Βίζιτες και παρακμή - Point of view

Εν τάχει

Βίζιτες και παρακμή





Πρόσφατη έρευνα υπολογίζει ότι μόνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής υπάρχουν πάνω από 4.000 γυναίκες που προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες με αμοιβή! Στην υπόλοιπη Ελλάδα ακόμα δεν υπάρχουν στοιχεία! 

Αυτό είναι το νέο «χόμπυ» χιλιάδων ελληνίδων σε «ροζ» αποχρώσεις και εν καιρώ κρίσης… Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μόνο στην Αττική έχει εντοπίσει περισσότερες από 3.500 γυναίκες «της διπλανής πόρτας» να κάνουν «διαδικτυακά παιχνίδια» και λοιπές υπηρεσίες, φοροδιαφεύγοντες. 

Γυναίκες κάθε ηλικίας κυριολεκτικά, προσδοκούν να.....
επωφεληθούν της γενετήσιας πράξης, υλικά οφέλη, είτε σε χρήμα, είτε σε αναβάθμιση, όπως πιστεύουν της ποιότητας ζωής τους. 

Από τον καιρό που αλλοδαπές, ελευθέρων ηθών, εισχώρησαν στον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος πολλές παραδοσιακές, ηθικές αξίες, κατ έπεσαν λόγο του γυναικείου ανταγωνισμού κυρίως. Ξενόφερτα ήθη και έθιμα έδωσαν "τροφή" στο πεινασμένο Έλληνα "εραστή", σύζυγο η νεαρό ανύπαντρο, πεινασμένο, για ερωτικές εμπειρίες. 

Όλα αυτό συνεπικουρούμενο από την οικονομική κρίση που επηρεάζει δραματικά την σχέση εντός γάμου και εντός σχέσεων. Μεταβάλει την ερωτική παρόρμηση σε ζωώδη ένστικτο. Ένα παιχνίδι επιβολής ισχύος από τον άντρα στο ότι με τα λεφτά μου πηδάω όποια θέλω και στην γυναίκα πως με την ομορφιά μου κατακτώ ότι υλικό χρειάζομαι για να κάνω την ζωή μου ανετότερη. 

Στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, είναι διαδεδομένο ότι για να εργαστεί κάποια κοπέλα σε συγκεκριμένα γνωστά νυχτερινά μαγαζιά, πρέπει να κάνει βίζιτες και αν όχι, αναλαμβάνουν από τα ίδια αυτά τα μαγαζιά να "προωθήσουν" κατάλληλα τα κορίτσια αυτά που θα τους αποφέρουν κέρδος... 

Φυσικά στην συμπρωτεύουσα η οποία και δοκιμάζεται από την κρίση σε μεγαλύτερο βαθμό από το πολύβοο εμπορικό κέντρο της Πρωτεύουσας, οι τιμές για τις ερωτικές υπηρεσίες των κοριτσιών, συνήθως φοιτητριών, αλλά και ντόπιων που δεν μπορούν να αντισταθούν στον ανταγωνισμό μεταξύ γυναικών, αλλά και στα υλικά οφέλη που αποκομίζουν από την πράξη αυτή, είναι σαφέστερα χαμηλότερη. 


Για μια απλή ερωτική συνεύρεση διάρκειας από 30΄ έως μία ώρα ξεκινάει από 50 ευρώ και φτάνει το πολύ 500, αν η κοπέλα είναι "όνομα" (Μοντέλο, τραγουδίστρια, υποδοχή) στην περιοχή της, η εργάζεται, σε κάποιο από τα "καλά" μαγαζιά της πόλης. Γιαυτό τον λόγο πολλές κοπέλες "ονόματα" στην Συμπρωτεύουσα, κατεβαίνουν στην Αθήνα προσδοκώντας στις καλύτερες γνωριμίες που θα συμβάλουν και στην μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση αλλά και στην περαιτέρω ανάδειξη τους. Η ταρίφα έτσι ανεβαίνει στα 700 ευρώ με 1000 σε ειδικές περιπτώσεις. 

Φυσικά μια χώρα με χαλαρά ήθη όπως αυτά επί των ημερών μας, είναι μια χώρα με σαθρά εθνικά θεμέλια η οποία μπορεί να γίνει εύκολα βορά στις ορέξεις των σύγχρονών κατακτητών. 

Αν οι γυναίκες δεν αλλάξουν σύντομα τρόπο σκέψεις και οι άντρες δεν επαναφέρουν την ηθική των προγόνων μας, η εθνική εξαθλίωση μας δεν είναι μακριά! 

Μια άλλη έρευνα αποκαλύπτει την έντονη διάθεση της Ελληνίδας για να απιστήσει, αλλά και τη θραύση που κάνει το sexting, δηλαδή η αποστολή μηνυμάτων ερωτικού περιεχομένου στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο. 
Βάσει της έρευνας αυτής στην Ευρώπη, η Ελλάδα κατέχει τη δεύτερη θέση στο sexting το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο δημοφιλές μέσο σεξουαλικής έκφρασης και στα δύο φύλα, 

Οι Έλληνες αγαπούν το sexting και το κάνουν με συχνότητα 2 έως 3 φορές την εβδομάδα , κυρίως από το σπίτι και από την εργασία τους . 
Γενικά αναδύεται η εικόνα μιας κοινωνίας η οποία έχει εγκαταλείψει τις παραδοσιακές ηθικές αξίες ανάμεσα στα δύο φύλλα και την πιστότητα στους συντρόφου, ψεύδεται ασύστολα στον σύντροφό τους και τα μέλη της κοινωνίας έχει παραδοθεί σε μια αχαλίνωτη φρενήρη ερωτική διάθεση χωρίς ηθικούς φραγμούς. 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα εποχών κοινωνικής παρακμής... 
Στη χώρα μας, μόνο το 8 % των γυναικών που απάτησαν τους συντρόφους τους ή τους συζύγους τους αισθάνεται ένοχο, αντιθέτως το 25% των ανδρών εξέφρασε την άποψη ότι ένιωθαν ένοχοι. Παράλληλα το 77% των Ελληνίδων μελών δήλωσαν ότι η απιστία... βελτίωσε το γάμο ή τη μακροχρόνια σχέση τους! 
Μάλιστα αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή χώρα στον τομέα της απιστίας, σε σχέση με τον πληθυσμό της. Τυχαίο ότι είναι η χώρα με την πλέον διαλυμένη οικονομία; 

Η αντίληψη "ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κ...λος μας" τείνει να γίνει εθνικό δόγμα σε μια χώρα που κανείς δεν βλέπει να "ξημερώνει" μια καλύτερη εποχή. 

Εκτός του sexting, που είναι σαρώνει στους Έλληνες με ποσοστά στους άνδρες 87% και στις γυναίκες το 81%, αρκετά διαδεδομένα είναι τα selfies την ώρα του sex. 

Το 76% των ανδρών και το 68% των γυναικών παίρνουν βίντεο όταν κάνουν sex με την ερωμένη/τον εραστή τους (!) σε αντίθεση με το 23% των ανδρών και το 21% των γυναικών αντίστοιχα όταν κάνουν sex με τους/ τις συζύγους τους. 

Ο Noel Biderman, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της ιστοσελίδα που έκανε την έρευνα, σχολίασε μεταξύ άλλων: “… επί του παρόντος, η τεχνολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην απιστία . Ήταν σαφές ότι τα μέλη που συμμετείχαν στην έρευνα δεν αισθάνονται ένοχοι για τις πράξεις τους , αλλά οι περισσότεροι θεώρησαν ότι βελτίωσε πραγματικά το γάμο ή τη σχέση τους". 

Pages