Φυσικό botox για να νιώθετε και να φαίνεστε σαν εικοσάρες! - Point of view

Εν τάχει

Φυσικό botox για να νιώθετε και να φαίνεστε σαν εικοσάρες!



Όσον αφορά την εξάλειψη των ρυτίδων γήρανσης και τη βελτίωση της εμφάνισης κάποιου, πολλές γυναίκες επιλέγουν τη θεραπεία botox, λόγω των άμεσων επιπτώσεών της. 
Ωστόσο, ένας καλός αριθμός αριθμός γυναικών δεν μπορούν να την αντέξουν οικονομικά, δεδομένου ότι είναι αρκετά ακριβή, ενώ άλλες την αποφεύγουν για το φόβο των παρενεργειών της.
Η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που όλοι βιώνουμε στη ζωή μας, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κρύψετε την ηλικία σας. 
Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά τη θεραπεία botox ή απλά φοβάστε πιθανές παρενέργειές της, μην απελπίζεστε ακόμα. 
Έχουμε μια φυσική θεραπεία που θα λειτουργήσει τέλεια για σας.
Η θεραπεία, γνωστή ως μάσκα botox, περιλαμβάνει προσιτά συστατικά που είναι άμεσα διαθέσιμα στο σπίτι σας. Θα ενυδατώσετε το δέρμα σας και θα μειώσετε τα σημάδια κούρασης.
Πώς να προετοιμάσετε τη φυσική μάσκα botox:

Ό, τι χρειάζεσαι:
  • 1 κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο
  • 5 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​χυμό καρότου
  • 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος χαμηλή σε λιπαρά
Οδηγίες:
Προσθέστε καλαμποκάλευρο σε 100 ml νερού σε μια κατσαρόλα. Στη συνέχεια, το βάζετε στη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να γίνει παχύρρευστο. Αφήστε το να κρυώσει πριν την προσθήκη της χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά κρέμας και του χυμού από καρότο. Ανακατέψτε μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα.
Στη συνέχεια, μετά τον καθαρισμό του προσώπου σας, αλείφετε τη μάσκα στις πληγείσες περιοχές και την αφήνετε περίπου μισή ώρα για να δράσει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό για να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας.
Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήτε αυτή τη μάσκα 3-5 φορές την εβδομάδα.

Προσφορές Μπότοξ (Botox): Τι πρέπει να προσέχετε

Στη σημερινή εποχή της ελεύθερης αγοράς έχουν ξεκινήσει οι προσφορές και οι εκπτώσεις στις ιατρικές υπηρεσίες και θεραπείες, όπως το μπότοξ και το υαλουρονικό οξύ, όπου μπορεί κανείς πλέον να τις κλείσει μέσω groupon ή άλλων προσφορών, ηλεκτρονικών και μη. Το ερώτημα που γεννιέται είναι το κατά πόσο το κόστος θα πρέπει να παίζει τον καθοριστικό ρόλο για την επιλογή του ενός ή του άλλου ιατρού, καθώς επίσης εάν το φτηνό είναι πραγματικά συμφέρον.
Καταρχάς, η ονομασία Botox είναι η εμπορική ονομασία της εταιρίας Allergan και είναι το πρώτο προϊόν βοτουλινικής τοξίνης που λανσαρίστηκε στην αγορά. Δηλαδή η λέξη botox αναφέρεται στο αυθεντικό σκεύασμα της συγκεκριμένης εταιρίας, αν και έχει καθιερωθεί παγκοσμίως για να περιγράψει τη θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη ανεξαρτήτως προέλευσης και εταιρίας.

Τα δύο παγκοσμίως δημοφιλέστερα σκευάσματα είναι το Botox και το Dysport, τα οποία έχουν παραπλήσια χημική δομή και καθαρότητα. Χρησιμοποιούνται από πλαστικούς χειρουργούς κατά κόρον σε όλο τον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια, καθώς εγγυώνται και τα δύο αποτελεσματικότητα και ελάχιστες επιπλοκές. Και τα δύο αυτά προϊόντα έχουν αυξημένη τιμή αγοράς, η οποία ωστόσο ανταποκρίνεται πλήρως στην ποιότητά τους.




Μπότοξ (botox) σε φθηνές τιμές: Μήπως είναι πιο ακριβό;

Πώς γίνεται λοιπόν να υπάρχουν προσφορές σε ιατρικές υπηρεσίες, σε τιμή χαμηλότερη από την τιμή κόστους του ίδιου του μπότοξ; Η απάντηση είναι ότι δεν χρησιμοποιείται botox ή dysport, αλλά κάποιο άλλο άγνωστο σκεύασμα απροσδιόριστης προέλευσης και πολύ χαμηλότερης τιμής. Η άλλη εναλλακτική είναι πως γίνεται τόσο μεγάλη αραίωση του botox, με αποτέλεσμα να γίνεται ένεση με πολύ λιγότερες μονάδες από αυτές που χρειάζεται για να υπάρξει αποτέλεσμα. Έτσι, το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό ή διαρκεί πολύ λιγότερο από το αναμενόμενο του μπότοξ. Άλλες περιπτώσεις “φτηνού” μπότοξ είναι όταν γίνεται είτε από μη ειδικούς, είτε σε χώρους εκτός ιατρείου, είτε χωρίς έκδοση ΦΠΑ. Στις πρώτες δύο περιπτώσεις τα αποτελέσματα μπορεί να είναι από ανεπαρκή μέχρι παραμορφωτικά, ενώ στην τελευταία περίπτωση ζημιώνεται το κράτος.
Συνήθως τα άτομα στα οποία γίνεται τέτοιου είδους “οικονομική” θεραπεία με μπότοξ αναγκάζονται να υποβληθούν ξανά σε θεραπεία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, με συνέπεια η θεραπεία να κοστίζει τελικά συνολικά περισσότερο από αυτό που θα κόστιζε ένα μπότοξ που πληρεί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Αντίστοιχα και οι “φτηνές” θεραπείες με υαλουρονικό οξύ, είτε γίνονται με κατώτερα (και φτηνότερα) υλικά, είτε σε ανεπαρκείς ποσότητες.

Συνοψίζοντας, τόσο το μπότοξ όσο και το υαλουρονικό, είναι θεραπείες όπου το χαμηλό κόστος θα πρέπει μάλλον να υποψιάζει τον καταναλωτή και όχι να τον ενθαρρύνει, διότι πίσω από τη χαμηλή τιμή κρύβεται συνήθως και ένα φτηνό υλικό, ένας συμβιβασμός στην ποιότητα ή ένα μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν κρύβεται ένας επαγγελματίας πλαστικός χειρουργός.




Κόστος BOTOX

"Πόσο κοστίζει το botox;", "Ποια είναι η τιμή του μπότοξ" είναι από τις πιο συχνές ερωτήσεις στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει αρκετή σύγχυση στα άτομα που κάνουν botox όσον αφορά στο κόστος του. Τα περισσότερα άτομα συμπεριφέρονται σαν να ήταν το botox μία πολύ συγκεκριμένη και τυποποιημένη διαδικασία, γεγονός που δεν ισχύει λόγω της εξατομικευμένης εφαρμογής του.


Εξατομίκευση δόσης botox 



Πολύ συχνά ακούγεται η ερώτηση: “εσείς πόσο χρεώνεται το botox;”. Η ερώτησή αυτή είναι τελείως άστοχη επειδή το botox δεν είναι μία τυποποιημένη διαδικασία, αλλάδιαφοροποιείται από άτομο σε άτομο. Έτσι τουλάχιστον θα πρέπει να γίνεται, διότι το να γίνεται η ίδια ακριβώς διαδικασία σε όλα τα άτομα είναι λάθος. Αντίστοιχα, φυσικά, θα διαφοροποιηθεί και το κόστος. 


κοστος για botox
  


Ο ιατρός ως παράγοντας διαμόρφωσης κόστους


Υπάρχουν δύο κατηγορίες γιατρών. Η μία κατηγορία είναι αυτή που προσπαθεί να προσελκύσει πελατεία μέσω μίας πολύ χαμηλής τιμής και η άλλη κατηγορία είναι αυτή που προσπαθεί να προσελκύσει πελατεία μέσω ενός πολύ καλού αποτελέσματος. (*S.A.  Και μιά τρίτη κατηγορία θα προσθέσω εγώ, που κοστολογεί ακριβά υποσχόμενη άριστο αποτέλεσμα, αλλά χρησιμοποιεί μη εγκεκριμένα σκευάσματα και πολύ αραιωμένα υλικά). Το να γίνουν και τα δύο ταυτόχρονα φυσικά δεν γίνεται διότι το botox είναι ακριβό υλικό, στο οποίο εάν ο πλαστικός χειρουργός βάλει αυτό που πραγματικά πρέπει ως ποσότητα, δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι ο φθηνότερος στην αγορά. 

Συνήθως, το botox χρεώνεται με βάση την ποσότητα, η οποία θα χρησιμοποιηθεί, καθώς και την έκταση των περιοχών. Όσο πιο μικρή είναι η περιοχή, τόσο μικραίνει και το κόστος της εφαρμογής. Αντίστοιχα, όσο λιγότερο φάρμακο χρησιμοποιεί ο γιατρός ανά περιοχή, τόσο μικραίνει και πάλι το κόστος της εφαρμογής. Βέβαια,μικρότερη ποσότητα σημαίνει λιγότερη διάρκεια ή φτωχότερο αποτέλεσμα. Επομένως για να συντηρηθεί το αποτέλεσμα θα χρειαστεί κανείς να κάνει πιο συχνές εφαρμογές, άρα το τελικό κόστος παραμένει ίδιο ή και μεγαλύτερο. 


Μη εγκεκριμένα σκευάσματα



Ένας λόγος, για τον οποίο το κόστος μπορεί να είναι υπερβολικά χαμηλό, είναι όταν δεν χρησιμοποιούνται εγκεκριμένα σκευάσματα. Δυστυχώς, κυκλοφορούν πλέονπολλά μη εγκεκριμένα σκευάσματα και για αυτό τον λόγο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή



Το botox είναι ένα φάρμακο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Μη εγκεκριμένα ή αμφίβολης προέλευσης σκευάσματα μπορεί να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Η άγνωστη ποιότητα, η έλλειψη αποστείρωσης κατά την παρασκευή του φαρμάκου, η απουσία ελέγχου και πιστοποίησης, κ.α. θέτουν σε κίνδυνο όχι μόνο την αισθητική πλευρά του προσώπου μας, αλλά και της ασφάλεια του οργανισμού μας και της υγείας μας. Το κυνήγι της χαμηλότερης δυνατής τιμής δεν είναι μία φρόνιμη σκέψη, αλλά μια συνταγή αποτυχίας. Εξάλλου, από οικονομικής πλευράς, θα πρέπει να γνωρίζει κανείς ότι τελικά το «κυνήγι» αυτό μπορεί να αποδειχτεί αρκετά ακριβό. 



σκευασμα Botox



Πολλά άτομα επιλέγουν γιατρό με βάση την χαμηλότερη τιμή. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποφεύγεται. Η εφαρμογή botox είναι μια ιατρική διαδικασία και ως τέτοια θα πρέπει κανείς να επιλέγει ιατρό με βάση το άτομο που του εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη. Αυτός, ο οποίος εμπνέει εμπιστοσύνη, θα χρησιμοποιήσει και το κατάλληλο φάρμακο στην κατάλληλη δοσολογία, πράγμα που σημαίνει ότι θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ασφάλεια. 



Σαφώς το κόστος στην σημερινή εποχή έχει και αυτό σημαντικό ρόλο. Όμως ακόμη σημαντικότερο ρόλο έχει η ασφάλεια του ατόμου καθώς και το καλό αποτέλεσμα. Άλλωστε το να πληρώσει κανείς λιγότερα χρήματα και να έχει μειωμένη διάρκεια στο αποτέλεσμα δεν θεωρείται οικονομία χρημάτων, αλλά μπορεί να αποδειχθεί σπατάλη.  Πόσον μάλλον βέβαια όταν κανείς διακινδυνεύει και θέματα που αφορούν την υγεία του. Υπερβολικά μικρό κόστος θα πρέπει να κινεί υποψίες διότι κανένας γιατρός δεν θα κάνει μία διαδικασία σε τιμές χαμηλότερες από το κόστος που ο ίδιος έχει.



Το υπερβολικά χαμηλό κόστος σημαίνουν ότι μάλλον η διαδικασία έχει προσαρμοστεί στο κόστος παρά το κόστος στη διαδικασία, προς ζημία φυσικά του ενδιαφερομένου. 

Pages