Lana Newstrom, Artist: Πουλάει τρελα (στο «τρελα» βάλε τόνο όπου θες) - Point of view

Εν τάχει

Lana Newstrom, Artist: Πουλάει τρελα (στο «τρελα» βάλε τόνο όπου θες)





"Just because you can't see anything, doesn't mean I didn't put hours of work into creating a particular piece"
Lana Newstrom, Artist




An artist, Lana Newstrom, is making headlines and actually selling "work" for $35,000 and over with invisible art. She supposedly could not sell her art, so she opened a New York "gallery" which consists of an empty room with bare walls, and tells everyone that the walls contain her "invisible art." Supposedly, people (idiots) go there and pay (but for what?), and she's already a millionaire. This sounds impossible to me.

Νέα Υόρκη: Δίνουν εκατομμύρια για την αόρατη τέχνη. Διατείνεται ότι είναι η πρώτη καλλιτέχνης στον κόσμο που δημιουργεί “αόρατη τέχνη”.

Ο λόγος για την 27χρονη Lana Newstrom η οποία δηλώνει ότι: “Απλώς επειδή δεν μπορείς να δεις τίποτα, δεν σημαίνει ότι δεν ξόδεψα αρκετές ώρες δουλειάς για να δημιουργήσω ένα ιδιαίτερο κομμάτι”.

Το cbc ταξίδεψε στο άδειο στούντιο της Newstrom για να μάθει περισσότερα για εκείνη και στην ασυνήθιστη καλλιτεχνική της προσέγγιση.

“Η τέχνη έχει να κάνει με την φαντασία και αυτό είναι που απαιτούν τα έργα μου από τους ανθρώπους που αλληλεπιδρούν με αυτά. Πρέπει να φανταστείς μια ζωγραφική ή ένα γλυπτό που είναι μπροστά σου”, διευκρινίζει η Newstrom.

Ο Paul Rooney πράκτορας της Lana πιστεύει ότι πρέπει να είναι η σπουδαιότερη καλλιτέχνης εν ζωή στον κόσμο:

“Όταν περιγράφει κάτι που δεν μπορείς να δεις, θα ξεκινήσεις να αντιλαμβάνεσαι γιατί μια από τις αόρατες δουλειές της μπορούν να της φέρουν εκατομμύρια δολάρια”.

Pages