Αγάπη με αποδείξεις - Point of view

Εν τάχει

Αγάπη με αποδείξεις




Χωράει λογική στον έρωτα; Όχι βέβαια! Αποδείξεις όμως, χωράνε! Όμορφες, μικρές και καθημερινές πράξεις, που δείχνουν έμπρακτα ότι υπάρχει έρωτας και αγάπη ανάμεσα στους συντρόφους! Υπάρχουν βέβαια και μεγάλες θυσίες, που ακόμα και ο πιο εγωιστής, όταν χτυπηθεί από τον έρωτα, θα τις κάνει και μάλιστα με χαρά. Πριν όμως από την θυσία, που μακάρι και να μην χρειαστεί ποτέ, υπάρχει η καθημερινότητα . Ποια είναι η απόδειξη που χρειάζεται το ταίρι σου, για να καταλάβει ότι αγαπιέται, ότι υπάρχει εδώ μια λατρεία αληθινή; Ας δούμε, τι λέει ο ζωδιακός τύπος του καθενός για την απόδειξη της αγάπης!







Σκορπιός


Η απόδειξη της αγάπης σου για τον Σκορπιό είναι η τέλεια αφοσίωσή σου, και μάλιστα με λίγο δραματικό και θεατρικό τρόπο. Τρελαίνεται να τον κοιτάς στα μάτια, μπροστά στους άλλους και να του λες πόσο τον αγαπάς! Έχει ανάγκη από συχνή και έντονη δήλωση της αγάπης σου. μερικές φορές, παίζοντας με τα όρια, μπορεί να σου ζητήσει πρακτικά πράγματα. Είναι απλά ένα παιχνίδι, δεν το εννοεί. Μπορεί όμως να σε ταλαιπωρήσει, λέγοντας ότι αν τον αγαπούσες, θα του έπαιρνες ένα αυτοκίνητο! Είπαμε, δεν το εννοεί, σενάρια κάνει, και παίζει.

Τοξότης

Για τον Τοξότη, απόδειξη της αγάπης σου, είναι το γέλιο σου! το θεωρεί απαράδεκτο να είναι κάποιος σε μια σχέση και να μην αντλεί τεράστια ποσότητα χαράς. Δεν είναι καθόλου απαιτητικό άτομο, είναι πολύ άνετος στην συμπεριφορά του και δεν θα καταλάβει καμία έλλειψη, δεν ζητάει ποτέ τίποτα και το εννοεί. Αν όμως του κάνεις μια οποιαδήποτε έκπληξη, ό,τι θέλεις εσύ, από ένα ωραίο δωράκι, μέχρι μια βραδιά μόνο για τους δυο σας, όχι μόνο θα το εκτιμήσει, παίζει να βάλει και τα κλάματα, από την ευτυχία του και την αγάπη του!




Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος, δεν θέλει τίποτα από εσένα για να του αποδείξεις ότι τον αγαπάς! Δεν ζητάει τίποτα και το εννοεί. Το μόνο πράγμα που το μετράει, το υπολογίζει, και αν του χαλάσεις θεωρεί ότι το πάθος σας ατόνησε, είναι η ομορφιά σου! σε θέλει να προσέχεις πολύ τον εαυτό σου, και μάλιστα δεν τον πειράζει αν γίνεσαι σπάταλη για να τα καταφέρεις, ή απαιτητική. Πίνει, στην κυριολεξία την εικόνα σου, και κάθε σου κίνηση για να γίνεις κούκλα, τα θεωρεί δώρο στον ίδιον! Είναι η κλασική περίπτωση άντρα, που πας, ξοδεύεις μια μικρή περιουσία σε σέξι εσώρουχα δικά σου, και του λες «αγάπη μου, κοίτα τι δώρο σου πήρα»!

Ιχθείς

Ο άντρας Ιχθύς είναι λίγο παραπονιάρης. Και στην πραγματικότητα, όχι απλά θέλει αποδείξεις για την αγάπη σου, θα είναι και απαραίτητες για να είστε μαζί, γιατί θα σε χρειαστεί να του λύσεις πολλά πρακτικά θέματα, που είναι ο κακός του ο εφιάλτης . Η πραγματικότητα, δεν είναι το φόρτε του! Το να πάρεις από πάνω του άχαρες υποχρεώσεις, το να του ελαφρύνεις το βάρος της καθημερινότητας, είναι για τον Ιχθύ ανεκτίμητο, και το χρειάζεται πολύ περισσότερο από το να του πάρεις ένα καλό άρωμα. Τα μαγικά και τα ονειρικά, τα βάζει αυτός, και το κάνει τέλεια. Εσύ, αν μπεις στον κόπο να πας να πληρώσεις τους λογαριασμούς, τον έλιωσες!

τα υπόλοιπα ζώδια,

εδώ!




via

Pages