Οι νέες τάσεις στα νύχια - Point of view

Εν τάχει

Οι νέες τάσεις στα νύχια




Χειμώνας ’15: Οι νέες τάσεις στα νύχια και το nail art
Μανό σε μπορντό και κερασί χρώμα, nail art βγαλμένο από παραμύθι και nude nails για τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας ’14-’15. Οι νέες τάσεις έχουν τραβήξει την προσοχή των διάσημων οίκων της μόδας, καθώς στρέφονται προς το φυσικό look, τις απαλές αποχρώσεις και τις «δαντελένιες» λεπτομέρειες. Παρακάτω θα βρείτε τα επτά κυρίαρχα trends που κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης.
Δοκιμάστε τα nude nails το Φθινόπωρο. Τα nude νύχια αποτελούν τη no1 επιλογή του γυναικείου φύλου, αφού προσφέρουν φυσικές «πινελιές» στην εμφάνισή τους και δεν οδηγούν προς την υπερβολή και το glitter. Με άλλα λόγια, φέτος θα συναντήσετε κυρίως μανό σε παλ αποχρώσεις, όπως είναι το μπεζ, το απαλό ροζ, το ζαχαρί και το απαλό ροδακινί.
Πειραματιστείτε με τα γνωστά και ως “lace nails”. Ένα νέο trend με το όνομα “lace nails” δημιουργεί τη ψευδαίσθηση της δαντελένιας υφής πάνω στα νύχια σας. Αρκεί να βάψετε τα νύχια με το βερνίκι της επιλογής σας και με ένα διαφορετικό μανό να τραβήξετε λεπτές οριζόντιες γραμμές στο μήκος του γαλλικού. Στη συνέχεια, ζωγραφίστε ημικύκλια στο κάτω μέρος της γραμμής και φτιάξτε τελίτσες εξωτερικά των ημικυκλίων. Αυτή η διαδικασία θα χαρίσει το στυλ των “lace nails” στην εικόνα σας.
Απολαύστε χρώματα, όπως το μπορντό και το «κλασσικό» κόκκινο. Το μπορντό έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο χρώμα των νυχιών για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνα και θεωρείται το ίδιο “must” με τις σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου και του γκρι. Βέβαια, μερικές εναλλακτικές λύσεις είναι το μαύρο, το σκούρο μοβ, το χρυσό και το σκοτεινό μπλε. Αξίζει να αναφερθεί ότι το μαύρο χρώμα θα χρησιμοποιηθεί αρκετά στο nail art, αφού ταιριάζει απόλυτα με το κερασί, το άσπρο, το σκούρο γκρι και το χακί.
Χαρίστε χρυσό χρώμα στα νύχια σας. Η λάμψη του χρυσού χρώματος θα «φωτίσει» τις χειμωνιάτικες νύχτες και θα σας προσφέρει κομψότητα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι σχεδιαστές των διάσημων οίκων μόδας που προτείνουν, όχι μόνο μονόχρωμες χρυσές αποχρώσεις, αλλά και τα σχέδια π.χ. πουά ή κάθετες ρίγες στο ίδιο χρώμα. Χαρακτηριστική είναι η τάση του γαλλικού μανικιούρ που διαθέτει χρυσαφί γραμμές για πιο elegant look.
Πείτε «ναι» στο φυσικό χρώμα και μήκος των νυχιών. Το φετινό χειμώνα, in fashion θεωρούνται τα νύχια με μικρό ή μεσαίο μέγεθος, καθώς οι νέες τάσεις οδηγούνται προς το φυσικό στυλ. Από τη μόδα φεύγει το «αυστηρό» ύφος και τα τετραγωνισμένα σχήματα στα νύχια και επιστρέφει το σχήμα αμύγδαλου και το μισοφέγγαρο. Με άλλα λόγια, προτιμήστε τα κοντά και στρογγυλεμένα νύχια και τα διαφανή γυαλιστερά μανό.
Αγοράστε βερνίκια με μεταλλικές αποχρώσεις. Τα ματ βερνίκια έρχονται δυναμικά για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, αφού προσφέρουν ροκ στυλ και πολυτέλεια. Ωστόσο, στο κέντρο της μόδας θα βρεθούν και τα βερνίκια με glitter και γυαλάδα, ενώ τα μανό με χρώματα, όπως το ασημί και ο χάλυβας, θα απογειώσουν τις νυχτερινές εξόδους σας.
Ζωγραφίστε τα νύχια σας με «παραμυθένια» μοτίβα. Στο εξωτερικό τα έχουν χαρακτηρίσει ως “fantasy nails”, καθώς διαθέτουν σχέδια βγαλμένα από παραμύθι. Πέρα από την τεχνική ombre που αποτελεί κορυφαία τάση, τα νύχια γεμίζουν με πιο «παιδικά» σχέδια π.χ. ουράνιο τόξο, φιόγκους, σύννεφα, καρδιές και πεταλούδες. Όπως και να έχει, προχωρήστε σε μοτίβα γεμάτα έντονα χρώματα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.













Pages