Το ιδανικό ταίρι και πώς να το ξεχωρίσετε - Point of view

Εν τάχει

Το ιδανικό ταίρι και πώς να το ξεχωρίσετε



Μια σχέση πρέπει να έχει πολύ συναίσθημα και να σας χαρίζει ικανοποίηση και χαρά. Σε μια υγιή σχέση είναι σημαντικό ο σύντροφός σας να είναι δίπλα σας σε ότι κι εάν συμβεί. Ιδού μερικά χαρακτηριστικά αν θέλετε τον τέλειο σύντροφο.
pair1

Είναι φιλος σας, πρωτα απ’ ολα

Είναι μεγάλη τύχη ο σύντροφός σας να είναι και φίλος σας. Κάποιος με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε άφοβα τα όνειρα σας, τις φιλοδοξίες σας και τις αποτυχίες σας ξέροντας ότι θα σας καταλάβει και θα σας σεβαστεί.

Νοιαζεται για εσας

Δεν αντέχει να σας βλέπει στεναχωρημένη και κάνει τα πάντα για να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί και σας θλίβει. Δεν αντέχει να σας βλέπει άρρωστη και βρίσκεται δίπλα σας για να σας φροντίζει. Εάν ο σύντροφός σας φτάνει στα άκρα προκειμένου να έχετε την καλύτερη φροντίδα, τότε σίγουρα αξίζει την παντοτινή σας αγάπη.

Σεβεται τοσο εσας οσο και την οικογενεια σας

Ένα από τα σημαντικότερα ζητούμενα σε μια σχέση είναι ο σεβασμός. Η διαδικασία του δούναι και λαβείν είναι θεμελιώδης παράγοντας για τη διατήρηση μιας υγιούς σχέσης. Εάν ο σύντροφός σας σάς σέβεται και σέβεται και την οικογένειά σας και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να εξισορροπεί και τα δυο τότε αξίζει να είστε μαζί του.

pair5Σας ενθαρρυνει

Είναι σημαντικό να έχεις κάποιον δίπλα σου να σου δίνει κουράγιο και το καλύτερο είναι αυτός να είναι ο σύντροφός σου. Εάν ο σύντροφός σας σάς ενθαρρύνει και σας προτρέπει να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας τότε μην αμφιβάλλετε καθόλου για εκείνον.

Σας φερεται σαν να ειστε μοναδικη

Δεν υπάρχει κανείς που δεν θέλει να του φέρονται σαν να είναι μοναδικός. Κι είναι πολύ σημαντικό ο σύντροφός σας να σας αγαπά χωρίς όρους, να είναι πάντα δίπλα σας και να σας σέβεται. Είναι ανεκτίμητοι οι σύντροφοι εκείνοι που με διάφορα μικρά δώρα και εκπλήξεις σας κάνουν να αισθάνεστε μοναδικοί.

Σας εμπνεει

Σε μια υγιή σχέση και οι δύο θα πρέπει να εμπνέονται από τον άλλο για να γίνουν καλύτεροι σε κάθε τομέα της ζωής τους. Εάν ο σύντροφός σας σάς εμπνέει να εργάζεστε σκληρά για να γίνετε καλύτερος άνθρωπος θα πρέπει να μείνετε μαζί του για να είστε πάντα ικανοποιημένη

pair2Σας κανει να γελατε

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την παίρνουμε σοβαρά. Εάν ο σύντροφός σας σάς κάνει να γελάτε ακόμη και στις δύσκολες καταστάσεις, τότε είναι ανεκτίμητος, Με αυτό τον τρόπο μαθαίνετε να αγαπάτε τη ζωή ακόμη περισσότερο και ξέρετε πως έχετε ένα όπλο που κρατά μια ζωή: το χιούμορ.

Ειστε η προτεραιοτητα του

Το να έχετε ένα σύντροφο που σας βάζει πάνω από όλα, ακόμη και σε καταστάσεις έντονου στρες ή λογομαχίας είναι σπάνιο. Όλοι περνάμε περιόδους που δεν έχουμε πολύ χρόνο ή διάθεση να κάνουμε πολλά πράγματα. Εάν όμως ο σύντροφός σας ακόμη κι εκείνες τις στιγμές δίνει προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες, τότε θα πρέπει να ξέρετε πως βρήκατε το ιδανικό ταίρι.

pair3Σας καταλαβαινει

Η κατανόηση παίζει μεγάλο ρόλο σε οποιαδήποτε σχέση που θέλει να αντέξει στο χρόνο. Εάν το ταίρι σας δείχνει να σας καταλαβαίνει τότε οι δυο σας μπορείτε να πορευτείτε άφοβα μαζί.

Σας συμπληρωνει

Κανείς δεν είναι τέλειος. Είναι σπάνιο να βρούμε κάποιον που να συμπληρώνει τις αδυναμίες και τις περιοριστικές μας ιδιότητες κι εάν βλέπετε ότι ο σύντροφός σας έχει αυτή την ικανότητα, μην τον χάσετε από τα μάτια σας.

Σας εκτιμα

Όλοι μας θέλουμε να μας εκτιμούν. Όταν ο σύντροφός σας εκτιμά όλα όσα έχετε πετύχει και τις προσπάθειες που κάνετε χωρίς να ζηλεύει και χωρίς να σας ανταγωνίζεται, τότε είναι ιδανικός για εσάς και θα μπορέσετε μαζί του να είστε ευτυχισμένη.

Σας εμπιστευεται και τον εμπιστευεστε

Οι σχέσεις χτίζονται πάνω στην εμπιστοσύνη. Είναι σπάνιο να νιώθετε σίγουρη και να μην αισθάνεστε την ανάγκη να τον κατασκοπεύσετε. Όπως κι εκείνος, με τη σειρά του, να μην ψαχουλεύει τα πράγματά σας όταν λείπετε από το σπίτι

pair4Επικοινωνει μαζι σας

Μια απλή ματιά με νόημα σε δύσκολη στιγμή ή μια συζήτηση με βάθος για απλά καθημερινά πράγματα μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις. Εάν ο σύντροφός σας κάνει προσπάθειες να επικοινωνήσει ουσιαστικά μαζί σας και βρίσκει χρόνο να αναλύσει αυτά που σας απασχολούν, τότε να είστε σίγουρη ότι είστε σε καλό δρόμο.

Ειναι ταπεινος

Σε μια σχέση δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν διαφωνίες καθώς είμαστε διαφορετικοί και έχουμε διαφορετικές απόψεις. Εάν όμως ο σύντροφός σας είναι διατεθειμένος να συζητήσει μαζί σας ανοικτά και δεν διστάζει να "ρίξει τον εγωϊσμό" του για να σας πλησιάσει πρώτος να ξέρετε πως είναι κάποιος που αξίζει να είστε μαζί του.

Μπορειτε να βασιζεστε πανω του

Όταν έχουμε δίπλα μας έναν σύντροφο στον οποίο μπορούμε να βασιζόμαστε ανά πάσα στιγμή χωρίς δεύτερη σκέψη, τότε είναι σαν να έχουμε κερδίσει το λαχείο
via

Pages