Ιδέες για το μικρό μπαλκόνι - Point of view

Εν τάχει

Ιδέες για το μικρό μπαλκόνι



Το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε και ήρθε η ώρα που το μπαλκόνι μας θα έχει τη τιμητική του. Στην πόλη τα περισσότερα σπίτια έχουν μπαλκόνια, αλλά σήμερα θα ασχοληθούμε με τα πιο μικρά, τα οποία μπορούμε ωστόσο να μετατρέψουμε σε μια καλοκαιρινή δροσερή όαση. Στο μικρό λοιπόν μας μπαλκονάκι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λίγα τετραγωνικά, τοποθετώντας στο δάπεδο ξύλινο deck από teak ή κάποιο άλλο ξύλο εξωτερικών χώρων. Το κόστος για λίγα τετραγωνικά είναι λογικό. Ο χώρος γίνεται έτσι πιο όμορφος και φιλόξενος.
Σε κάποιο τοίχο μπορούμε να στερεώσουμε μια ραφιέρα ξύλινη ή μεταλλική και να τοποθετήσουμε πάνω όλα αυτά που θα θέλαμε να έχουμε στο μπαλκόνι μας αλλά δεν είχαμε το χώρο, όπως γλαστράκια με ωραία κασπώ και φαναράκια.
Εάν θέλετε να εξασφαλίσετε την ιδιωτικότητα του μπαλκονιού σας, μπορείτε να τοποθετήσετε στα κάγκελα ύφασμα. Επίσης μπορείτε να καλύψετε τα άχαρα διαχωριστικά των μπαλκονιών με ύφασμα και να δημιουργήσετε μια τέλεια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.
Κρεμάστε αέρινες κουρτίνες, εάν το μπαλκόνι σας δεν ειναι πολύ εκτεθειμένο στον αέρα. Είτε για να προστατευτείτε απο τα αδιάκριτα βλέμματα είτε απλά για να δώσετε αέρα εξοχής στο μπαλκόνι σας.
Προσθέστε στο μπαλκόνι σας κάποια ξεχωριστά αντικείμενα, όπως μια κούνια, ή επιλέξτε όμορφα έπιπλα, σαν και αυτά που θυμίζουν γαλλική εξοχή. Ακόμα μπορείτε να τοποθετήσετε ένα γωνιακό καναπεδάκι εάν ο χώρος το επιτρέπει.
Δείτε τις φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες
edwhellas.gr mikro mpalkoni (1)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (1)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (2)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (3)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (4)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (5)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (6)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (7)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (9)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (10)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (11)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (12)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (13)
edwhellas.gr mikro mpalkoni (14)
via

Pages