Τι μαθαίνουμε από αποτυχημένες σχέσεις; - Point of view

Εν τάχει

Τι μαθαίνουμε από αποτυχημένες σχέσεις;





Είναι γεγονός πως όταν τελειώνει μια σχέση χρειαζόμαστε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να αναλογιστούμε τι ακριβώς πήγε λάθος ή απλά για να ξεπεράσουμε όλα αυτά που ζήσαμε με το συγκεκριμένο άτομο. Πολλές φορές δυσκολευόμαστε να προχωρήσουμε, όμως καλό θα ήταν να βλέπουμε κάπου – κάπου και τη θετική πλευρά σε έναν χωρισμό. Να βλέπουμε δηλαδή και το τι μπορούμε να αποκομίσουμε από μια σχέση, η οποία στην ουσία δεν μας ικανοποιούσε.


Σημαντικό λοιπόν είναι να δίνετε σημασία στη:


Συζήτηση

Μη χάνετε τον χρόνο σας λύνοντας γρίφους. Στην επόμενή σας σχέση καλό είναι να ξεκαθαρίζετε ευθέως το όποιο πρόβλημα με το να ρωτάτε. Συνήθως, οι άνδρες δεν έχουν το θάρρος να χωρίσουν όταν πρέπει, οπότε όταν αρχίζει να σας τυραννά με ακυρωμένα ραντεβού και μισές κουβέντες, καλό θα είναι να τον ρωτήσετε ευθέως τον λόγο για την συμπεριφορά του, χωρίς απειλές, χωρίς δράματα. Μερικές φορές η συζήτηση λύνει πολλά προβλήματα και να σας προστατεύει από τυχόν απογοητεύσεις.




Αποκωδικοποίηση

Λόγια, λόγια, λόγια! Όταν σας λέει πως είναι έτοιμος για δέσμευση, δεν σημαίνει απαραίτητα πως λέει την αλήθεια. Όταν αυτά που σας λέει δεν συνδυάζονται με τις ανάλογες πράξεις, αυτά που λέει είναι μόνο λόγια του αέρα. Για παράδειγμα, όταν σας λέει πως θέλει να κάνει πράγματα μαζί σας αλλά δεν τα πραγματοποιεί ποτέ, τότε πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι δεν θα το κάνει ποτέ.






philenews.com
via

Pages