά, η άλλη κάθεται στο καναπέ με ένα βιβλίο. Ο ένας λατρεύει τις εκδρομές, η άλλη το cocooning. Πώς στην ευχή είναι μαζί αυτοί οι δύο; Μπορεί να έχουν διαφορετικές αξίες, νοοτροπίες και πεποιθήσεις, αλλά απ’ ότι φαίνεται η διαφορετικότητα τους λειτουργεί πολύ θετικά.



Pages