Τι αποκαλύπτουν τα νύχια σας για το χαρακτήρα σας! - Point of view

Εν τάχει

Τι αποκαλύπτουν τα νύχια σας για το χαρακτήρα σας!


Αυτό το τεστ μπορεί να φανερώσει πολλά για σας. Είναι πολύ εύκολο. Ρίξτε μια ματιά στα νύχια σας και προσπαθήστε να αναγνωρίσετε το σχήμα τους - η κάτω εικόνα θα είναι χρήσιμη.
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ανακαλύψετε τον τύπο σας, πάρτε τη συγκεκριμένη περίπτωση που μοιάζει ως επί το πλείστον σαν τη δική σας.
τι-να-σας-νύχια-πω-για-σας-χαρακτήρα
  1. Μακριά νύχια, ορθογώνιο σχήμα
Στη περίπτωση που έχετε αυτά τα νύχια, είστε κατά πάσα πιθανότητα ένα εξαιρετικά κοινωνικό και ανοιχτό άτομο, το οποίο εκτός όλων των άλλων ικανοτήτων, διαθέτει και κοφτερό μυαλό.
Μπορείτε να ανακαλύπτετε την εκπλήρωση μέσω νέων συντρόφων και να επιδιώκετε καινούργιες εμπειρίες. Επιπλέον, προσπαθείτε συνεχώς να επεκτείνετε τη συνειδητότητά σας. Το σύνθημά σας στην δουλειά, είναι: "Μέτρησε τρεις φορές, κόψε μια φορά".
Εξετάζετε κάθε τι  από όλες τις πλευρές, και παίρνετε την ιδανική απόφαση. Είναι ζωτικής σημασίας να εξετάζετε τα πάντα, ακόμη και το παραμικρό στοιχείο.


  1. Πλατιά , επίπεδα νύχια
Είστε ένας άνθρωπος με λογική προσωπικότητα, ο οποίος αξιολογεί τα πάντα και τους πάντες. Σκέφτεστε πάντα πριν μιλήσετε, και τα άτομα που βρίσκονται υπό την καθοδήγησή σας, ακούνε με προσοχή τη γνώμη σας. Μπορείτε να κατανοείτε τον χαρακτήρα των ατόμων καλά, και αυτά αφήνονται απλά να εξαρτώνται από το ένστικτό σας.
Σας αρέσει, γενικά, να κάνετε κάτι νέο, συνειδητοποιώντας ότι οτιδήποτε κάνετε θα δώσει τους καρπούς του αργότερα. Πάνω από όλα σας ενδιαφέρει η άνεση και η χρησιμότητα, υπό το πρίσμα του γεγονότος ότι απολαμβάνετε την εξεύρεση σοφών απαντήσεων για πολύπλοκα θέματα.
  1. Κοντά, στρογγυλά νύχια
Υπάρχει μια απίστευτη πιθανότητα να είστε  φλογερό, εφευρετικό άτομο με (ίσως κρυφές) ικανότητες.
Εκπέμπετε μια ικανοποίηση και μια ''ανεβαστική'' κατάσταση του νου, με τον τρόπο αυτό τα άτομα απολαμβάνουν την επικοινωνία μαζί σας. Παραμένετε πιστός στον φίλο σας για όλη σας τη ζωή, και κάνετε τα πάντα για να φροντίζετε τους αγαπημένους σας.
Πολλά πράγματα λατρεύετε πάνω στον πλανήτη. Είστε ένας τυχοδιώκτης, και όταν θέλετε να αποκτήσετε κάτι, δεν θα σταματήσετε μέχρι να βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Μερικοί σας κρίνουν  ως πεισματάρη, ωστόσο είστε ένα αποφασιστικό και επίμονο πρόσωπο.
  1. Άνισα και κοντά νύχια
Μήπως τα νύχια σας είναι άνισα επειδή τα δαγκώνετε συχνά; Σύμφωνα με αυτό είναι πιθανό να είστε εξαιρετικά συναισθηματικό και σοφό άτομο.
Διατηρείται τις σχέσεις σας με τους παλιούς φίλους σας, αλλά κάνετε και συνεχώς νέες. Το σύνθημά σας είναι: " τα ήρεμα νερά είναι τα βαθιά."
Δείχνετε ηρεμία εξωτερικά, και την ίδια στιγμή αισθάνεστε μια θύελλα συναισθημάτων εσωτερικά. Οι φίλοι σας θεωρούν ως ένα πολύ έντιμο άνθρωπο, που λέει πάντα την αλήθεια, ακόμα και όταν είναι πικρή.
  1. Μεγάλα, ορθογώνια νύχια
Είστε ένα εξαιρετικά πολύτιμο πρόσωπο και ένας καλός ηγέτης, με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.
Οι συνεργάτες σας εμπιστεύονται κατά την διάρκεια σημαντικών συναντήσεων, υπό το φως του γεγονότος ότι όλοι γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε εσάς. Όταν κάνετε κάτι -  το κάνετε πάντα σωστά.
Δεν είστε μόνο επιμελείς και αφοσιωμένοι, είστε και ένα εποικοδομητικό άτομο που λατρεύει την οργάνωση.
  1. Τριγωνικά νύχια
Είστε άφοβος και επίμονος, ο οποίος αξιόπιστα κατανοεί τι ο καθένας χρειάζεται. Αποδέχεστε την κάθε ανάθεση εργασίας ενεργειακά.
Όσον αφορά το θέμα των επιχειρήσεων, το σύνθημά σας είναι: "Εργασία με άνεση, με όχι πολλή προσπάθεια,« επειδή πριν ξεκινήσετε, σκεφτόσαστε πάντα την εργασία.
Η σκληρή εργασία σας ανταμείβεται πάντα.
  1. Οβάλ και μακριά νύχια
Αν τα νύχια σας είναι οβάλ, τότε είναι πιο πιθανό να είστε ένα εφευρετικό άτομο. Έχετε μια αξιοπρεπή δημιουργική ικανότητα, και είστε τυχεροί επειδή περικλείεστε από όμορφα πράγματα. Οι άνθρωποι στηρίζονται σε σας, ειδικά όταν χρειάζονται κάποιον για να τους ηρεμήσει.
Μερικοί λένε ότι εργάζεστε πάρα πολύ, αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι  πραγματικά το απολαμβάνετε.
Είστε το είδος του ατόμου που αποφεύγει τα συνηθισμένα πράγματα, και βρίσκει πάντα δημιουργικές λύσεις.
Το σύνθημά σας είναι: "Όταν δουλεύεις, δουλεύεις,  όταν ξεκουράζεσαι, ξεκουράζεσαι." Η ζωή σας είναι κάθε άλλο παρά βαρετή, και ξέρετε πώς να είστε ευτυχισμένος.
Σημείωση: Να θυμάστε ότι κάθε άτομο είναι ξεχωριστό και μοναδικό, και αυτή είναι μόνο μια μικρή προσπάθεια κατηγοριοποίησης.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Pages